RE: TIKANIP KALDIĞINDA HAYAT....
RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm çok güzel ve çok ümit verici bir paylaşım olmuş..hayata küsen birisi okusa tekrar barışırdı galiba hayatla..ve küstüğü herşeye,herkese tekrardan bir selam vererek ben de geldim aranıza,yeniden ve bir daha bu saçma sapan karamsarlıklarla sizleri terketmemek üzere geldim hem de derdi..hayat bir garip gerçekten..karşımızıa sürekl ilginç hadiseler çıkıyor..5 dk önce çok mutluyken 5 dk sonra bizden mutsuzu olmuyor..ve isyan kelimeleri ardarda sıralanıveriyor bir anda..yeter ki tatsız bir olay yaşayalım..hemen hazırız isyana,ümitsizliğe vs vs...ama böyle olmamalı,olmamalıyız..şu fani dünyada küçücük şeylerden mutlu olmalı,küçük bir bebeğin gülmesinden hayatın güzelliğini çıkarmalıyız..önceden sıradan gelen herşeye birdaha birdaha bakarak onlardaki esrarengizliği görebilmeliyiz..vs vs. bu mesele çok uzun ben daha yazarım ama formda yer kalmaz hakkınızı helal edin allah razı olsun,allaha emanet olun..
İlla büyük acılar çekmemeli, küçük mutlulukları fark etmek için!
ve aleyküm selam Recep kardeşim, güzel yorumunuzla bana da tebessüm ettirdiniz
Allah razı olsun, çok güzel yorumlamışsınız.. evet haklısınız, insanın gözüne batan hep olumsuzluklar oluyor. aynı oranda olumlu olanları keşfedemiyor... oysa hayatta hiçbir şey için üzülmeye, ümitleri yıkmaya değmez... burasının imtihan dünyası olduğunu unutmamak lazım... ve burada her şeyin olabileceğini aklımızdan çıkarmamamız gerekir.. her şey insanlar için... ümitlerimizi hiç yitirmememiz duasıyla... Selametle kalın...B)B)B)