Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

soru sormak isteyen varmi? (2 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
malesef kılamıyorum...:(

alttaki kardeşim dua köşesindeki salavatı tefriciyyelere yasinlere ihlaslara dualara yardım ediyor mu ?

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeş ediyorum vallahi elimden geldiyince bu aralar biraz uzak kaldım ama tadilat sebebiyle çok yoğunum inşallah biter bitmez tekrar başlarım okumaya SORUM
KURAN okumayı biliyormusun biliyorsan ne sıklıkla okuyorsun

aress

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben aybaşı haliyle ilgili soru sormak istiyorum :(

aress

Kayıtlı Kullanıcı
cevap verebilecek var mı acaba veya cevabı nereden bulabilirim?

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbime şükürler olsun 9 yaşindan beri kuran okuyorum.hersene bikaç hatim indiriyorum.
Benim kardeşimize sorum.kabir hayatinin senin hayatindaki yeri ne?

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
Aress kardeşimiz sorunuzun cevabini kadin ilmihalinde bulabilirsiniz.

xbxcx_09

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kabirin haytımdaki yeri çok ama çok önemli hele şu nefsimizin bizze gözle görünür bir şekilde eşlik edip bizi yanılgılara sıkça düşürdüğü şu dönemlerde kabiri ve azabını düşünmemek eldemi? her duamda kabir azabından benı koruması benı affetmesı için rabbime yalvaarıyorum umarım hepimizi affeder ve merhametiyle şefaatlendirir bizi yüce rabbimiz..
bende şu soruyu soruyorum: eğer evliligi düşündüğünüz bir kişiyle annenız daha once yaşadığı olumsuz bir olaydan dolayı izin vermıyor hatta gonul izni olmadığını söylüyor ve sende gece güzndüz allaha hayırlı kılması için yalvardığın halde annende bi gram yumuşama olmuyorsa naparsın????sen annenı kırmış olurmusun ısrar edersen:?
çooook uzun oldu kusura bakmayın lütfen samımı cevaplara ihtiyacım var:a09::a09::a09:

xbxcx_09

Kayıtlı Kullanıcı
demek kımse kale almadı üzüldüm keşeke cevap alabilseydim..neyse canınz sağolsun..kısmet

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim kusura bakma yeni gördüm; eğer öyle bir durum olsaydı Allah'a hayırlı kılması yerine, bana doğru(hayırlı) yolu göstermesi için(artık hangisi senin için daha hayırlı ise) dua ederdim; belki de bu iş senin için hayırlı değildir; çünkü insan aşık olduğu zaman gerçekten bazı şeyleri göremiyor, tarafsız bir üçüncü kişinin fikirleri de bence saygıyla karşılanmalı...

çoğu zaman insan bir insanı severken körü körüne gittiği yolları, ileride düşündüğü zaman nasıl göremedim gibi cümleler kurduğunu göz önüne alırsan, belki de annenin düşünceleri ileride seni pişman olmaktan alıkoyacak; tabii bi de şu durum var: annenin bu olaya niye karşı çıkması, gerçekten elde tutulur bir sebebi var mı? işte bu tamamen annenle oturup karşılıklı detaylıca bu işi değerlendirmekle geçer, annen sana niye karşı çıktığını söyler, sen de gerekli savunmayı yaparsın, aynı mahkemedeki gibi, tabi hakim de burada Allah oluyor.

Allah'a bol bol dua, inşallah seni bu ikilemden kurtaracak doğru yolu gösterecektir...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt