gonulturker
Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum abim...bu ilahiyi hergun dinliyordum..tekrar dinlettigin icin Allah cc razi olsun...selam ve dua ile..
esselamun aleykum abim...bu ilahiyi hergun dinliyordum..tekrar dinlettigin icin Allah cc razi olsun...selam ve dua ile..
Selamün Aleyküm Allah Razi Olsun Kardeşim . Gerçekten çok Güzel Ve Ruha Hitap Eden Bir Eser. Bende Uzun Zamandir Telefonumda Aranma Sesi Olarak
Kullaniyorum. Hatta Bu Vesileyle 4 Yaşindaki Yenim Islamin şartlarini öğrendi. Aklina Geldikçe <<< Hala Gunyel Islamu Açsana >>> Diyor.
7'den 70'e Herkese Hitap Ediyor Yani.
Izninizle Birde Tavsiyede Bulunmak Istiyorum. Mesut Kurtis Ten Burdah Eserinide Arkadaşlarla Paylaşa Bilirsiniz. O Da Oldukça Güzel.
çaliştiğim Için Form Açmaya Vakit Bulamiyorum.
Tekrar Allah Razi Olsun. Selam Ve Dua Ile Yaradan'a Emanet....
bu ilahiyi bi çok kez dinledim hakikaten güzel Allah razı olsun selametle inşALLAH
gerçekten çok etkileyici bir ilahi...........
bu ilahi gerçekten güzel.sanırım filistinli çocuklar söylüyor.malezyadan çıkarıyorlar albümü.lime wire den malezyalı ilahi grup yazın ya da albümlerinin ismini ya taiba.dinleyelim.dinletelim.2 yaşındaki yeğenim telefondan dinliyor.hiç ayırmıyor kulağındanallah razı olsun.Allah bu forumu hep daimi etsin kardeşlerim.siz bu forumun güllerisiniz
ALLAH (cellecellahu) Razi Olsun
Rekor kiracak kadar güzel hakikatten Maşaallah Emeğinize Sağlık
Selam dua ve muhabbetle
s.a evet kardeş islamın şartlarını açıklıyo hemde hadis veriyo anlatım yapıyoES SELAMUN ALEYKUM
BU İLAYİ UZUN SÜRE ÖNCE KARDEŞİMİN TAVSİYESİ İLE DİNLEMEYE BAŞLADIM VE ÇOK BEĞENDİM (cep tetfonumun çağrı müziği yaptım)
SÜREKLİ DİNLEYE DİNLEYE EZBERLEDİM. ÇÜNKÜ BU İLAHİDE "İSLAMIN ŞARTLARI" ANLATILIYOR. DİKKATLİ DİNLERSENİZ HEMEN ANLARSINIZ.
ZATEN İLAHİNİN ADI DA BİLDİĞİM KADARIYLA "İSLAMIN ŞARTI". SADECE İSİMLERİYLE ŞARTLARI SÖYLEYİP GEÇMİYOR KISACA BİLGİ VERİYOR. BEN ARAPÇAYI BİLMİYORUM AMA DİKKATLİ DİNLERSENİZ BİR ÇOK ŞEYİ ANLIYORSUNUZ.
İNŞALLAH İSLAMİN ŞARTLARINI GEREĞİ GİBİ YERİNE GETİREBİLİRİZ.
s.a evet kardeş islamın şartlarını açıklıyo hemde hadis veriyo anlatım yapıyo
Selamün aleyküm...Çok güzel bir ilahi dinlediğim ilahilerden..ALLAH(C.C)'YA EMANET OL ABİ..
S.a cok guzel olmus yureginize saglik
:evetselamunaleykum gerçekten de guzel emeginize saglik degerli kardesim ALLAH razi olsun selamletle![]()