Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TÜM KARDEŞLERİME .... ELİFİMBENİM için DUA ediyoruz.... (1 Kullanıcı)

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
Namerve kardeşim ablanızın durumu nasıl?
Dualarım sizlerle ve tüm kardeşlerimle..

Hayırlı ve güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

selamun aleykum berat kardeşim.hayırlı cumalar.(( drlarla konuştular ve şu an için yapılacak bir ameliyat yok ve olmam diyesice tümör hızlı bir şekilde büyümüş ameliyat olsa bile seneye tekrar tekrar olması gerekiyormuş.zaten ablamda türkiyeye gelmeyi istiyor şu an sol tarafı biraz tutmuyormuş ve agzında bir egilme varmış.bizler çokkkkkkk dualar ediyoruz herkez ediyor sizler gibi ve biz rabbimden hiç bir zaman umudumuzu yitirmiyecegiz yeterki rabbim ol.desin o.nerelere kadir onun hazinesi büyük.mucizeleri büyük.nebahah bize gelecek ve bizde kalacak pazartesi verya salı inşaAllahhhhhhh gelicek ve biz bakıcaz elimizden ne gelirse gerek dualarımızla gerek dogadan arayacagımız yiyecek içecekle inşaallah o zıkkım tümörü küçültmeye çalışacagız.rabbimin izniyle.ya drlar ömür biçmişler sanki onların elinde gibi.rabbimden en güzelinden başka kim bilebilirki bunu.ben inanıyorum umutlanıyorum ya bilmiyorum belkide öyle olmasını istiyorum ama dedigim gibi rabbim en güzelini verir ve inşaallahhhhh allahtan şu an tek istedigim ablamın şifa bulması.lütfen ne olur dualarınızı esirgemeyin .40 kişi bir duaya amin dese kabul olurmuş.ama size birşey demek istiyorum neden acaba bu tür konulara bazı kişiler çok fazla duyarlı deyil.bu tür şeyler insan hayatı hayattaki en önemli şey.bilemiyorum ama sanki 1.2 sene önce bu tür konular dahada önem taşıyordu gibi geldi bana kimbilir belkide şu anlar çok duygusal ve üzüntülü oldugum için bana öyle geliyor ama şöyle bir baktıgımızda gerçektende öyle yani.bu bir sitemmi tabiki deyil heleki siz çok degerli moderatör arkadaşlara hiç deyil.sizlerden allah razı olsun hepinizden hemde.ben sadece duaya katılımda bulunmayan kardeşlerim için söyledim bunları.neyse onlarda katılmayanlardan da allah razı olsun.ama her bu sayfayı açtıgımda o kadar nheyecanla açıp bakıyorumki ooooooooo diyorum kimbi,lir kaç kişi neler okumaya başlamıştır.(((rabbim siz degerli kardeşlerimizden razı olsun inşaallah.ama dedigim gibi ben umudumu yitirmedim yitirmicen sizlerin duaları ve rabbimin izniyle ,,ya şafi,ya nur,la ilahe illallah.zikri yüzü gözü hürmetine allah cc bir mucize nasip edecek inşaallah canım biricik ablam için.sizlerde duanızı eksik etmeyin ne olur.allah cc razı olsun tekrar.ablamın hepinize çok selamı var.allaha emanet olun

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm Allah ablamızın yar ve yardımcısı olsun Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin RabbimNebahat ablam benim için çok değerli özel bir ablamız her zaman benim dualarmda gönlümde kalbimda Allah'ın izniyle bu sıkıntlarıda atlatacak Rabbim nelere Kadir'dir hazinesinde neler bulunur yeter ki Ol desin Allah hazinelerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.Bu aralar sık sık siteye giremiyorum birde dünyaya gelmemiş olan yeğemide kaybettim başka öyle olumsuzklar yaşıyoruz ama Allah'ın verdiğine vereceğine kendindne gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Canım ablam çok güçlü ben biliyorum Allah'ın inniyle bununda üstesinden gelecek moralini hiç bir zaman bomzasın Allah'ım tez zamanda hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

selamun aleykum leyla1.hayırlı cumalar.sizin içinde üzüldüm rabbim sabırlar versin inşaallah.2 gün önce ablam seni sordu duyduysa çok üzülmüştür diye.evet dedim herkez bütün arkadaşların kardeşlerin sana dua ediyor.burdaki bütün moderatörlerin isimlerini vererek kendisini hep sorduklarını ve devamlı dua ettiklerini söyledim.hepinize çok selamı var nasipse zaten inşaallah rabbim nasip eder bize gelecek bu hafda başında.rabbimden ümit kesilmez leyla kardeşim ben şu anlar çok moralsiz ve güçsüzüm ama o gelene kadar kendimi toplamam lazım ki canıma biricik ablama çok iyi bakabileyim onu mutlu kılıyım.bu sefer gerçekten morali çok bozuk tabiki.yani sanki her şeyi her an bekliyor allah korusun inşaallah.evet bende inanıyorum yenicez bunu inşaallah rabbim izin verdigi müddetce ve sizlerin dualarıylaallah cc emanet ol kardeşim.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.(

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
Ben kardeşimizin kalbinin ferahlaması için İNŞİRAH SURESİ okudum.

1 adet yasini şerif okudum.

rabbim yar ve yardımcısı olsun.
selametle kalın.

Rabbim gönüllerimizi ferahlatsın inşallah...

selamun aleykum.hayırlı cumalar kardelele kardeşim.rabbim her daim sizlerden de razı olsun inşaallah.yüce mevlam yapılan bütün şifa dualarını bu mubarek cuma yüzü gözü hürmetine kabul etsin inşaallah.aminnnn.

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim eski nicle sıla. nebahat ablama çok selam söyle dularımız onunla bugünlerde geçecek inşallah. neler geçirdik değil mi bu hayatta? Allahım şifasını sabrını versin bir daha yaşatmasın inşallah. abla bir ara ben de birşeyler yaptım bende de görünmüyor o son konular.

selamun aleykum zümracım.hayırlı cumalar.ablamın sizlere çok selamı var.senin okudugun hatmi söyledim ona az kalmış bitince senin şifan için hediye edecek dedim ay bir sesini duysaydın o kadar çok sevindiki.allah razı olsun dedi.bende diyorumki rabbim binlerce kez razı olsun sizlerden.rabbim siz çok degerli kardeşlerimizide hiç bir zaman darda ve sıkıntıda bırakmasın inşaallah.hiç birinizi.işde benim demek istedigim buydu.işte budur din kardeşligi.beraberlik dostluk. sadece bakıp geçmek deyil.sizleri çok seviyoruz iyiki varsınız destek için bile burda olup yazmanız bizim için çok önemli.bütün moderatör kardeşlerimizden allah razı olsun.sık sık soruyorlar.ilgileniyorlar.rabbim kimseyi bu tür imtihana tabi tutmasın.hepimizin yar ve yardımcısı olsun.allah cc emanet ol güzel kardeşim

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
sitedeki bütün degerli kardeşler.selamun aleyküm.hayırlı cumalar sizlere.bazen belki yazılarımda sitem dolu sözcükler olabiliyor.lütfen kusuruma bakmayın özür dilerim.ama inanıyorum ki sizler beni anlıyorsunuz inşaallah.o benim ablam canım herşeyim.sizlerinde vardır kardeşleri,çaresizlik çok kötü bir şey.rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşaallah.ama inanın bir dua sadece istedigim şifa için bir dua.zikir.ablamın 6 çocugu var rabbim inşaallah canım ablamı onlara bagışlar.biliyorum bir çogunuz beni çok iyi anlıyabiliyor.bende ne yapacagımı kimlerden ne şekilde bir dua istiyecegimin şaşkınlıgı içindeyim.lütfen beni anlıyın ne olur ve hakkınızı helal edin asla sizleri kırmak için sitem deyil bu.sadece üzüntüden ve çaresizlikten kıvranan bir kardeşinizin sözleri olarak kabul edin lütfen.kırdıgım insan varsa veya üye özür dilerimki benide çok iyi anlıyabileceklerini tahmin ediyorum.allah cc emanet olun kardeşlerim.((((

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim bir şey soracaktım ben geçen hafda bilmiyorum ve şu an hiç hatırlamıyorum nerde gördüm nerden buldugumu ama büyük bir ihtimalle buraya yazan bir kardeşimizin yazısıydı.şifa için tümörlerin küçülmesi için bir doktorun yazısı vardı hani.yarmayı pişip suyunun içilmesi veya dililmesi ve yeşilligin yenilmesi gibi.şu an çok aradım bulamadım lütfen ne olur yardım edermisiniz hangi sayfada nerde bulabilirim bu yazıyı çünki çok öemli bizim için lütfen bilen varsa bana dönebilirmi.nerde acaba yazıyordu.ablam için denemem lazım.ne olur bilen varsa bana yazabilirmi.bir türlü bulamıyorum(((

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullah

Hayırlı Cumalar olsun hepimize inşallah

Değerli kardeşim...

