Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tıklanma rekoru kıran İLAHİ (4 Kullanıcı)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum abim...bu ilahiyi hergun dinliyordum..tekrar dinlettigin icin Allah cc razi olsun...selam ve dua ile..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim..inan çok güzel insanın manevi duygularını çoşturuyor...selam ve dua ile klaın selametle kardeşim..size hayırlı akşamlar...bize hayırlı sabahlar olsun...selametle... :) :) :)

esselamun aleykum abim...bu ilahiyi hergun dinliyordum..tekrar dinlettigin icin Allah cc razi olsun...selam ve dua ile..

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Allah Razi Olsun Kardeşim . Gerçekten çok Güzel Ve Ruha Hitap Eden Bir Eser. Bende Uzun Zamandir Telefonumda Aranma Sesi Olarak
Kullaniyorum. Hatta Bu Vesileyle 4 Yaşindaki Yenim Islamin şartlarini öğrendi. Aklina Geldikçe <<< Hala Gunyel Islamu Açsana >>> Diyor.
7'den 70'e Herkese Hitap Ediyor Yani.
Izninizle Birde Tavsiyede Bulunmak Istiyorum. Mesut Kurtis Ten Burdah Eserinide Arkadaşlarla Paylaşa Bilirsiniz. O Da Oldukça Güzel.
çaliştiğim Için Form Açmaya Vakit Bulamiyorum.
Tekrar Allah Razi Olsun. Selam Ve Dua Ile Yaradan'a Emanet....

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim...haklısınız...bir ara müsait olunca dediğiniz konuyuda ekleriz inşALLAH.selam ve dua ile kalın selametle..

Selamün Aleyküm Allah Razi Olsun Kardeşim . Gerçekten çok Güzel Ve Ruha Hitap Eden Bir Eser. Bende Uzun Zamandir Telefonumda Aranma Sesi Olarak
Kullaniyorum. Hatta Bu Vesileyle 4 Yaşindaki Yenim Islamin şartlarini öğrendi. Aklina Geldikçe <<< Hala Gunyel Islamu Açsana >>> Diyor.
7'den 70'e Herkese Hitap Ediyor Yani.
Izninizle Birde Tavsiyede Bulunmak Istiyorum. Mesut Kurtis Ten Burdah Eserinide Arkadaşlarla Paylaşa Bilirsiniz. O Da Oldukça Güzel.
çaliştiğim Için Form Açmaya Vakit Bulamiyorum.
Tekrar Allah Razi Olsun. Selam Ve Dua Ile Yaradan'a Emanet....

nur_en_nur

Kayıtlı Kullanıcı
bu ilahiyi bi çok kez dinledim hakikaten güzel Allah razı olsun selametle inşALLAH

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
bu ilahi gerçekten güzel.sanırım filistinli çocuklar söylüyor.malezyadan çıkarıyorlar albümü.lime wire den malezyalı ilahi grup yazın ya da albümlerinin ismini ya taiba.dinleyelim.dinletelim.2 yaşındaki yeğenim telefondan dinliyor.hiç ayırmıyor kulağından:)allah razı olsun.Allah bu forumu hep daimi etsin kardeşlerim.siz bu forumun güllerisiniz

Kaan Erdem

Yönetici
evet haklısın kardeşim.ben sürekli dinliyoru...demekki bu forumun gülleriyiz :) selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle...

bu ilahi gerçekten güzel.sanırım filistinli çocuklar söylüyor.malezyadan çıkarıyorlar albümü.lime wire den malezyalı ilahi grup yazın ya da albümlerinin ismini ya taiba.dinleyelim.dinletelim.2 yaşındaki yeğenim telefondan dinliyor.hiç ayırmıyor kulağından:)allah razı olsun.Allah bu forumu hep daimi etsin kardeşlerim.siz bu forumun güllerisiniz

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
ALLAH (cellecellahu) Razi Olsun
Rekor kiracak kadar güzel hakikatten Maşaallah Emeğinize Sağlık

Selam dua ve muhabbetle

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKUM

BU İLAYİ UZUN SÜRE ÖNCE KARDEŞİMİN TAVSİYESİ İLE DİNLEMEYE BAŞLADIM VE ÇOK BEĞENDİM (cep tetfonumun çağrı müziği yaptım)

SÜREKLİ DİNLEYE DİNLEYE EZBERLEDİM. ÇÜNKÜ BU İLAHİDE "İSLAMIN ŞARTLARI" ANLATILIYOR. DİKKATLİ DİNLERSENİZ HEMEN ANLARSINIZ.
ZATEN İLAHİNİN ADI DA BİLDİĞİM KADARIYLA "İSLAMIN ŞARTI". SADECE İSİMLERİYLE ŞARTLARI SÖYLEYİP GEÇMİYOR KISACA BİLGİ VERİYOR. BEN ARAPÇAYI BİLMİYORUM AMA DİKKATLİ DİNLERSENİZ BİR ÇOK ŞEYİ ANLIYORSUNUZ.

İNŞALLAH İSLAMİN ŞARTLARINI GEREĞİ GİBİ YERİNE GETİREBİLİRİZ.
s.a evet kardeş islamın şartlarını açıklıyo hemde hadis veriyo anlatım yapıyo

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Çok güzel bir ilahi dinlediğim ilahilerden..ALLAH(C.C)'YA EMANET OL ABİ..

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
:evetselamunaleykum gerçekten de guzel emeginize saglik degerli kardesim ALLAH razi olsun selamletle:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt