Rabbim yar ve yardımcısı olsun .O ol demeden hiçbirşey olmaz inşallah şifa bulur bebeğiyle beraber sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirler.
kün feyekün..amin amin amin
Rabbim yar ve yardımcısı olsun .O ol demeden hiçbirşey olmaz inşallah şifa bulur bebeğiyle beraber sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirler.
Yüce Rabbim en kısa zamanda kardeşimizi sağlına kavuştursun ve hayırlı bir kapı açsın inşallah...
...Rabbim yalvarmak ve dua için kalkan ellerimiz geri çevirmesin inşallah....
ay canım benim ya afyanur ablanın yigenini okumuştum bekleniyordu dogumu.
üzüldüm şimdi ya rabbim bu mübarek günün hürmetine acil şifalar versin kardeşim. ya
allah yar ve yardımcıları olsun. amin.
selam ve dua ile..
Selamün Aleyküm
Rabbim bu Mübarek Cuma gününde kardeşimize acil şifalar versin inşaAllah
Bebeğide kendine iyi olur hayırlı haberlerini tez zamanda alırız Rabbim yar ve yardımcıları olsun anne ve bebeğin çok üzüldüm Rabbim ailesinede sabır versin zor bir dönem ama inşaAllah sonu güzel olur...Amin
Allah razı olsun.amin canım.Rabbim senin de yardımcı olsun.okurken cok ama cok uzuldum, Rabbim insallah sagliklarina kavusmalarini nasip eder,dualarim onlarla,Rabbim kabul etsin dualarimizi,Amin.
evet ablam uzun zamndır sık sık giremiyorumhamdolsun ben iyiyim sen nasılsın bebişimiz nasıl kocaman kocaman öpüyorum küçük mücahidmizin gül yanaklarından.inşa-ALLAH rahatsız olan ablamızda bi an önce ii olur.rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin.
Allah Şafi ismiyle tüm hastlarımza şifa versin
allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar dua edeceğim inşallah...allaha emanet olun...
Allah yar ev yardımcınız olsun kardeşim
selamun aleykum.
Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.
yar ve yardımcıları olsun inşaallah.
selam ve dua ile...