GALİBA İKİMİZ DE AYNI TERDEN FIKRALARI GÖNDERİYORUZsiyah_beyaz yazdı:
Bir toplantida bir genç Mehmet Akif küçük düsürmek için :
Affedersiniz,siz veteriner misiniz? demis. M. Akif hiç istifini bozmadan su cevabi vermis :
Evet, bir yeriniz mi agriyordu?
takan yazdı:
Affedersiniz,siz veteriner misiniz? demis. M. Akif hiç istifini bozmadan su cevabi vermis :
siyah_beyaz yazdı:
Adam hanimina dert yandi;
-Iflas ettikten sonra arkadaslarimin yarisi beni terketti.
-Peki öbür yarisi?.
-Onlarin daha haberi yok..
takan yazdı:
İki tavuk markette geziyorlarmış. Yumurta reyonuna geldiklerinde l.tavuk diğerine 40.000 TL değerindeki yumurtaları göstererek :
-"Bak bunları ben yaptım" der.
Biraz daha ilerler, biraz önceki yumurtalardan daha küçük ve 30.000 TL değerindeki yumurtaları görürler. Bu sefer diğer tavuk
-"Bak bunları da ben yaptım, seninkilerden yapacaktım ama kocam 10.000 TL için yırtınmaya değmez dedi" der.
KOCASININ RESMİDE AŞAĞIDA
KESİNLİKLE ÖYLE ÇÜNKİ HEP BENİM SIRAYA KOYDUĞUM FIKRALARI HEP BENDEN ÖNCE GÖNDERİYOSUNUZsiyah_beyaz yazdı:
takan yazdı:
Öyle oluyo galiba ...
Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yaţayis ve felsefesiyle ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliginden baska hiçbirseyi olmayan kibirli bir adamla karsilasir. Ikisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün degildir... Magrur zengin, hor gördügü filozofa:
"Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin su karsiligi verir :
Ben çekilirim!
m_muaz yazdı:
Temel duş almaya girer, şampuanı saçlarına boşaltıp ovalamaya başlar. Sırtını keselemeye gelen annesi sorar :
- Oğlum kafanı ıslatmayacak mısın ?..
- Temel cevap verir : “ Yok anne bu şampuan kuru saçlar içinmiş...!! “
m_muaz yazdı:
Temel bir gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. Ne oldu diye sormuşlar.
-Temel: "Kaynanamı gömdük."diye cevap vermiş.
- Kahvedekiler: "İyi de bu halin ne?"
-Temel: "Biraz direndi de
siyah_beyaz yazdı:
Nuran eksik sadace kaçamak yaptı yine ...
Bernard Shaw ile Churchill hiç geçinemez ve sik sik birbirlerini ignelermis.. Bernard Shaw, bir oyununun ilk gecesine, Churchill'i davet etmis ve davetiyeye de bir pusula ilistirmis :
“Size iki kisilik davetiye gönderiyorum. Bir dostunuzu alip gelebilirsiniz. Tabii dostunuz varsa." Churchill , hemen cevap göndermis:
“Maalesef o gece baska bir yere söz verdigim için oyununuzu seyretmeye gelemeyecegim. Ikinci gece gelebilirim, tabii oyununuz ikinci gece oynarsa."