Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için... (14 Kullanıcı)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
nuray mesaj atmıştı bana arkadaşlar.ben rahatsız olduğum için yeni haber verebiliyorum sizlere.
cahide ilaçlara tepki vermeye başlamış :) dualarımızı esirgemeyelim kardeşimizden inşallah...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve rahmetullah arkadaşlar..

Duaların kabul olacağı bu hayırlı günde, dualarınızı kardeşimiz Nuray'ın minik kızından esirgemeyin..
Rabbim acil şifalar versin, dualarımızı kabul eylesin..
İlaca tepki vermiş miniğimiz..

Hayırlı haberleri gelir inşaAllah..

canım sağol bilgilendirdiğin için.hastayım biliyorsun daha yeni girebildim nete.içime dert olmuştu haber veremedim diye... allah razı olsun kuzuuu...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim mubarek cuma gunumuz hayirlara vesile olur insallah ben bugun hayirli haberler aldim cahidem cok sukur son uygulanan tedaviye cevap vermeye baslamis dualariniz sayesinde dua eden herkesten Allah razi olsun daha guzel haberlerle donerim insallah selametle dua ile duanizi eksiltmeyiniz insallah.
Not.....nemire dedesinin duasina ihtiyaci var cahidemin ulasan olursa istegimi bildirin lutfen.....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah daha iyi haberlerinide alırızkuzunun çok sevindim arkadaşım

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Rabbim acil şifalar versin inşallah değerli kardeşim...
Dualarımızdasınız inşallah...

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullah

vealeykümselam ve rahmetullah

Esselamu aleyküm....

Tsunami kardeşim....çok sevindim...Kaç gündür içimde sıkıntı vardı..şükürler olsun diyelim..

Öğlen yazamadım.Yasin-iŞerif okunmuştur..Rabbim merhamet etsin kardeşime , güç kuvvet versin , miniğimiz Cahidemize Ya Şafi c.c. ismi şerifi ismi hürmetine şifalar nasip eylesin inşaallah.

Yoktan vareden Rahman Celle Celaluhu isterse hastalığın izini bile bırakmaz...

Dualarla yanındayız inşaallah...

mir_erhan

Moderator
Rabbimiz Miniğimize katından şifalar nasib eylsin inşallah...
Kesintisiz dualarımız sizinle.. Hayırlı kapılar Rabbimizdendir..

Selam ve dua ile

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
RABBiM dualarımızı kabul eyler inşallah daha güzel haberlerde alırız inşallah.tüm hastalarımıza acil şifalar olsun inşallah.

mir_erhan

Moderator
Rabbimiz şifa versin inşallah hayırlı kapılar açılık hakkınızda en kısa zamanda...
Dualarımızdasınız daim..

Selam ve duaile

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

miniğimize ve bütün hasta yavrulara Allah şifa versin.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
en son salı günü konuştum nurayla iyi değil bebeğin durumu dedi.. 28 gündür hastanedeler.. dualarınızı eksik etmeyinn canlar..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
bu gün aradım meşgule attı geride dönmedi.inşallah bi sıkıntı yoktur.dualarımızda unutmayalım kardeşimizi...

Kaan Erdem

Yönetici
Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."
Hayırlı ve güzel haberlerınızı bekliyor olacağız.En zor olanı bır ana ve babanın evladının gözlerı onunde sıkıntı ıcerısınde olmasıdır.Sabır ve sukur ınsaALLAH.......

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım benim Alllah yar ve yardımcıları Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt