m_muaz yazdı:
şiir senın ya kardeşim sana dedım.allah a emanet olB)
m_muaz yazdı:
allah arzı olsun elzem yardımınız için sagolun.allah a emanet olun.B)
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ASKERİMİZE HEDİYE ETTİK ELİMİZDEN GELEN TEK ŞEY BU ZATEN ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUNelzem yazdı:
m_muaz yazdı:
allah arzı olsun elzem yardımınız için sagolun.allah a emanet olun.B)
RABBİM sizden razı olsunYardım edebildiysem ne mutlu.Ama var ya kış ayın da urfada olan yaşadı diyorum bizim pek kışımız yok.Takan kardeşimin şiiri de üstüne iyi geldi tşkr
siyah_beyaz yazdı:
Adamın biri sabah evden ise giderken ilginç bir cenaze kafilesi fark eder. En önde yürüyen köpekli bir adam. Arkasında bir tabut ve onun 10 metre arkasında bir başka tabut. Bunları takip eden, tek sıra olmuş 200'den fazla adam. Meraklanır. Kafilenin başındaki köpekli adam hiç kuşku yok ki cenazenin sahibidir. Yanına yaklaşır ve sorar:
-Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar:
-Öndeki karım, arkadaki de kayınvalidem.
-Vah vah, başınız sağ olsun. Nasıl oldu?
-Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş. Köpek onu da öldürmüş.
Adam biraz düşündükten sonra sorar:
-Beyefendi, köpeğinizi ödünç alabilir miyim?
-Sıraya geç!
mustafa_xtar yazdı:
Hadi beee valla çok güzeldi eline sağlık sıraya geç ha.....
valla güldürdün beni Allahta seni o sıkıntılı günde güldürsün
takan yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Adamın biri sabah evden ise giderken ilginç bir cenaze kafilesi fark eder. En önde yürüyen köpekli bir adam. Arkasında bir tabut ve onun 10 metre arkasında bir başka tabut. Bunları takip eden, tek sıra olmuş 200'den fazla adam. Meraklanır. Kafilenin başındaki köpekli adam hiç kuşku yok ki cenazenin sahibidir. Yanına yaklaşır ve sorar:
-Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar:
-Öndeki karım, arkadaki de kayınvalidem.
-Vah vah, başınız sağ olsun. Nasıl oldu?
-Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş. Köpek onu da öldürmüş.
Adam biraz düşündükten sonra sorar:
-Beyefendi, köpeğinizi ödünç alabilir miyim?
-Sıraya geç!
ÇOK GÜZEL YAA BEN ŞİMDİ DERSE GİDİYORUM AMA GELİNCE SİZE SÜPER FIKRALARIM VAR BEKLEMEYEN ÜZÜLÜR DEMİŞ OLAYIM