cennet yolcusu
Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ADI RABBİMİN SEVDİĞİ AHLAKAN VE YAŞAYIŞIYLA GÖNLÜMÜZDE TAHT KURMUŞ ZATI MUHTEREMİN İSMİNİ TAŞIYAN DEĞERLİ(.....)KARDEŞİM SAYENİZDE BİZİ ÇOK GÜZEL DÜŞÜMCELERE SEVK EDİYORSUNUZ BENİM İÇİN ETMİŞ OLDUĞUNUZ DUALARA CANI GÖNÜLDEN AMİN RABBİM SİZE KAT KATINI VERSİN İNŞALLAH KARDEŞİM BURALARDA OLUYORUM AMA YORUM YAPMIYORUM KARDEŞİM YANLIZ BİRAZ YOĞUNDUM BU ARALAR O YÜZDEN YOKTUM AMA ARTIK BURDAYIM KARDEŞİM SİZDE BENİM DAİMİ DUAMDASINIZ VE BAKİ MUHABBETİMLE CAN KARDEŞİM SİZLE BENİ KARDEŞ KILAN RABBİME EMANETSİNİZ NİĞDELİ(......)KARDEŞİMve aleyna aleyküm selam güzellikler diyarının yolcusu (inşaAllah), değerli kardeşim..aynen benim de devamlı aklıma geliyor bu kıssa kardeşim..Rabbim c.c. sizden de ebeden razı olsun, sizin de ecrinizi en hayırlı şekilde versin, sizi iki cihanda azize eylesin can bacım..B)
Rabbul alemin birbirimizin gıyabında yapmış olduğumuz dualarımızı makbul eylesin kardeşim, siz de her daim acizane dualarımda, aklımdasınız inşaAllah.. bu aralar ben pek giremiyorum, ama girdiğimde de sizi göremiyorum..inşaAllah herşey yolundadır kardeşim :gulegule..selam, baki dualar ve muhabbetle inşaAllah..B)