İnanın bana hepimizin hayatında ,belli dönemlerde zorla -sıkıntıyla geçirdiğimiz zamanlar oluyor...Bazılarımız hiç giremiyor siteye bazılarımız ise kısa bir zaman dilimi içinde....bazılarımızsa elinden geldiğince konularda paylaşım yapıyor...

Ben sizin siteminizi anlıyorum... beklemek ,çaresiz hissetmek çok kötü..Elimizden birşey gelmediğinde en azından dua eden olsun diye kardeşlerimize yazıyoruz..onların temiz ağızlarından çıkacak duaya çok ihtiyacımız vardır...Her bir dua da daha güçleniriz sanki..Rabbimin Merhameti dua eden kardeşlerimizin vesilesiyle sanki daha çabuk ulaşacak bizlere...

Namerve kardeşim...siteminizi bir hasta yakını olarak anlıyorum ...Burda her bir kardeşimiz Allah c.c. rızası için bulunuyor inanın...Konularımıza yazmalarına gerek yok aslında....Düşünün ki...misafir olarak katılmış üye olmamış kimbilir kaç kişi konunuzu görüp dua etmiştir... Yani önemli olan gönüllerimiz...Gönülden gerçek anlamda edilen hiç bir duayı Rabbim geri çevirmez...Yeter ki HAYIR dileyelim..

Ben inanıyorum ki Ablanız düzelecek...İyileşecek...Zamana ihtiyaç var..Dualara...Rabbim sıkıntı veriyorsa dermanını da verecektir..HERŞEY O'NUN ELİNDE... KÜN FE YE KUN.... demesi yeterli.... Bir OL .....emri yeter..herşeyin olmasına...

Kardeşim..bir de şunu eklemek isterim ki...Bu dünyada hiç birimiz baki değiliz...Her birimize bir hastalık vuracak belki. Yani BAHANELERİMİZ olacak....Neden ? RAHMAN c.c. imtihan etmek ister...Kulum İSYAN DA MI diye? RABBİM HERŞEYİN EN DOĞRUSUNU BİLİR.

İçinizi ferah tutun ....Gelen - gelmeyen - konuya yazan ya da yazmayan ama kalbiyle dua eden tüm kardeşlerimizden ALLAH CELLE CELALUHU razı olsun...Rabbim kimseye dermansız dert vermesin...Kimseyi kimseye muhtaç etmesin..
Tüm dualarımızın başında ve sonunda Peygamber Efendimiz Hz. MUHAMMED MUSTAFA sallallahü teala aleyhi vessellem efendimize salat ve selam getirerek başlayalım...O' mübareğin hürmetine kimbilir neler kabul edilmiştir.

HAYIRLI BEREKETLİ CUMALARIMIZ OLSUN İNŞALLAH

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
ya aleykum selam ve rahmatullahu ve berakatühü.serap çok güzel özetlemişin aslında.işde insan hep sevdigi ve umut ettigi şeyler için biraz sitem edermişya onun gibi farzedin benide.zaten yazdım ve çokkkkkkkk özür diledim birazcıkta olsa sitemlerimden dolayı.beni anladığın içinde allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sana.tabiki hepimiz insanız ve bir takım imtihanlardan geçiyoruz ve geçicezde zaten.dediğim gibi benimki gerçekten çaresizlikten di belkide.yeterki rabbim ol.desin ne olmazki şu kainatta.herşey onun elinde.dediğiniz gibi gerçekten her dua ile sanki daha güç buluyorum.umutlanıyorum.onun için gerçekten kardeşlerimde beni anladığını biliyorum ve hakkım olmadan birazda olsa sitem ettigim için onlardan çok özür diliyorum.haklarını helal etsinler.moral verdiğiniz içinde allah cc razı olsun serap kardeşim.rabbim bu cuma günü bütün dualarımızı kabul etsin inşaallah.iyiki varsınız diyorum iyiki.sana ve herkeze hayırlı cumalar inşaallah.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
100 Ya Şafi,1 İnşirah suresi,şifa Dua Ları okudum.
Çok geçmiş olsun..Rabbim şifa kapıları açsın inşallah.Selam ve Dua ile..

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifalar verir. 500 Ya Şafi okudum. Bu mübarek Cuma günü hürmetine Allahım inşallah kabul eder.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle ALLAH razı olsun binlerce kez senden berat kardeşim ablamız için konu açmışsın .8 gün hastanede yattım şekerden bebeğe zaralıymış.şimdi 2 güne hastaneye gidiyorum.doguma kadar tehlikeli bir durumum var.ondan fazla gelemedim ne olur haklarınızı helal edin.o hem anne hem abla hem sırdaş hem yoldaş oldu .bu aileyi elifim benim ablamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam .o zaman el ele yürek yüreğe hep birlikte atlatmıştık.inşallah bunuda atlatacağız.o bizim canımız yüreğimiz dualarımız hep ablamızla.ya şafi okudum.inşirah okudum .hem RABBİM melekleri hep sevmiştir.elifimbenim ablamda melek değilmi.RABBİM Ablamı seviyor ve hep yanında olacak biliyorum.ablam güzel ,melek ablam yüreğim seninle sen cansın seni çokkkkkkkkkkkk ama çokkkkkk seviyorum.biz ailece yanındayız .hadi iyi haberlerinle dön bize melek ablam

selamun aleykum serap8191 ilk defa bugün ablam elifimbenim için gözyaşı dökmedim ama sizin bu yazdığınız beni hıçkırıklara bogdu.o kadar çok etkilendimki.evet benim ablam bir melek.ve rabbim yine onu bize bağışlıyacak inşaallah.bugün ablamla konuştum şu an hastanede yatıyor.ilacı dün kesmişler bakalım ilaçsız nasıl bir gelişme olacak birşey degişmiyorsa vermiyelim demişler.dün akşam yine makineye girdi.bu hafda sonuna kadar takip edecekler ve ameliyat olup olmayacagına karar verilecek.yapmış olduğun bütün dualar içinde allah cc senden razı olsun kardeşim.hepinizin bu büyük çabasını telefonda anlatıyorum çok seviniyor inanın.ve sizlere çokkkkkkkkkkk selamı var gece gündüz okuyoruz.rabbim eminim onun o melek gibi kalbine ve gönlüne göre verecek ve allahım onu çocuklarına bağışlıyacak.canım ablam hastanede bile sürekli okuyor.inşaallah allahın izniyle tekrar bizimle birlikte olacak.hastanede bile o bana moral veriyor.kendimi üzmüyeyim diye.bizde sizleri çok seviyoruz hepinizden allah razı olsun binlerce kez hemde.allah cc emanet olun ben sizi elimdem geldigi kadar bilgilendirecegim merak etmeyin.

selamun aleykum berat kardeşim.hayırlı cumalar.(( drlarla konuştular ve şu an için yapılacak bir ameliyat yok ve olmam diyesice tümör hızlı bir şekilde büyümüş ameliyat olsa bile seneye tekrar tekrar olması gerekiyormuş.zaten ablamda türkiyeye gelmeyi istiyor şu an sol tarafı biraz tutmuyormuş ve agzında bir egilme varmış.bizler çokkkkkkk dualar ediyoruz herkez ediyor sizler gibi ve biz rabbimden hiç bir zaman umudumuzu yitirmiyecegiz yeterki rabbim ol.desin o.nerelere kadir onun hazinesi büyük.mucizeleri büyük.nebahah bize gelecek ve bizde kalacak pazartesi verya salı inşaAllahhhhhhh gelicek ve biz bakıcaz elimizden ne gelirse gerek dualarımızla gerek dogadan arayacagımız yiyecek içecekle inşaallah o zıkkım tümörü küçültmeye çalışacagız.rabbimin izniyle.ya drlar ömür biçmişler sanki onların elinde gibi.rabbimden en güzelinden başka kim bilebilirki bunu.ben inanıyorum umutlanıyorum ya bilmiyorum belkide öyle olmasını istiyorum ama dedigim gibi rabbim en güzelini verir ve inşaallahhhhh allahtan şu an tek istedigim ablamın şifa bulması.lütfen ne olur dualarınızı esirgemeyin .40 kişi bir duaya amin dese kabul olurmuş.ama size birşey demek istiyorum neden acaba bu tür konulara bazı kişiler çok fazla duyarlı deyil.bu tür şeyler insan hayatı hayattaki en önemli şey.bilemiyorum ama sanki 1.2 sene önce bu tür konular dahada önem taşıyordu gibi geldi bana kimbilir belkide şu anlar çok duygusal ve üzüntülü oldugum için bana öyle geliyor ama şöyle bir baktıgımızda gerçektende öyle yani.bu bir sitemmi tabiki deyil heleki siz çok degerli moderatör arkadaşlara hiç deyil.sizlerden allah razı olsun hepinizden hemde.ben sadece duaya katılımda bulunmayan kardeşlerim için söyledim bunları.neyse onlarda katılmayanlardan da allah razı olsun.ama her bu sayfayı açtıgımda o kadar nheyecanla açıp bakıyorumki ooooooooo diyorum kimbi,lir kaç kişi neler okumaya başlamıştır.(((rabbim siz degerli kardeşlerimizden razı olsun inşaallah.ama dedigim gibi ben umudumu yitirmedim yitirmicen sizlerin duaları ve rabbimin izniyle ,,ya şafi,ya nur,la ilahe illallah.zikri yüzü gözü hürmetine allah cc bir mucize nasip edecek inşaallah canım biricik ablam için.sizlerde duanızı eksik etmeyin ne olur.allah cc razı olsun tekrar.ablamın hepinize çok selamı var.allaha emanet olun

bende ilk bu durumu öğrendiğimde ağladım çok üzüldüm ama inan ağlatmak için yazmadım .ben burada bu güzel ailede karşılıksız sevgiyi,bir insanı kendinden çok düşünmeyi,gerçekten yüreğinle içten dua etmeyi öğrendim .bu ailede çok fazla güzel yürekli insan var.ve bu yollardan geçerken nebahat ablam çok yanımda oldu o güzel sözleri,o pamuk kalbi ,o samimi içten dualarıyla .inanki ben bu güzel aileyi ablamı,seni ,sevdiklerimi anlatamam.yüreğimden çok fazla şey yazmak geliyor ama kelimeler yetersiz.doğuma kadar şekerim yükseldiği için risk varmış.o yüzden fazla gelemiyorum ama hep dua ediyoruz doğmamış bebeğim ve ben:) dualar okudum ablama.emin ol kimse bu durumda sana kırılmaz .çünkü hepimiz burada dualardan medet umuyoruz .üzülme yazdıklarına .hangimiz canımız acıdığında istemedende olsakalp kırmadık.hem çok kırılacak sözler değildi onlar.
doktorlar ömür biçmiş diyorsun ben doğarken (10 aylık doğmuşum) beyin dalgalarında uyumsuzluk olmuş.komaya girip bayılmışım 9 sene ama komadan çıkmamazmışım.doktor yaşamaz imkansız demiş.hani nerde ALLAHA şükür ayaktayım.sonra benim annem felç geçirdi üzüntüden .6 ay sonra mucize dedi doktorlar hiç birşey kalmadı.sonra halam ya sağ tarafı ya sol tarafı yalan olmasın felç geçirdi geçmez dediler ne oldu sapasağlam hamdolsun .amcam 20 sene önce ölecek dediler böbrekten .20 sene sonra öldü o da eceliyle.anlatmak istediğim bunu RABBİM bilir ancak.doktorlar evet saygı duyarım bildikleri var ama taktir RABBİMİN.hem melek ablama herkes dua ediyor.gerçekten yüreğiyle dua ediyor hemde herkes .sadece ağzıyla değil .bizler hepinizi çok seviyoruz.fazla gelemesemde yüreğim dualarım hep burada .ablamı benim için öp ve onu çokk ama çok sevdiğimi söyle olurmu.ALLAHA emanet olasın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt