Nevin_1982
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum cerennur abla ilgine teşekkür ederim.Allaha emanet ol
hayy allah bin kere razı olsun
bu kadar mükeemmel birşey olabilirmi cok begendim
...yaratılış gayemin sebebi özel olduğum için ...
daha ne denebilirki sıkma baş diye yorum yapan hıncal uluç giblerine cok güzel bi cevap bundan ötesi olurmu sözün bundan hası ...
Çok sağol kardeşim.Rabbim bu yazıyı yazandanda binkere razı olsun.Tabii zahmet edip okuyan,destek olan sizlerdende....Evet katılıyorum sözlerinize ağzı olan konuşuyor...Nefislerine tutsak olmuş zebani hepsi!!!Selametle kalın B)
sendende allah razı olsun canım kardeşimm rabbim her birimizi böyle senin tam yerinde deyiminle ZEBANİLERDEN KORUSUN ŞEYTANIN TUTSAĞI OLMUŞLAR GÖZLERİ KÖR KULAKLARI SAGIR
RABBİMİN SEVGİSİNİ YÜREKTEN TADSALARDI HİSSETSELER RABBİMİ SEVSELER BÖYLE KÖTÜ KONUŞUYOR MU OLURLARDI SÖYLEDİKLERİNDEN UTANICAKLARI VE PİŞMANLIKLA TUTUŞUCAKLARI O HESAP GÜNÜNDE RABBİMİN HUZURUNDA BÖYLE AHKAM KESEBİLİCEKLERMİ ACEBA SIKMA BAŞ DİNCİ GERİ KAFALILAR DİYE COK MERAK EDİYORUM ...
SELAM VE DUA İLE ALLAHE EMANET OL HAYIRLI RAMAZANLAR
vaktileyl kardeşim sağolasın:a07:Tesettürlüyüm çünkü Hak böyle istiyor… Hakk istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok ..
vallahi artık türkiyede başörtülü yaşamak iyice zorlaştı iyi bir ünivde okusan bile başını açmadan işini yapamıyosun çıldırıcam en büyük isteğim kamu yönetimini okumaktı ama başımı açmamı isteyecekler e bende aççmıyıcam sonra işsiz dolanıcam iyi valla üfff üfff nedir bu dinsizlerden çektiğimiz