Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şu anda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? (1 Kullanıcı)

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
dün gece hiç uyumadım daha doğrusu uyuyamadım...20 lik dişim de ufak bir çürük vardı işlerimin yoğunluğundan fırsat bulup çektiremedim...ve dün gece sabahladım...resmen ağrıdan ağladım..ve şuanda üstümdem kamyon geçmiş gibi halsiz bitkin ve yorgunum...ağrım biraz dinince uykuya dalmışım...cep tel ev tel nasıl çalıyor aman Allah'ım anlatamam osinirle tel açtım ve arayan annem...(çok sık arar zaten ) bende biraz set bir ifadeyle konuştum.uykusuz ve yorgun olduğumu söyledim galiba kırdım kalbini.....şuanda kendimi çok kötü hissediyorumm..:A

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
dün gece hiç uyumadım daha doğrusu uyuyamadım...20 lik dişim de ufak bir çürük vardı işlerimin yoğunluğundan fırsat bulup çektiremedim...ve dün gece sabahladım...resmen ağrıdan ağladım..ve şuanda üstümdem kamyon geçmiş gibi halsiz bitkin ve yorgunum...ağrım biraz dinince uykuya dalmışım...cep tel ev tel nasıl çalıyor aman Allah'ım anlatamam osinirle tel açtım ve arayan annem...(çok sık arar zaten ) bende biraz set bir ifadeyle konuştum.uykusuz ve yorgun olduğumu söyledim galiba kırdım kalbini.....şuanda kendimi çok kötü hissediyorumm..:A
kardeşim büyük geçmiş olsun .diş ağrısını bilirim ben de 20 lik dişten baya çektim...anneniz içinde üzülmeyin annelerin yüreği yufka olur...affeder sizi...biraz dinlenin bence.tekrar geçmiş olsun...selamün aleyküm..​

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum.malum haftanın son günü..üstelik burada havalar çok kötü .böyle bulanık havalarda psikolojim bozuluyor hep..

yorgunyolcu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.

s.a.

Ben hiç ii değilim sürekli dua ediyorum ayakta tutan da dua iman başka neyim var allah tan başka yalnız inşallah bu günleri de atlatacağım allah izin verirse ne kadar düşünsemde içimi dert sarıyo zor günler bu günler bu sınavı da verebilirsem allah ın izniyle yaşam sınavı beni allah kurtarır bu dertlerden .Kimler var dır dertsiz yok ama yalnız olmak herşeyde doğuştan sonrasına kadar göstermelik akrabalar hariç tabi .<neyse herkesin akşamı hayırlara vesile olsun

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Ben hiç ii değilim sürekli dua ediyorum ayakta tutan da dua iman başka neyim var allah tan başka yalnız inşallah bu günleri de atlatacağım allah izin verirse ne kadar düşünsemde içimi dert sarıyo zor günler bu günler bu sınavı da verebilirsem allah ın izniyle yaşam sınavı beni allah kurtarır bu dertlerden .Kimler var dır dertsiz yok ama yalnız olmak herşeyde doğuştan sonrasına kadar göstermelik akrabalar hariç tabi .<neyse herkesin akşamı hayırlara vesile olsun

rabbim tez vakitte sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah sizi.allah'tan başka kimsemiz yok doğru.ayakta durmaya çalışın ben öyle yapmaya çalışıyorum çünkü...selametle...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum öğretmenim şükür kendımı cok ıyı hıssedıyorum
hayatta ne kadar olumsuz olaylar yaşasakda hayat guzel
bakın dışarısı cok güzel kuşlar ötüyor
allaha şükür sağlıklıyız
ve tebessum edebılıyoruz
ne mutlu demi:)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
evet hocam dediklerinizin hepsi doğru.lakin insan gönlü ne diyorsa o sesi dinliyor..gözü neye bakıyorsa onu görüyor.söyledikleriniz için RABB'imize BİN ŞÜKÜR...selam ve sevgi ile..

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
aşırı derecede stres sıkıntı ve moral bozuklugu içindeyım.Allah yar ve yardımcımız olsun.

büşra_92

Kayıtlı Kullanıcı
kendimi hiiiç ii hissetmiyorum annemle aramız bozuk bayağı tartıştık oh be bunu açan

kardeşimden Allah razı olsun iice içimi döktüm walla

ferit_ua

Kayıtlı Kullanıcı
stressliyim nfessisim heycanlıyım ...

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
offfff nedenini bilmiyorum ama gercekten tedirgin ve mutsuzum...allah yardımcımız olsun...

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
vay be...stresi sıkıntısı olmayan biri çıkmadı..benide strese soktunuz yavv..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah a şükür kendımı ıyı hıssedıyorum
allah huzur versın hepınıze amın

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm son günlerde asabiym ve sabırsız.hamdolsun sağlığım yerinde.aeo

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt