Sanırım kimse izlememiş. Bende izlememişim.
Ben tv ile ilişkimi keseli üç senden fazla olduğu için cd bile alıp izlemiyorum o yüzden bende izlemediğimi belirteyim dedim size selametle kalınsa. takvayı izledinizmi arkadşlar, yine her zamanki gibi islami kesimi karalama kampanyasımıydı yoksa gerçekten güzel miydi sizce yorum yaparsanız sevinirim.
aynı şekilde bende katılıyorum bende izlemedimBen tv ile ilişkimi keseli üç senden fazla olduğu için cd bile alıp izlemiyorum o yüzden bende izlemediğimi belirteyim dedim size selametle kalın
selamün aleyküm kardeşim formunuzu gödüğüm andan itibaren araştırıyorum ama takva adında bir filme raslamadım izlemek ve yorum yapmak isterdim biraz daha bilgi vere bilir misin takvadan başka ismi varmı veya oyuncular felan a.e.o.
ben de izleyemedim ben zaten ingiltere deyim.eurod star vs bunlari bile esim izin verirse izleyebiliyorum.internete kizimin odasindan gizli giriyorum.
selamün aleyküm kardeşim evet buldum ve acık bir kac sahne olduğu icin buraya kopyalayamadım ama zikir sahnesini yaparım istersen islamiyetle ve tarikatlarla dalga bayağı dalga gecilmiş iyiki izlememişim rabbime emanet olun kardeşim
selamün aleyküm
ben 3 kere izledim
benim anladığım kadarıyla islamı karalama mesajları weriliyo
çok kararsız kaldım ama 3.sünde ona karar werdim ...
hayırlı akşamlar..
Esim Turkiye yi cok kucumsuyor ve onlari izlemeye deger pek bulmuyor.aa çok şaşırdım neden eşiniz izin vermiyor.özel değilse tabi
Esim Turkiye yi cok kucumsuyor ve onlari izlemeye deger pek bulmuyor.
Esim 32 yildir ingiltere de ve o artik kendini turk gormuyor keske bunu evlenmeden once bilseydimben turkum.Eşiniz turk değil mi peki ilginç. ne diyeyim Rabbim küçümsenecek bişey yaptırmasın