Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için... (11 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
40 gün.. dile kolay...
Allah c.c. kefaret kılsın çektiklerini...
O bekleyişler hastane koridorlarında..

Rabbimiz yüzlerini güldürsün inşallah.. sıkıntısız şifa ve huzur dolu yaşam nasib eylesin kardeşimize ve ailesine..amin

selam ve dua ile

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN İNŞALLAH.. yaşayan bilir heralde.. evime her girişimde aklımda nuray.. napıyor şimdi orda....
sabah bi cahidemi kucağıma alayımda herşey geçer dedi..
içim yandı resmen... RABBİM YARDIM ET..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
can kardeşlerim sabah konuştum nurayımla.. hepinize çok selamları var...
cahidemizin 40. günü bugün yoğun bakımda şükür ciğerleri temizlenmiş.. ama sürekli damardan beslendiği için beslenme sıkıntısı oluşmuş.. şimdi onu bekliyorlarmış..
yine dualarımızı eksik etmeyelim... inşallah sıkıntısız evlerine yuvalarına dönsünler.. kardeşimiz 40 gündür harap oldu yoğun bakım önlerinde..

Rabbim Şafi ismiyle şifasını verir inşallah...
Kardeşimiz sabırla, dua ile beklemeye devam etsin kardeşim...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Ya Rabbimiz Celle Celalehu ;
Af edicisin Affı çok seversin ...Bizleri af et...
Nuray Kardeşimizin bebeği rahatsız , Kırk gündür yoğun bakımda , bu yüzden Kardeşimiz çok sıkıntıda.Onun bebeğine ŞİFA nasip etmeni arz ediyoruz...
Şifa nasip et Rabbimiz sana yalvarıyoruz... Hastaların Şifası senin yanında ne olur Şifa nasip et Ya Rabbimiz Celle Celelehu...
Arz ediyoruz...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
COK sağolun hepiniz.. dualarımızın karşılığını verecek inşallah RABBİMİZ

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah güzel kuzu anne babasıyla sağlıklı bir şekilde evine dönsün Rabbim bir daha yaşatmasın

gulfemm

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum biz hala hastanedeyiz ve cahide yogunbakimda bugun 37 gun oldu durumu biraz daha iyi dualariniz sayesinde hepinizden Allah razi olsun bu hafta ici guzel haberler veririm insallah selametle dua ile.

çokk geçmiş olsun kızın rahatsız galiba Rabbim yardımcınız olsunn canımmm
Allahım acil şifalar versin

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifa versin küçük günahsız kardeşimize

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
can kardeşlerim sabah konuştum nurayımla.. hepinize çok selamları var...
cahidemizin 40. günü bugün yoğun bakımda şükür ciğerleri temizlenmiş.. ama sürekli damardan beslendiği için beslenme sıkıntısı oluşmuş.. şimdi onu bekliyorlarmış..
yine dualarımızı eksik etmeyelim... inşallah sıkıntısız evlerine yuvalarına dönsünler.. kardeşimiz 40 gündür harap oldu yoğun bakım önlerinde..

Ve aleykum selam canım..
Rabbim şifasını versin miniğimizin inşaallah..
Kardeşimiz hep aklımda, duamda..
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmasını nasip etsin..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim;

aslında bu haberi size nuray'ın vermesini istiyordum ama sevinçten dayanamadım ve sizlerle paylaşmak istedim.az önce kardeşimizi aradım veeee sonunda cahideciği taburcu etmişler :D çok ama çok mutluydu nuray kardeşimiz.konuşurken bi süre gülüp durduk mutluluktan.rabbim bir daha yaşatmaz inşaALLAH.dualarınızı kardeşimizden eksik etmediğiniz için allah razı olsun.neyse gerisini nuray kardeşimize bırakıyorum eminim yazacağı çok şey vardır.allaha emanet olun,selametle,dua ile...

ELHAMDÜLİLLAH ALA KÜLLİ HAL...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici

aslında bu haberi size nuray'ın vermesini istiyordum ama sevinçten dayanamadım ve sizlerle paylaşmak istedim.az önce kardeşimizi aradım veeee sonunda cahideciği taburcu etmişler :D çok ama çok mutluydu nuray kardeşimiz.konuşurken bi süre gülüp durduk mutluluktan.rabbim bir daha yaşatmaz inşaALLAH.dualarınızı kardeşimizden eksik etmediğiniz için allah razı olsun.neyse gerisini nuray kardeşimize bırakıyorum eminim yazacağı çok şey vardır.allaha emanet olun,selametle,dua ile...

Ve Aleykumselam kardeşim...
Bu güzel haberin için Rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah...
Bir kimsenin rahatlığa, şifaya kavuşması ne güzel...
İnşallah daha da güzel haberlerini alırız...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykumselam kardeşim...
Bu güzel haberin için Rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah...
Bir kimsenin rahatlığa, şifaya kavuşması ne güzel...
İnşallah daha da güzel haberlerini alırız...

amin abicim inşaALLAH.inan okadar mutlu oldum ki bu haberi alınca,kardeşimizin o rahatlamış sesini duyunca,bende dayanamadım.sizlerinde merak ettiğini bildiğim için hemen paylaşmak istedim.inşaALLAH buradan hep böyle mutluluk haberleri veririz birbirimize.üzülmek,ağlamak istemiyorum artık...

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Çok şükür Rabbime,İnşaAllah bundan sonra herşey ablamız ve ailesi için çok güzel olur.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
şükürler olsun.
çok mutlu oldum.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Selametle kalın.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı

çok sevindim şükürler olsun Rabbime bir daha yaşatmasın güzel Allahım

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykum selam ve rahmetullahı ve berakatuhu canım..
inanılmaz sevindiimm.. Rabbime şükürler olsun...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim rabbime bin sukur hastaneden dun taburcu olduk tam tamina 45 gun olmus dile kolay gercekten cahidemi bana yeniden bagisladi cok sukur bir daha gostermesin rabbim ayirmasin yavrumla beni cok zor bir sinav verdim iyinin merhametinide zalimin zulmunude gordum ama onemli olan sonunda yavrumu kucagima almam oldu inanin herseyi unuttum evimdeyim ve yavrum yanimda cok sukur sizlerin duasi sayesinde dua eden etmeyen herkesten Allah razi olsun beni devamli arayan canlarimdanda rabbim razi olsun derdi dertleri sevinclerimi kendi sevinci gibi bilen tum kardeslerimden rabbim bu dunyadada ahirettede razi olsun...selametle dua ile....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim şükür evinizdesiniz Rabbim bidaha yaşatmasın çok zor küçük kuzunu yerimizede öp kokla

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt