allah celle celaluhu acil şifalar versin inşaallah değerli kardeşimize
allah cc razı olsun kardeşim.amin inşaallah
allah celle celaluhu acil şifalar versin inşaallah değerli kardeşimize
selamun aleykum
konuyu okuyunca dayanamadım..
Elif kardeşim için güzel bir abdest alıp seccademi sereceğim tanımadığım bu kardeşim için dilimle elifi ve tüm şifa bekleyenleride içine alarak ellerimi açıp içimden geldiği gibi allahın en güzel isimleri ile dua edeceğim..
allah acil şifalar versin inşallah sağlığına tez zamanda kavuşur hayırlı haberlerle seviniriz.
Bende pazartesiden itibaren 5000 ya şafi okuyayım.sonrasında şifa ayetlerini okurum inşallah..
Muhteber kardeşim bu güzel mesajınızı için allah razı olsun.ne güzel yazmışsınız.dert sıkıntı görmezsiniz inşallah..
allah acil şifalar versin
şifası niyetine 1 yasin 500 ya şafi okuyorum
namervecim geçmiş olsun nebahat ablam hastalanmış yine Allahım şifasını versin inşallah yine atlatacak bu ameliyatı her şey güzel olacak senin içinde zor tabi kardeşin uzakta. benim bir hatmim vardı başlamıştım onu bu hafta bitirip ablama hediye edeceğim inşallah geçmiş olsun canım.
öncelikle ALLAH razı olsun binlerce kez senden berat kardeşim ablamız için konu açmışsın .8 gün hastanede yattım şekerden bebeğe zaralıymış.şimdi 2 güne hastaneye gidiyorum.doguma kadar tehlikeli bir durumum var.ondan fazla gelemedim ne olur haklarınızı helal edin.o hem anne hem abla hem sırdaş hem yoldaş oldu .bu aileyi elifim benim ablamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam .o zaman el ele yürek yüreğe hep birlikte atlatmıştık.inşallah bunuda atlatacağız.o bizim canımız yüreğimiz dualarımız hep ablamızla.ya şafi okudum.inşirah okudum .hem RABBİM melekleri hep sevmiştir.elifimbenim ablamda melek değilmi.RABBİM Ablamı seviyor ve hep yanında olacak biliyorum.ablam güzel ,melek ablam yüreğim seninle sen cansın seni çokkkkkkkkkkkk ama çokkkkkk seviyorum.biz ailece yanındayız .hadi iyi haberlerinle dön bize melek ablam
5000 Bitti iNşALLAH..Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin..
AMİN AMİN AMİN
Rabbim şifaya ihtiyacı olan tüm kardeşlerimize şifa versin Amin
zümracım allah cc razı olsun canım kardeşim.ama tam hatırlıyamadım sıla yani deyilmi yalnış isem lütfen düzelt çünki inan kafam çok yerinde deyil.rabbim binlerce kez razı olsun senden ve tüm okuyanlardan.rabbim sana da dert keder elem göstermesin inşaallah.evet bugün saat 5.30 da dr larla konuşacaklar canım.allah cc mucizeleri büyük diliyorum mevlam bir mucizede ablam için gerçekleştirir inşaallah.dedigimiz gibi yeterki ol.desin.evet zaten beni çok üzende bu şu anlarında yanında olamamam.inan yazdıklarımn bana çok iyi geldi moral açısından.inşaallah zümracım inşaallah atlatacvak allahımın izniyle ve dualarımızla.tekrar allah cc razı olsun allah kabul etsin inşaallah hatminide.inan çokkkkkkkkkkk sevindim kardeşim rabbimde seni sevindirsin.allah cc emanet ol zümracım
canım benim eski nicle sıla. nebahat ablama çok selam söyle dularımız onunla bugünlerde geçecek inşallah. neler geçirdik değil mi bu hayatta? Allahım şifasını sabrını versin bir daha yaşatmasın inşallah. abla bir ara ben de birşeyler yaptım bende de görünmüyor o son konular.zümracım birşey sorabilirmiyim ben bu konumuzu ilk form sayfasında neden göremiyorum.bilgi verirmisiniz.yoksa bendemi görünmüyor.biliyorsun benim bu konularda pek bilgim yok onun için soruyorum canım kardeşim