Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şu an acilde olan arkadaşımın dualarınıza ihtiyacı var! (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbim en kısa zamanda kardeşimizi sağlına kavuştursun ve hayırlı bir kapı açsın inşallah...
...Rabbim yalvarmak ve dua için kalkan ellerimiz geri çevirmesin inşallah....

Allah razı olsun kardeşim.burdaki kardeşlerimizin hatrına,O'nların duaları hürmetine tüm zorda kalmışlarla beraber o kardeşimize de yardımcı olsun.inançlı,takvalı bir arkadaşımız.Rabbim bu sınavı kolaylıkla atlatmalarını nasip eder inşaallah

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
ay canım benim ya afyanur ablanın yigenini okumuştum bekleniyordu dogumu.
üzüldüm şimdi ya rabbim bu mübarek günün hürmetine acil şifalar versin kardeşim. ya
allah yar ve yardımcıları olsun. amin.
selam ve dua ile..

Afranur kardeşimin yiğeni çok şükür dünyaya geldi.inşaallah bu bebeğimizi de Rabbim bize bağışlar.zor bi imtihan ama,''her zorlukta bir kolaylık vardır.''

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Rabbim bu Mübarek Cuma gününde kardeşimize acil şifalar versin inşaAllah
Bebeğide kendine iyi olur hayırlı haberlerini tez zamanda alırız Rabbim yar ve yardımcıları olsun anne ve bebeğin çok üzüldüm Rabbim ailesinede sabır versin zor bir dönem ama inşaAllah sonu güzel olur...Amin

Allah razı olsun canım.amin amin amin.

Rabbim bunca niyazı muhakkak duyuyor.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
okurken cok ama cok uzuldum, Rabbim insallah sagliklarina kavusmalarini nasip eder,dualarim onlarla,Rabbim kabul etsin dualarimizi,Amin.
Allah razı olsun.amin canım.Rabbim senin de yardımcı olsun.

kimsesizler kimsesi hep yardımcın olacak inşaallah.ben de ailemden ve sevdiklerimden uzakta tek başıma sıkıntılarla uğraşırken hep en güçlünün kuvvetini ve güvenini hissederdim.O'nunla dost olmak her şeyden güzel.Rabbime emanet ol canım kardeşim.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablam uzun zamndır sık sık giremiyorum :( hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın bebişimiz nasıl kocaman kocaman öpüyorum küçük mücahidmizin gül yanaklarından.inşa-ALLAH rahatsız olan ablamızda bi an önce ii olur.rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin.

sağol ablası.büyüyor inşaallah.ben de kaçamak girebiliyorum.konulara alelacele bakıyorum.bazen hiç vakit olmuyor.bir de kızım var başımda,onun sırasını alıyormuşum vs.yani pc de bana pek zaman yok.Allah'a emanet ol canım.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Afranur Allah razı olsun.ben giremediğim zamanlarda güncellemişsin.ben her zaman giremiyorum.çok teşekkür ederim.elifciği çok çok öpüyorum.

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar dua edeceğim inşallah...allaha emanet olun...

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ev yardımcınız olsun kardeşim

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.
yar ve yardımcıları olsun inşaallah.
selam ve dua ile...

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm RABBİM şifalarını versin tez zamanda nasıllar acaba bir haber varmı kardeşim?hayırlı haberlerini alırız inşaALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt