Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TÜM KARDEŞLERİME .... ELİFİMBENİM için DUA ediyoruz.... (1 Kullanıcı)

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
konuyu okuyunca dayanamadım..
Elif kardeşim için güzel bir abdest alıp seccademi sereceğim tanımadığım bu kardeşim için dilimle elifi ve tüm şifa bekleyenleride içine alarak ellerimi açıp içimden geldiği gibi allahın en güzel isimleri ile dua edeceğim..

muhteber kardeşim allah cc binlerce kez razı olsun.rabbim sizide dert ve sıkıntıda bırakmasın inşaallah.okuyanları gördükçe inanın içimde daha çok umut oluşuyor

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifalar versin inşallah sağlığına tez zamanda kavuşur hayırlı haberlerle seviniriz.
Bende pazartesiden itibaren 5000 ya şafi okuyayım.sonrasında şifa ayetlerini okurum inşallah..
Muhteber kardeşim bu güzel mesajınızı için allah razı olsun.ne güzel yazmışsınız.dert sıkıntı görmezsiniz inşallah..

aminn inşaallah seyren kardeşim inşaallah.allah cc sizdende razı olsun.rabbim sizide sevindirsin inşaallah.gerçekten çok ihtiyacı var ablamın dualarınıza.allah cc kimseye sıkıntı ve dert vermesin hiç kimseye.

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Allah acil şifalar versin
Şifası niyetine 1 yasin 500 Ya Şafi okuyorum

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM BAŞLIYACAĞIM BUGÜN İÇİN,SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM.VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM.(AMİN ECMAİN)

selamun aleykum kardeşlerim.dün gece anlam nebahatı.yani elifimbenim.i acilen hastaneye yatırmışlar.yatırmışlar diyorum çünki kendisi almanyada.sol tarafı ilk ameliyatında olduğu gibi yine tutmamazlık yapmış bugün akşam dr kesin netice vericekler ameliyat konusunda ve bu ameliyatı ikinci kez olucak.inşaallah rabbimiz izniyle ve sizlerin allah cc rızası için yapacagınız dua ve zikirlerle inşaallah atlatıcaz.ama lütfen bu yazılanları sadece okuyup bakıp geçmiyelim kardeşlerim.500( ya şafi)okumak insanın en fazla 5 dk.sını alır.tabiki okumak istersek.ama tek üzüldügünm şey aslında ne biliyormusunuz okumaktan ziyada bakıp geçmeler ve sadece begenmeler.ama yinede allah okuyan ve okumayandan da razı olsun.serap kardeşim senin bu duyarlılığından dolayıda çok teşekkürler.allah cc razı olsun.Egerki sitemimden dolayı sizleri kırdıysamda çok özür dilerim.hakkınızı helal edin kardeşlerim.ama umarım beni anlıyorsunuzdur.çok büyük umutlarla buraya yazmıştım hemde çok.gerçi tek umut yüce yaradanımın elinde.inşaallah rabbimin hazinesi büyük yeterki ol.desin.diliyorum bir mucizede ablam için gerçekleşir inşaallah.tekrar yazıyorum okuyan ve okumayandan da yine allah razı olsun.zorla olmaz bu işler dua bile.((((allah cc emanet olun

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
berat05 kardeşim yazıcaktım serap yazmışım özür dilerim berat kardeşim sana bu sayfayı açtığın için teşekkür etmiştim.lütfen beni mazur gör çünki biliyorumki beni anlıyorsunuz.çünki kafam çok karışık.allah cc emanet olun.bu sayfadaki ve formdaki herkez allah cc emanet olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
namervecim geçmiş olsun nebahat ablam hastalanmış yine Allahım şifasını versin inşallah yine atlatacak bu ameliyatı her şey güzel olacak senin içinde zor tabi kardeşin uzakta. benim bir hatmim vardı başlamıştım onu bu hafta bitirip ablama hediye edeceğim inşallah geçmiş olsun canım.

