Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

»*« Sümeyye Olabilmek »*« (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm..Paylaşım çok etkileyici olmuş...
Allah(c.c) sevabınıza yazsın inşallah...
Hayırlı akşamlar..

Ve aleyküm selam Resul kardeşim..Sağolun, teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun..Allah'a emanet olun kardeşim..Selam ve dua ile inşallah..

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum aliye kardesim çok güzel bir konuya deginmissin. :A Allah razi olsun.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Razi Olsun Aliye Kardeşim.....

çok Güzel Bir Paylaşim Olmuş.....

A.e.ol.dua Ile....

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Selemü alayküm,hayırlı günler
Emeğinize sağlık,hayırlı bir paylaşımdı Allah c.c. razı olsun.
Konumuzda gereken açıklama yapılmış,okuyarak bilinçlendik,idrak ettik,inşallah yaşamımıza dökenlerden oluruz eğer yaşamımıza dökmeyenlerden olursak Allah muhafaza kaybedenlerden oluruz.
Allah c.c. bizlere iman kuvveti versin amin.A.E.O

merihg

Kayıtlı Kullanıcı
ağzınıza yüreinize sağlık ALLAHrazı olsun

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Sümeyyenin elleri öpülesi kızları!.. Sizlere de yalvarıyorum! Siz de sahip olduğunuz iffet, namus ve şerefinize halel getirmeyin! Eğer kendinize sahip çıkmazsanız, bu Sümeyye annenin davasına ihanet olur. Huzur-u İlâhide sizlerden şikayetçi olur...
:evet

SELAMUN ALEYKÜM KARDESIM

COK GÜZEL BIR PAYLASIM OLMUS ALLAH RAZI OLSUN__B)

mehmet uğurlu

Kayıtlı Kullanıcı
ilk defa okudum bunu.ama islamın ilk kadın şehidesi hz.sümeyyedir.bunu biliyordum.allah onun gibileri yaratır,yaratmıştır da bizim haberimiz yoktur.hz.sümeyyeler filistinde çeçenistanda bir zamanlar erzurumda nene hatun gibilerin içine girdi.onlarda ruhu can buldu.kaderleri aynı çünkü.allaha teslimiyet vatan aşkı,din aşkı,allah aşkı ve zulme karşı tek yumruk olabilmek.dayanmak,dayanmak...ebu cehiller varsa ebu süfyanın karısı varsa bizim de sümeyyemiz var.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selemü alayküm,hayırlı günler
Emeğinize sağlık,hayırlı bir paylaşımdı Allah c.c. razı olsun.
Konumuzda gereken açıklama yapılmış,okuyarak bilinçlendik,idrak ettik,inşallah yaşamımıza dökenlerden oluruz eğer yaşamımıza dökmeyenlerden olursak Allah muhafaza kaybedenlerden oluruz.
Allah c.c. bizlere iman kuvveti versin amin.A.E.O

Ve aleyküm selam değerli kardeşim. Allah c.c razı olsun sizden de daimen..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.Rabbimiz c.c iman ve şuur versin ve bizleri yolundan döndürmesin inşallah..Güzel duanıza amin inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ey Sümeyyenin elleri öpülesi kızları!.. Sizlere de yalvarıyorum! Siz de sahip olduğunuz iffet, namus ve şerefinize halel getirmeyin! Eğer kendinize sahip çıkmazsanız, bu Sümeyye annenin davasına ihanet olur. Huzur-u İlâhide sizlerden şikayetçi olur...

:evet

SELAMUN ALEYKÜM KARDESIM

COK GÜZEL BIR PAYLASIM OLMUS ALLAH RAZI OLSUN__B)

Ve aleyküm selam güzel kardeşim.. Beğendiğine sevindim, teşekkürler;) Rabbimiz c.c senden de razı olsun her daim..Allah'a emanet ol..Selam ve dua ile..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ilk defa okudum bunu.ama islamın ilk kadın şehidesi hz.sümeyyedir.bunu biliyordum.allah onun gibileri yaratır,yaratmıştır da bizim haberimiz yoktur.hz.sümeyyeler filistinde çeçenistanda bir zamanlar erzurumda nene hatun gibilerin içine girdi.onlarda ruhu can buldu.kaderleri aynı çünkü.allaha teslimiyet vatan aşkı,din aşkı,allah aşkı ve zulme karşı tek yumruk olabilmek.dayanmak,dayanmak...ebu cehiller varsa ebu süfyanın karısı varsa bizim de sümeyyemiz var.

Allah c.c razı olsun kardeşim..Selam ve dua ile.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaallahu teala bugünün ebu leheblerine ve ebu cehillerine Allahım hakkettikleri cezayı verir ve Bugün bedel ödeyen Hanım kardeşlerimin cennetteki derecelerini yükseltir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt