Namerve kardeşim ablanızın durumu nasıl?
Dualarım sizlerle ve tüm kardeşlerimle..
Hayırlı ve güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
selamun aleykum berat kardeşim.hayırlı cumalar.(( drlarla konuştular ve şu an için yapılacak bir ameliyat yok ve olmam diyesice tümör hızlı bir şekilde büyümüş ameliyat olsa bile seneye tekrar tekrar olması gerekiyormuş.zaten ablamda türkiyeye gelmeyi istiyor şu an sol tarafı biraz tutmuyormuş ve agzında bir egilme varmış.bizler çokkkkkkk dualar ediyoruz herkez ediyor sizler gibi ve biz rabbimden hiç bir zaman umudumuzu yitirmiyecegiz yeterki rabbim ol.desin o.nerelere kadir onun hazinesi büyük.mucizeleri büyük.nebahah bize gelecek ve bizde kalacak pazartesi verya salı inşaAllahhhhhhh gelicek ve biz bakıcaz elimizden ne gelirse gerek dualarımızla gerek dogadan arayacagımız yiyecek içecekle inşaallah o zıkkım tümörü küçültmeye çalışacagız.rabbimin izniyle.ya drlar ömür biçmişler sanki onların elinde gibi.rabbimden en güzelinden başka kim bilebilirki bunu.ben inanıyorum umutlanıyorum ya bilmiyorum belkide öyle olmasını istiyorum ama dedigim gibi rabbim en güzelini verir ve inşaallahhhhh allahtan şu an tek istedigim ablamın şifa bulması.lütfen ne olur dualarınızı esirgemeyin .40 kişi bir duaya amin dese kabul olurmuş.ama size birşey demek istiyorum neden acaba bu tür konulara bazı kişiler çok fazla duyarlı deyil.bu tür şeyler insan hayatı hayattaki en önemli şey.bilemiyorum ama sanki 1.2 sene önce bu tür konular dahada önem taşıyordu gibi geldi bana kimbilir belkide şu anlar çok duygusal ve üzüntülü oldugum için bana öyle geliyor ama şöyle bir baktıgımızda gerçektende öyle yani.bu bir sitemmi tabiki deyil heleki siz çok degerli moderatör arkadaşlara hiç deyil.sizlerden allah razı olsun hepinizden hemde.ben sadece duaya katılımda bulunmayan kardeşlerim için söyledim bunları.neyse onlarda katılmayanlardan da allah razı olsun.ama her bu sayfayı açtıgımda o kadar nheyecanla açıp bakıyorumki ooooooooo diyorum kimbi,lir kaç kişi neler okumaya başlamıştır.(((rabbim siz degerli kardeşlerimizden razı olsun inşaallah.ama dedigim gibi ben umudumu yitirmedim yitirmicen sizlerin duaları ve rabbimin izniyle ,,ya şafi,ya nur,la ilahe illallah.zikri yüzü gözü hürmetine allah cc bir mucize nasip edecek inşaallah canım biricik ablam için.sizlerde duanızı eksik etmeyin ne olur.allah cc razı olsun tekrar.ablamın hepinize çok selamı var.allaha emanet olun