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
namervecim geçmiş olsun nebahat ablam hastalanmış yine Allahım şifasını versin inşallah yine atlatacak bu ameliyatı her şey güzel olacak senin içinde zor tabi kardeşin uzakta. benim bir hatmim vardı başlamıştım onu bu hafta bitirip ablama hediye edeceğim inşallah geçmiş olsun canım.

zümracım allah cc razı olsun canım kardeşim.ama tam hatırlıyamadım sıla yani deyilmi yalnış isem lütfen düzelt çünki inan kafam çok yerinde deyil.rabbim binlerce kez razı olsun senden ve tüm okuyanlardan.rabbim sana da dert keder elem göstermesin inşaallah.evet bugün saat 5.30 da dr larla konuşacaklar canım.allah cc mucizeleri büyük diliyorum mevlam bir mucizede ablam için gerçekleştirir inşaallah.dedigimiz gibi yeterki ol.desin.evet zaten beni çok üzende bu şu anlarında yanında olamamam.inan yazdıklarımn bana çok iyi geldi moral açısından.inşaallah zümracım inşaallah atlatacvak allahımın izniyle ve dualarımızla.tekrar allah cc razı olsun allah kabul etsin inşaallah hatminide.inan çokkkkkkkkkkk sevindim kardeşim rabbimde seni sevindirsin.allah cc emanet ol zümracım

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
zümracım birşey sorabilirmiyim ben bu konumuzu ilk form sayfasında neden göremiyorum.bilgi verirmisiniz.yoksa bendemi görünmüyor.biliyorsun benim bu konularda pek bilgim yok onun için soruyorum canım kardeşim

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifaya ihtiyacı olan tüm kardeşlerimize şifa versin Amin

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
5000 Bitti iNşALLAH..Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin..
AMİN AMİN AMİN

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle ALLAH razı olsun binlerce kez senden berat kardeşim ablamız için konu açmışsın .8 gün hastanede yattım şekerden bebeğe zaralıymış.şimdi 2 güne hastaneye gidiyorum.doguma kadar tehlikeli bir durumum var.ondan fazla gelemedim ne olur haklarınızı helal edin.o hem anne hem abla hem sırdaş hem yoldaş oldu .bu aileyi elifim benim ablamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam .o zaman el ele yürek yüreğe hep birlikte atlatmıştık.inşallah bunuda atlatacağız.o bizim canımız yüreğimiz dualarımız hep ablamızla.ya şafi okudum.inşirah okudum .hem RABBİM melekleri hep sevmiştir.elifimbenim ablamda melek değilmi.RABBİM Ablamı seviyor ve hep yanında olacak biliyorum.ablam güzel ,melek ablam yüreğim seninle sen cansın seni çokkkkkkkkkkkk ama çokkkkkk seviyorum.biz ailece yanındayız .hadi iyi haberlerinle dön bize melek ablam

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle ALLAH razı olsun binlerce kez senden berat kardeşim ablamız için konu açmışsın .8 gün hastanede yattım şekerden bebeğe zaralıymış.şimdi 2 güne hastaneye gidiyorum.doguma kadar tehlikeli bir durumum var.ondan fazla gelemedim ne olur haklarınızı helal edin.o hem anne hem abla hem sırdaş hem yoldaş oldu .bu aileyi elifim benim ablamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam .o zaman el ele yürek yüreğe hep birlikte atlatmıştık.inşallah bunuda atlatacağız.o bizim canımız yüreğimiz dualarımız hep ablamızla.ya şafi okudum.inşirah okudum .hem RABBİM melekleri hep sevmiştir.elifimbenim ablamda melek değilmi.RABBİM Ablamı seviyor ve hep yanında olacak biliyorum.ablam güzel ,melek ablam yüreğim seninle sen cansın seni çokkkkkkkkkkkk ama çokkkkkk seviyorum.biz ailece yanındayız .hadi iyi haberlerinle dön bize melek ablam

selamun aleykum serap8191 ilk defa bugün ablam elifimbenim için gözyaşı dökmedim ama sizin bu yazdığınız beni hıçkırıklara bogdu.o kadar çok etkilendimki.evet benim ablam bir melek.ve rabbim yine onu bize bağışlıyacak inşaallah.bugün ablamla konuştum şu an hastanede yatıyor.ilacı dün kesmişler bakalım ilaçsız nasıl bir gelişme olacak birşey degişmiyorsa vermiyelim demişler.dün akşam yine makineye girdi.bu hafda sonuna kadar takip edecekler ve ameliyat olup olmayacagına karar verilecek.yapmış olduğun bütün dualar içinde allah cc senden razı olsun kardeşim.hepinizin bu büyük çabasını telefonda anlatıyorum çok seviniyor inanın.ve sizlere çokkkkkkkkkkk selamı var gece gündüz okuyoruz.rabbim eminim onun o melek gibi kalbine ve gönlüne göre verecek ve allahım onu çocuklarına bağışlıyacak.canım ablam hastanede bile sürekli okuyor.inşaallah allahın izniyle tekrar bizimle birlikte olacak.hastanede bile o bana moral veriyor.kendimi üzmüyeyim diye.bizde sizleri çok seviyoruz hepinizden allah razı olsun binlerce kez hemde.allah cc emanet olun ben sizi elimdem geldigi kadar bilgilendirecegim merak etmeyin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ben kardeşimizin kalbinin ferahlaması için İNŞİRAH SURESİ okudum.

1 adet yasini şerif okudum.

rabbim yar ve yardımcısı olsun.
selametle kalın.

Rabbim gönüllerimizi ferahlatsın inşallah...

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm Allah ablamızın yar ve yardımcısı olsun Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin RabbimNebahat ablam benim için çok değerli özel bir ablamız her zaman benim dualarmda gönlümde kalbimda Allah'ın izniyle bu sıkıntlarıda atlatacak Rabbim nelere Kadir'dir hazinesinde neler bulunur yeter ki Ol desin Allah hazinelerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.Bu aralar sık sık siteye giremiyorum birde dünyaya gelmemiş olan yeğemide kaybettim başka öyle olumsuzklar yaşıyoruz ama Allah'ın verdiğine vereceğine kendindne gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Canım ablam çok güçlü ben biliyorum Allah'ın inniyle bununda üstesinden gelecek moralini hiç bir zaman bomzasın Allah'ım tez zamanda hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Namerve kardeşim ablanızın durumu nasıl?
Dualarım sizlerle ve tüm kardeşlerimle..

Hayırlı ve güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
zümracım allah cc razı olsun canım kardeşim.ama tam hatırlıyamadım sıla yani deyilmi yalnış isem lütfen düzelt çünki inan kafam çok yerinde deyil.rabbim binlerce kez razı olsun senden ve tüm okuyanlardan.rabbim sana da dert keder elem göstermesin inşaallah.evet bugün saat 5.30 da dr larla konuşacaklar canım.allah cc mucizeleri büyük diliyorum mevlam bir mucizede ablam için gerçekleştirir inşaallah.dedigimiz gibi yeterki ol.desin.evet zaten beni çok üzende bu şu anlarında yanında olamamam.inan yazdıklarımn bana çok iyi geldi moral açısından.inşaallah zümracım inşaallah atlatacvak allahımın izniyle ve dualarımızla.tekrar allah cc razı olsun allah kabul etsin inşaallah hatminide.inan çokkkkkkkkkkk sevindim kardeşim rabbimde seni sevindirsin.allah cc emanet ol zümracım

zümracım birşey sorabilirmiyim ben bu konumuzu ilk form sayfasında neden göremiyorum.bilgi verirmisiniz.yoksa bendemi görünmüyor.biliyorsun benim bu konularda pek bilgim yok onun için soruyorum canım kardeşim
canım benim eski nicle sıla. nebahat ablama çok selam söyle dularımız onunla bugünlerde geçecek inşallah. neler geçirdik değil mi bu hayatta? Allahım şifasını sabrını versin bir daha yaşatmasın inşallah. abla bir ara ben de birşeyler yaptım bende de görünmüyor o son konular.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt