Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şükür kampanyasi (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan gülderen özdemir
  • Başlangıç tarihi
G

gülderen özdemir

Sevgili din kardeşlerim şu an mübarek 3 ayalarda bulunmaktayiz bu mübarek gün ve aylarda rabbimize yeteri kadar şükrediyoz mu? Bize vermiş olduğun bütün nimektler için sağliğimiz için ailelerimiz için kisacasi her şey için rabbimize ne kadar şükretsek azdir bende düşündüm kasim abimizin başlatmiş olduğu tövbe kampanyasi gibi bir de şükür kampanyasi başlatalim şimdilik ben kendim 10000 şükür yani elhamdülillah aldim onu çekeceğim siz sevgili din kardeşleriminde bu konuda duyarli olduğunuzu biliyorum rabbim şimdiden yaptiğimiz bütün ibadetlerimizi yüce katinda makbul eylesin amin sağlicakla ve sevgiyle kaliniz ve allah c.c. Emanet olunuz hayirli ve bereketli günler ve geceler sizlerin olsun
gülderen özdemir 1o ooo elhamdülillah
gülderen özdemir 1000 elhamdülillah
GÜLDEREN ÖZDEMİR 100
KASIM HADİ 100
YOLCU 2000
DENİZASLAN 1000
BİLMEK 2000
AYLİN26 500
CANAN25 1000
NASIRLI KALP 500
MELEĞİM 500

G

gülderen özdemir

ve selamün aleyküm ben 10000 şükrümü yaptım elhamdülillah rabbime dualarımı kabul etti ve tez zamandada sıkıntılarımdan kurtuluyorum bunun için rabbime sonsuz hamdü senalar olsun katılan katılmayan arkadaşlardanda allah razı olsun allah c.c. emanet olun sevgi ve selamlarımla sağlıcakla kalın hayırlı günler

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm sanıyorum kimse bu konuyla ilgilenmemiş olsun allah c.c cümlemizden razı olsun ben 1000 şükür elhamdülillah daha çektim yüce mevlam kabul etsin inşaallah herkese hayırlı günler

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili din kardeşlerim şu an mübarek 3 ayalarda bulunmaktayiz bu mübarek gün ve aylarda rabbimize yeteri kadar şükrediyoz mu? Bize vermiş olduğun bütün nimektler için sağliğimiz için ailelerimiz için kisacasi her şey için rabbimize ne kadar şükretsek azdir bende düşündüm kasim abimizin başlatmiş olduğu tövbe kampanyasi gibi bir de şükür kampanyasi başlatalim şimdilik ben kendim 10000 şükür yani elhamdülillah aldim onu çekeceğim siz sevgili din kardeşleriminde bu konuda duyarli olduğunuzu biliyorum rabbim şimdiden yaptiğimiz bütün ibadetlerimizi yüce katinda makbul eylesin amin sağlicakla ve sevgiyle kaliniz ve allah c.c. Emanet olunuz hayirli ve bereketli günler ve geceler sizlerin olsun
gülderen özdemir 1o ooo elhamdülillah
gülderen özdemir 1000 elhamdülillah

Selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.
çok güzel düşünmüşsün.
şükür etmeyen bir dil ne işe yarar.o yüzdende bende normal derslerime her gün 100 tane ELHAMDÜLİLLAH ekliyorum
ALLAHIm şükürlerimizi kabul etsin amin.selametle

G

gülderen özdemir

Selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.
çok güzel düşünmüşsün.
şükür etmeyen bir dil ne işe yarar.o yüzdende bende normal derslerime her gün 100 tane ELHAMDÜLİLLAH ekliyorum
ALLAHIm şükürlerimizi kabul etsin amin.selametle

ve aleyküm selam kasım abim allah razı olsun sizdende bende sayenizde hergün mutlaka 100 ve ya daha fazla tövbe çekiyorum tövbe estağfirullah diyorum tabiii sizin sayenizde bende sizi listeme severek eklerim beni çok mutlu ettiniz rabbim hem tövbelerimizi hemde çektiğimiz şükürlerimizi yüce katında kabul eylesin allah c.c. emanet olun hayırlı sabahlar bereketli günler sizin olsun sağlıcakla kalın

G

gülderen özdemir

anlaşılan kimse şükürle ilgilenmiyor yada ilgilenenler kendini burda göstemiyor şükür edendende etmeyendende allah c.c razı olsun allah c.c emanet olun hayırlı geceler

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim

bende şimdilik 2.000 tane alıyorum

selam ve dua ile...

denizaslan

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim ben de 100 tane alıyorum.Hayırlı akşamlar

denizaslan

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim 900 tane daha ALLAH'ın izniyle çektim.Toplam 1000 oldu.ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.AMİN.

G

gülderen özdemir

Sevgili kardeşim 900 tane daha ALLAH'ın izniyle çektim.Toplam 1000 oldu.ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.AMİN.

selamün aleyküm sevgili kardeşim allah c.c kabul etsin yaptığınız tüm ibadetlerle birlikte amin amin amin allah c.c emanet olun hayırlı günler

bilmek

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim şükür sana
hamd sana
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah
bende 500 tane alıyorum şimdilik
annemde 1000 tane alıyor
kardeşimde 500 tane alıyor

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
şimdilik 1000 tane alıyorum. Ben sürekli sitedeyim ancak işlerimin yoğun olması sebebiyle kullanıcı ismiyle giriş yapmıyorum bu yüzden de hiç yorum yazmıyorum.Tüm kampanyaları okuyorum ancak katılamıyorum inşallah 1 ay sonra sürekli sitede olurum. Allaha emanet olun

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. rabbim razı olsun sizlerden vesilenizle şükrümüzde tövbemizde artacak inş. 500 tane de ben alıyorum allah kabul etsin inş.

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
allah razi olsun çok güzel düşünmüşsünüz
ben 500 aliyorum allah kabul etsin inş....:)

G

gülderen özdemir

rabbim şükür sana
hamd sana
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah
bende 500 tane alıyorum şimdilik
annemde 1000 tane alıyor
kardeşimde 500 tane alıyor

selamün aleyküm selam kardeşim senin adına annenin kardeşininkinide toplu eklerim yüce mevlam kabul etsin tüm yaptığınız ibadetlerle birlikte amin allah c.c. emanet olun hayırlı günler

G

gülderen özdemir

şimdilik 1000 tane alıyorum. Ben sürekli sitedeyim ancak işlerimin yoğun olması sebebiyle kullanıcı ismiyle giriş yapmıyorum bu yüzden de hiç yorum yazmıyorum.Tüm kampanyaları okuyorum ancak katılamıyorum inşallah 1 ay sonra sürekli sitede olurum. Allaha emanet olun
seamün aleyküm canım allah c.c. yüce katında kabul etsin tüm ibadetlerinizle birlikte amin allah c.c. emanet olun hayırlı günler

G

gülderen özdemir

s.a. rabbim razı olsun sizlerden vesilenizle şükrümüzde tövbemizde artacak inş. 500 tane de ben alıyorum allah kabul etsin inş.

ve aleyküm selam kardeşim rabbim asıl sizlerdende razı olsun allah c.c. tüm ibadetlerinizi yüce katında kabul etsin amin allah c.c. emanet olun hayırlı günler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt