Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TIKANIP KALDIĞINDA HAYAT.... (2 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım dun cok mutlu oldum mesajlarını okudum
allah kat kat sana versın sevabını
allah dualarımızı kabul etsın
allah razı olsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
canım benım dun cok mutlu oldum mesajlarını okudum
allah kat kat sana versın sevabını
allah dualarımızı kabul etsın
allah razı olsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Amin, ecmain inşallah can hocam..
Sizin de ecrinizi, Rahman c.c en güzeli ile versin inşallah..
Sevindiğinize, sevindim:);)
Rabbimize emanetimsiniz inşallah..
Selam ve Dua ile..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum güzel kardeşim ..yine güzel bir yazı farklı zamanlarda okundugu zaman farklı noktaları insanı tutup çevreleyen güzel bir yazı

niyazı mısrinin güzel bir sözü vardır kimileri bu sözü aşk için söylemiştir desede aslında hayat için söylemiştir..Ateşten denizleri mumdan gemilerle geçmeye" benzer hayatımız der .. gerçektende öyle degilmi güzel kardeşim..

hayat bazen küçücük yüregimiz alamadıgı kadar karışık bazen.. bir çocuk oyuncagı kadar basit... aslında hayat dedigimiz insanın kendisidir.. nasıl görmek istenirse öyle bakılır hayata...

Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini;

neden güzeş gözlügü takılsınki bence pembe gözlükler takılmalı . degilmi herşeyi toz pembe görmeli .. yaşadıgımız olumsuzlukların aslında bize birer fırsat oldugunu görmeli insan..

emegine yüregine saglık güzel kardeşim.. :)
rabbimize emanetimsin inşaALLAH
muhabbetle baki selamlar.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum güzel kardeşim ..yine güzel bir yazı farklı zamanlarda okundugu zaman farklı noktaları insanı tutup çevreleyen güzel bir yazı

niyazı mısrinin güzel bir sözü vardır kimileri bu sözü aşk için söylemiştir desede aslında hayat için söylemiştir..Ateşten denizleri mumdan gemilerle geçmeye" benzer hayatımız der .. gerçektende öyle degilmi güzel kardeşim..

hayat bazen küçücük yüregimiz alamadıgı kadar karışık bazen.. bir çocuk oyuncagı kadar basit... aslında hayat dedigimiz insanın kendisidir.. nasıl görmek istenirse öyle bakılır hayata...

Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini;

neden güzeş gözlügü takılsınki bence pembe gözlükler takılmalı . degilmi herşeyi toz pembe görmeli .. yaşadıgımız olumsuzlukların aslında bize birer fırsat oldugunu görmeli insan..

emegine yüregine saglık güzel kardeşim.. :)
rabbimize emanetimsin inşaALLAH
muhabbetle baki selamlar.

Ve aleyküm Selam Ablam..
Rahman c.c sizden de razı ve memnun olsun, çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için.. Sizin de gönlünüze sağlık olsun inşallah.
Niyazi Mısri'nin bu güzel sözü gerçekten de türlü manaların bir barınağı gibi. Hayatta bizlere sunulan imtihanlar, ne kadar ''ateşten bir gömlek olsa da'' mumlarımız ateşin eritebileceği cinsten değil de, imanın da vermiş olduğu güç ile Güneş'e dahi direnebilen cinsten ise ne karda, ne de yazda yolda kalmayız..''Hayatın mevsim değişiklikleri'', o ciğerde ''tıkanma'' yapmaz.. Çünkü mumunu, yaza ve kışa göre ayarlamıştır inşallah;)..
Rabbimiz c.c, hayır ve güzellikler ile taçlandırsın ömrümüzü..Amin.
Siz de Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Selam ve Dua ile ablam..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_________selamun aleykum güzel kardeşim
hoşgelmişsin
nasılsın..aldık haberlerinizi.. sultan şehirre gitmişsiniz ;)

ne güzel tabi maşaALLAH gezin :D
selam ve dua ile_________

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
_________selamun aleykum güzel kardeşim
hoşgelmişsin
nasılsın..aldık haberlerinizi.. sultan şehirre gitmişsiniz ;)

ne güzel tabi maşaALLAH gezin :D
konuya özel size şiir armagan ediyorum

http://forum.islamiyet.gen.tr/siirler/67686-gozlerin-istanbul-oluyor-birden.html

bakın bi zahmet güzel kardeşim..
selam ve dua ile_________

~*~

Ve aleyküm Selam, Selma ablam..
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Hamd olsun Rabbimize çok iyiyim, siz nasılsınız ablam? İnşallah iyisinizdir..Çok teşekkür ederim..Ablam dolu dolu bir 10 gün geçirdik.. İlk istikamet İstanbul'du;).. Şehr-i Sultan.. Sizlerin yerine de şehr-i sultanı gezdim ablam.. Her zamanki gibi büyüleyici ve ihtişamlıydı..Rabbimiz c.c sizlere de nasip eylesin inşallah.. Duygulanarak okudum bu güzel armağanımı ablam:)Gözümde bir daha canlandı o güzel mekan..Yüreğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetimsiniz.. Selam ve Dua ile kalın..

~*~

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
~*~

Ve aleyküm Selam, Selma ablam..
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Hamd olsun Rabbimize çok iyiyim, siz nasılsınız ablam? İnşallah iyisinizdir..Çok teşekkür ederim..Ablam dolu dolu bir 10 gün geçirdik.. İlk istikamet İstanbul'du.. Şehr-i Sultan.. Sizlerin yerine de şehr-i sultanı gezdim ablam.. Her zamanki gibi büyüleyici ve ihtişamlıydı..Rabbimiz c.c sizlere de nasip eylesin inşallah.. Duygulanarak okudum bu güzel armağanımı ablamGözümde bir daha canlandı o güzel mekan..Yüreğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetimsiniz.. Selam ve Dua ile kalın..

~*~

_______ güzel bacım iyiyiz hamdolsun..bildigin gibi..:)
seni gördük daha iyi olduk ;)
selam ve sevgilerimle güzel kardeşim..
emanetim rahmana inşaALLAH
selam ve dua ile________

özleyince burdanda izlersin :):)

e_e:// Istanbul - If you are everywhere, you are nowhere; If you are somewhere, you are everywhere..."Rumi"

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
_______ güzel bacım iyiyiz hamdolsun..bildigin gibi..:)
seni gördük daha iyi olduk ;)
selam ve sevgilerimle güzel kardeşim..
emanetim rahmana inşaALLAH
selam ve dua ile________

özleyince burdanda izlersin :)

e_e:// Istanbul - If you are everywhere, you are nowhere; If you are somewhere, you are everywhere..."Rumi"

Selmanur ablam, çok çok teşekkür ediyorum.. Gerçekten çok güzel bir jestti;).. Şimdi izleme fırsatı bulabildim linkinizi.Çok beğendim gerçekten.İstanbul'umuzu, ''şiir şehrimi'' her daim izlerim inşallah..Allah c.c razı olsun..Ben de sizleri gördüm daha iyi oldum, sağolunuz.
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanetsiniz inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt