mükemmeldi :G
:T ...B)...
mükemmeldi :G
S.a. Niğdeli Kardeşim.uzun Bi Aradan Sonra Tekrar Kavuştum Aileme.şükürler Olsun.paylaşim Için Allah (c.c) Razi Olsun Senden.selametle...
ve aleyküm selam verahmetullah..Hoşgeldin tekrardan kardeşim.
Evet, ben de farkındayım.Çok uzun zamandır göremiyordum.İnşaAllah önemli bir durum yoktu kardeşim.
Ecmain inş..selam ve dua ile..B)
TEKRARDAN HOŞBULDUK KARDEŞİM.PEK ÖNEMLİ Bİ DURUM DEĞİL,SAĞLIK PROBLEMİM VARDI ATLATTIM BURDAYIM RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TEKRAR ALLAH (C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM SANADA SELAM VE DUA İLE...B)..
Geçmiş olsun güzel kardeşim.Çok üzüldüm.Rabbim şifa versin inş.
Rabbimiz c.c senden de daima razı olur inş..Hayırlı ramazanlar..Allah'a emanet B)
Esselamun aleyküm canım kardeşim Rahman razı olsun çok güzel bir kıssaydı inşaallah hisse çıkaranlardan oluruz hayırlı sahurlar![]()
Güzel yaratıcıya emanetsiniz selam ve dua ile...B)
Selamün Aleyküm Allah(c.c) razı olsun.Çok güzel bir paylaşımdı.Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.Allaha(c.c) emanet olun.
SAĞOL RABİA KARDEŞİM.(UMARIM İSMİNİ DOĞRU HATIRLIYORUMDUR)
AMİN İNŞAALLAH.İYİYİM RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.SANADA HAYIRLI,MUTLU RAMAZANLAR.SELAMETLE...B)
selamun aleyküm hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar çok güzel bir paylaşım gerçekten çok güzel ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ
Allah cümlenizden razi olsun ben yeni tanistim bu siteyle insallah cok fayda bulacaga benziyorum.hayirli ramazanlar.
Selamünaleyküm.....
ALLAH c.c. razı olsun çok güzel bir kıssaydı emeğine zahmetine sağlık selam ve dua ile kal fe emanillah
paylaşımınız için teşekkür ederim...YÜREĞİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ...ALLAHA EMANET OLUN...
yüce rabbim senden razi olsun
Allah razı olsun kardeşim eline sağlık..