oooooooooo kardeşim ne oldu hayırdır canınızı sıkan bişey mi oldu canınızı sıkmayınyalnız...
yorgun...
bitkin...
halsiz...
düşünceli...
sıkıntılı...
hasta...
biraz çaresiz...
uzar gider bugünkü ruh halim...
sıcaktandır kardeşim yaz geldi herkes iyi hissetmiyo kendiniharika bir başlık olmuş kendimi şu günler hiç ii hissetmiorum
aaaaaaaaaaçok yazık ağlatma nişanlını o seni kızdırmak istememiştir.sadece cok siniriıyım nısanlıma kızgınım dunden berı konusmuyorum konusmuycamda takı onu aglatan akadar![]()
ooooooooooooooo anlaşılan baya derin yara almışız :a43:gercekten sadece ınsan kendıkendıne sorun yaratıp sıkılsa ne ala ama baskalrının yarattıgı sıkntılar uzucu ben kımseyı kırmak yada sole dıyım soyledıgım bır soz ıle uzmek ıstemem gunah derım ezıyet cekmesın ama bazıların acektırmek lazımkı yapmasınlar bastada nısanlım allahım affet
evet bu söz çok doğru abla diyebılırm demi sorun olmazsagol ablacım anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az
sadece cok siniriıyım nısanlıma kızgınım dunden berı konusmuyorum konusmuycamda takı onu aglatan akadar![]()
oooooooooo kardeşim ne oldu hayırdır canınızı sıkan bişey mi oldu canınızı sıkmayın
amin amin kardeşimRABBİM beterinden korusun...
RABBİM başka sıkıntılar vermesin..
bizimkide dert deyip büyütüyoruz belkide...kimbilir..
rahatsızım kardeşim...e yalnızlık,halsizlik,bitkinlik hepsi bi arada şükürler olsun..
selamun aleyküm..
birazcık inatçımıyız ne?:a32:
insaf edin neden ağlatıyosunuzki?
canınız acımazmı ağlayınca?