hudavendigar
Kayıtlı Kullanıcı
Sayın kardeşim o kadar doğru ve yerinde yazılarınız varki belki üslup sewrt ama ben her harfinize katılıyorum.Bu duruma kesinlikle karşıyım.Büyük bir kaos ve karışıklık yaratma düşüncesinde olanlar var.Görmek var bakmak..Bakmak var bakmak var.
SÜT VEREN Kişinin ahlaki boyutuda çok önemli.Geçenlerde bir tv proğamında dikkatimi çekmiş ve izlemiştim..Bir prof.Dr. anne sütü emen bebeğin DNA sının değiştiğini emzirme sürecine göre kişiliğin değiştiğini hastalıkların bile DNA ya geçerek kalıtımsal hale gelebileceğini söylemişti.Uzun yıllar evli çiftlerin bile zaman içerisinde düzenli birliktelikler ile kişiliğin birbirine geçtiği bazı hücrelerin eşlerden eşe geçerek ilerleyen yaşlanma sürecinde yüzlerinin dahi birbirine benzediğinden bahsetmişti.Şimdi bu açıdan bakarsak kendi kendime düşündüm,35-40 yıllık evli annem babam,teyzem dedem vs.ler aklıma gelince evet bir çok huylarının karakter ve yüzlerinin birbirlerinin yansıması olduğunu farkettim.Ben bile 13 yıllık evliliğimde asla değişmez dediğim bazı huyları olan eşimin ve benim karakterlerimizin eşim ile aynı yönde gittiğini farkettim.Düşünceler,karakteristik özellikler.Ve aynı anneden uzun süreli veya farklı kişilerden süt alan bebeklerin bu açıdan da ne hale gelebileceğini en önemlisi kardeş olacaklarından ilerleyen zamanda kimin nerede nasıl karşılaşacağını ve karşılaşsa bile aynı anneden süt aldığını nereden bilebileceğiz.
Bazı bilim adamları ve çalışanlar DNA bankası kurulması yönünde ısrarla konuşurken bu süt verme işinde de kayıt altına alınması gerektiğini söylerken İslami kesim ve Kemal Özer kesinlikle kayıt altı olsada çocuklar birbirini sevip evlilik öncesi birliktelik bile yaşayanları düşünecek olursak bunun çözüm olmadığını dile getirdi.Ki bu durum bende asla sıcak bakmıyorum onaylamıyorum bile.
Burada linkde vereyim vakti olan izleyebilir.Güzel bilgiler içermekte
Anne sütü bankası ne tür riskler içerir? - kemalozer.com
Biz süt bankası kurana kadar
*Parmak izi
*DNA Bankası
Kuralım ki toplumda kol gezen katil ve suçluların yakalanması kolaylaşsın.
VESSELAM
Biz süt bankası kurana kadar
*Parmak izi
*DNA Bankası
Kuralım ki toplumda kol gezen katil ve suçluların yakalanması kolaylaşsın.
Çok güzel fikir!.Hay sen aklınla bin yaşa!.
Vallahi bunlar gerçekleşirse tüm pisliklerin ülkemizde kalmacağını umarız.Bunları yapacak nerde bu devlet nerde bu millet?!...