açık öğretim öğrencisiyim yani okulum evim oluyo
kardeşin var mı?
Var...
En sevdiğinn koku nedir ?
kardeşin var mı?
kardeşin var mı?
selamün aleyküm hayırli günler
yazililar bana hem mutluluk veriyor hemde beni deli ediyor
vazgecemedigin sey nedir?
Gezmeyi severim
imam hatiplim sorum size istihare namazını eşiyle ayrı olan kişi hayırlı bir evlilik olup olmadığını anlamak için kılabilir mi?
BİLMİYORUM PEK BİR BİLGİM YOK AMA SUKADARİNİ BİLİYORUM Kİ BİRİ İSTİHARE NAMAZİ KILMADAN ÖNCE BASTA ARASTİRİR EYER ARASTIRMALARİ SONUCU BİRSEY BULABİLİRSE ZATEN YARİ YARİYA BİRSEYLER BİLİR OLUR HAYIRLİ OLUR OLMADİGİ HAKKİNDA AMA HİÇBİRSEY YAPMADAN DİREK İSTİHARE NAMAZİ KILARSA BENİM BİLDİGİM O NAMAZİN RÜYASİ ŞEYTAN RÜYASİ OLURMÜS BEN ÖYLE BİLİYORUMAMA EYERSİZ KENDİNİZ İÇİN BÖYLE BİR SORU SORDUYSANİZ VEYA BASKASİ İÇİN SORDUYSANİZ BASTA EVLİLİGİNİ İYİCE BİR GÖZDEN GECİRSİN ZATEN HAYIRLİ OLUR OLMADİGİNİ ODA ANLAYACAKTİR AMA BU SORUYU YARİN OKULDA MESLEK DERSİ ÖGRETMENLERİMİZE SORABİLİRİM YARİN DAHA FAZLA BİR BİLGİYLE GELİP DAHA İYİ SEYLER SÖYLEYE BİLİRİM HAYIRLİ GÜNLER SELAM VE DUA İLE
DUA EDERKEN NASİL DUA EDERSİNİZ?
Gezmeyi severim
imam hatiplim sorum size istihare namazını eşiyle ayrı olan kişi hayırlı bir evlilik olup olmadığını anlamak için kılabilir mi?
rüyam ben bazı sitelerde okudum herşey içinde oluyomuş ve hatta evlenmedn önce kesinlikle yapın deniliyadu ama ebn seni yanlış yönlendirmeyeyimde siz yine bakın ablacım netten allah kolaylık versin
ya allah rızası için biri yardımcı olsun ya ben bu siteye ilk girdiğimde persembe akşamları dua diye bi forum vardı bulamıyorum başak forumlarda vardı bulamıyorum yani bazen arlar bazen yok bu forumlar nasıl bulabilirim yardımcı olsun lütfen
Gezmeyi severim
evet bugüm meslek dersi ögretmenlerime sordum ögretmenlerim kılına bilecegini söyledi hayırlisi neyse o olsun kendinize iyi bakin hayırli geceler selam ve dua ile
soru sorayım bari
her ise baslarken BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek başlarmişin
selamün aleyküm hayırli aksamlar aradiginiz konu dua kösesinde foruma girin forumda dua kösesi var dua kösesinin 1. sayfasinda yer almaktadir selam ve dua ile
Evet. Yapiyorum. Mesela Ben Tesettürlü Degilim. Açigim Açik Olam Dinimizde Büyük Günahlardan Birisi. Biliyorum Ama Uygulamiyorum. Allah Beni Islah Etsin. Ne Diyim.
Peki Bende Diger Arkadşima Soruyorum.
Bugun Allah Için Ne Yaptin.