Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

soru sormak isteyen varmi? (1 Kullanıcı)

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
3.sınıftan bıraktım işletme...:)

en sana mutluyum hemde coook..dedirten olay?

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırli günler

yazililar bana hem mutluluk veriyor hemde beni deli ediyor

vazgecemedigin sey nedir?

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Gezmeyi severim

imam hatiplim sorum size istihare namazını eşiyle ayrı olan kişi hayırlı bir evlilik olup olmadığını anlamak için kılabilir mi?

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
Gezmeyi severim

imam hatiplim sorum size istihare namazını eşiyle ayrı olan kişi hayırlı bir evlilik olup olmadığını anlamak için kılabilir mi?

BİLMİYORUM PEK BİR BİLGİM YOK AMA SUKADARİNİ BİLİYORUM Kİ BİRİ İSTİHARE NAMAZİ KILMADAN ÖNCE BASTA ARASTİRİR EYER ARASTIRMALARİ SONUCU BİRSEY BULABİLİRSE ZATEN YARİ YARİYA BİRSEYLER BİLİR OLUR HAYIRLİ OLUR OLMADİGİ HAKKİNDA AMA HİÇBİRSEY YAPMADAN DİREK İSTİHARE NAMAZİ KILARSA BENİM BİLDİGİM O NAMAZİN RÜYASİ ŞEYTAN RÜYASİ OLURMÜS BEN ÖYLE BİLİYORUMAMA EYERSİZ KENDİNİZ İÇİN BÖYLE BİR SORU SORDUYSANİZ VEYA BASKASİ İÇİN SORDUYSANİZ BASTA EVLİLİGİNİ İYİCE BİR GÖZDEN GECİRSİN ZATEN HAYIRLİ OLUR OLMADİGİNİ ODA ANLAYACAKTİR AMA BU SORUYU YARİN OKULDA MESLEK DERSİ ÖGRETMENLERİMİZE SORABİLİRİM YARİN DAHA FAZLA BİR BİLGİYLE GELİP DAHA İYİ SEYLER SÖYLEYE BİLİRİM HAYIRLİ GÜNLER SELAM VE DUA İLE

DUA EDERKEN NASİL DUA EDERSİNİZ?

huzurr-evii

Kayıtlı Kullanıcı
hayır degilim :(

Namazlarini aksattigin oluyormu ?

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

BİLMİYORUM PEK BİR BİLGİM YOK AMA SUKADARİNİ BİLİYORUM Kİ BİRİ İSTİHARE NAMAZİ KILMADAN ÖNCE BASTA ARASTİRİR EYER ARASTIRMALARİ SONUCU BİRSEY BULABİLİRSE ZATEN YARİ YARİYA BİRSEYLER BİLİR OLUR HAYIRLİ OLUR OLMADİGİ HAKKİNDA AMA HİÇBİRSEY YAPMADAN DİREK İSTİHARE NAMAZİ KILARSA BENİM BİLDİGİM O NAMAZİN RÜYASİ ŞEYTAN RÜYASİ OLURMÜS BEN ÖYLE BİLİYORUMAMA EYERSİZ KENDİNİZ İÇİN BÖYLE BİR SORU SORDUYSANİZ VEYA BASKASİ İÇİN SORDUYSANİZ BASTA EVLİLİGİNİ İYİCE BİR GÖZDEN GECİRSİN ZATEN HAYIRLİ OLUR OLMADİGİNİ ODA ANLAYACAKTİR AMA BU SORUYU YARİN OKULDA MESLEK DERSİ ÖGRETMENLERİMİZE SORABİLİRİM YARİN DAHA FAZLA BİR BİLGİYLE GELİP DAHA İYİ SEYLER SÖYLEYE BİLİRİM HAYIRLİ GÜNLER SELAM VE DUA İLE

DUA EDERKEN NASİL DUA EDERSİNİZ?

Başta ve sonda SALAVAT getirmek DUANIN kabul olması için güzeldir...
CUMA günü belli bir zamanda DUA etmek GÜZELDİR...
Mazlumun Duası GÜZELDİR...

Yani bu Dualar kabul oluyor inşallah...
:evet

Nasıl Tevekkül Ederiz?
:!

rojda44

Kayıtlı Kullanıcı
Gezmeyi severim

rüyam ben bazı sitelerde okudum herşey içinde oluyomuş ve hatta evlenmedn önce kesinlikle yapın deniliyadu ama ebn seni yanlış yönlendirmeyeyimde siz yine bakın ablacım netten allah kolaylık versin

rojda44

Kayıtlı Kullanıcı
ya allah rızası için biri yardımcı olsun ya ben bu siteye ilk girdiğimde persembe akşamları dua diye bi forum vardı bulamıyorum başak forumlarda vardı bulamıyorum yani bazen arlar bazen yok bu forumlar nasıl bulabilirim yardımcı olsun lütfen

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
rüyam ben bazı sitelerde okudum herşey içinde oluyomuş ve hatta evlenmedn önce kesinlikle yapın deniliyadu ama ebn seni yanlış yönlendirmeyeyimde siz yine bakın ablacım netten allah kolaylık versin

evet her konu hakkinda yapıla biliyor ama suda var eyer arastiripda bir bilgi göstermessen bir caba göstermessen gördügün rüye şeytan rüyasi olur ve dogru cikmaz basta yapacagimiz niyetin ne oludu ile ilgili araştırma yapmaliyiz belli bir arastirma yaptıktan sonra namaz kılınır ve nıyet edilirse hada dogru ve daha ii yapmiş olunur

rojda44

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben alakasız bişi sordum ama ya yardımcı olun lütfen

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
ya allah rızası için biri yardımcı olsun ya ben bu siteye ilk girdiğimde persembe akşamları dua diye bi forum vardı bulamıyorum başak forumlarda vardı bulamıyorum yani bazen arlar bazen yok bu forumlar nasıl bulabilirim yardımcı olsun lütfen

selamün aleyküm hayırli aksamlar aradiginiz konu dua kösesinde foruma girin forumda dua kösesi var dua kösesinin 1. sayfasinda yer almaktadir selam ve dua ile

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
Gezmeyi severim

evet bugüm meslek dersi ögretmenlerime sordum ögretmenlerim kılına bilecegini söyledi hayırlisi neyse o olsun kendinize iyi bakin hayırli geceler selam ve dua ile

soru sorayım bari

her ise baslarken BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek başlarmişin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
evet bugüm meslek dersi ögretmenlerime sordum ögretmenlerim kılına bilecegini söyledi hayırlisi neyse o olsun kendinize iyi bakin hayırli geceler selam ve dua ile

soru sorayım bari

her ise baslarken BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek başlarmişin

Selamün Aleyküm
Sağol kardeşim senide zahmete soktum Allah c.c. razı olsun ben Diyanete email atmıştım kılınamaz demişlerdi ama dediğiniz gibi hayırlısı neyse o olsun Allah c.c. emanet olun hayırlı günler

Sorunuza gelince : Malesef her zaman demiyorum :(

Selam ve dua ile kalın...

şanslıyız

Kayıtlı Kullanıcı
evet
bazı şeylerin günah olduğunu bile bile yapıyomusun

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Evet. Yapiyorum. Mesela Ben Tesettürlü Degilim. Açigim Açik Olam Dinimizde Büyük Günahlardan Birisi. Biliyorum Ama Uygulamiyorum. Allah Beni Islah Etsin. Ne Diyim.
Peki Bende Diger Arkadşima Soruyorum.
Bugun Allah Için Ne Yaptin.

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Evet. Yapiyorum. Mesela Ben Tesettürlü Degilim. Açigim Açik Olam Dinimizde Büyük Günahlardan Birisi. Biliyorum Ama Uygulamiyorum. Allah Beni Islah Etsin. Ne Diyim.
Peki Bende Diger Arkadşima Soruyorum.
Bugun Allah Için Ne Yaptin.

kendim için namaz kıldım Allaha sıgındım kabul eder inşallah..

ne iş yapıyorsun ..foruma nereden uyesin?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt