Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"takva" filmini izledinizmi? (2 Kullanıcı)

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
sa. takvayı izledinizmi arkadşlar, yine her zamanki gibi islami kesimi karalama kampanyasımıydı yoksa gerçekten güzel miydi sizce yorum yaparsanız sevinirim.

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
anlaşılan kimse izlememiş bir ben mi izlemişim. yada yorum yapmak mı istemiyorsunuz.

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
ee ya bişeyler yazın arkadaşlar niye izlemediniz hiç mi fikri olan yok:(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim formunuzu gödüğüm andan itibaren araştırıyorum ama takva adında bir filme raslamadım izlemek ve yorum yapmak isterdim biraz daha bilgi vere bilir misin takvadan başka ismi varmı veya oyuncular felan a.e.o.

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
sa. takvayı izledinizmi arkadşlar, yine her zamanki gibi islami kesimi karalama kampanyasımıydı yoksa gerçekten güzel miydi sizce yorum yaparsanız sevinirim.
Ben tv ile ilişkimi keseli üç senden fazla olduğu için cd bile alıp izlemiyorum o yüzden bende izlemediğimi belirteyim dedim size selametle kalın

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Izlemedim...

Reklamini Görmüştüm,izlemeye Deyer Bir Filime Bezmetmedim......

Hayirli Geceler....

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim formunuzu gödüğüm andan itibaren araştırıyorum ama takva adında bir filme raslamadım izlemek ve yorum yapmak isterdim biraz daha bilgi vere bilir misin takvadan başka ismi varmı veya oyuncular felan a.e.o.

Çok yazıldı çizildi basında. ilk defa bir kanalda verildi cuma akşamı. erkan can baş rolde.başka adı yok güven kıraç engin günaydında oynuyor.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ben de izleyemedim ben zaten ingiltere deyim.eurod star vs bunlari bile esim izin verirse izleyebiliyorum.internete kizimin odasindan gizli giriyorum.

HaMSiYe

Kayıtlı Kullanıcı
ben takva filmini seyrettim..guzel bulmadim.. cunki bilgi acisindan islama katki vermedi film..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim evet buldum ve acık bir kac sahne olduğu icin buraya kopyalayamadım ama zikir sahnesini yaparım istersen islamiyetle ve tarikatlarla dalga bayağı dalga gecilmiş iyiki izlememişim rabbime emanet olun kardeşim

sayil

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
ben 3 kere izledim
benim anladığım kadarıyla islamı karalama mesajları weriliyo
çok kararsız kaldım ama 3.sünde ona karar werdim ...
hayırlı akşamlar..

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim evet buldum ve acık bir kac sahne olduğu icin buraya kopyalayamadım ama zikir sahnesini yaparım istersen islamiyetle ve tarikatlarla dalga bayağı dalga gecilmiş iyiki izlememişim rabbime emanet olun kardeşim

ve aleyküm selam, o açık sahneler çok az asıl diğer sahnelerin nasıl abartıldığı ve nasıl bilmeyen insanlara karşı kötü gösterildiği.izlemenizi tavsiye ederim ne olduğunu bilmemiz açısından.sağolun teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. birde diğer forumda biraz sürtüştük sanırım hakkınızı helal edin niyetim sizi kızdırmak yada dalga geçkmek değildi. Allah a emanet...

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
ben 3 kere izledim
benim anladığım kadarıyla islamı karalama mesajları weriliyo
çok kararsız kaldım ama 3.sünde ona karar werdim ...
hayırlı akşamlar..

evet ilk başta pek karar verilemiyor. inceden inceden karalam kampanyası.bilmeyen insanlarda "işte bak bunlar böyleymiş" diyor. Rabbim kotulere fırsat vermesin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt