siyah_beyaz
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kayserili))
mustafa_xtar yazdı:
Allah razı olsun arkadaşlar sabah sabah güldürdünüz bizi
ireme yazdı:
Buda benden.
Temel arkadaşlarının tavsiyesi ile bir kamyon alır.Ehliyeti olmadığı için şoför tutar ve onunla tüm nakliye işlerini beraber yürütürler.Bir gün yine Ankara
-Elmadağ yokuşunu tırmanırken kamyonun vitesi şoförün elinde kalır.Şaşkınlıkla Temel'e dönüp vites kolunu gösterir.Temel de bilgiç bir edeyla
-Haçan olacağu buydu,alduğum cünden beri kurcalaysun...
bezmi safa yazdı:
arkadaşlar kaySERİLİ DİĞİLİM AMA KAYSERİDE İKAMET EDİYORUM BAKIN FAZLA ÇIK YANLARINI VERMEYİN KAYSDERLİ ARKADAŞLAR VAR ALINIYORLAR
siyah_beyaz yazdı:
bezmi safa yazdı:
arkadaşlar kaySERİLİ DİĞİLİM AMA KAYSERİDE İKAMET EDİYORUM BAKIN FAZLA ÇIK YANLARINI VERMEYİN KAYSDERLİ ARKADAŞLAR VAR ALINIYORLAR
Alınmasınlar ya, biz onların uyanık taraflarını da veriyoruz
Ne güzel nam salmışlar, bizim memleketle alakalı fıkralar yok maalesef
bezmi safa yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
bezmi safa yazdı:
Alınmasınlar ya, biz onların uyanık taraflarını da veriyoruz
Ne güzel nam salmışlar, bizim memleketle alakalı fıkralar yok maalesef
VALLA GURUR DUYUYOLAR.SİZ NERELİSİNİZ SİZDE GURUR DUYUNDİYE FIKRA UYDURURUZ BİZDFE OLMAZMI KAYSERİLİ DEYİMİYLE OLMAMI
Ben malatyalıyım, yanlış anlaşılmasın memleketimi çok seviyorum hem de çok. alatya ile fıkra hiç duymadım, ilen var mı?
aliye_aliye yazdı:
ARKADAŞIM, MALATYA'NIN TÜRKÜLERİ YETER..MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN...DOĞU İLLERİ, ZATEN TÜRKÜLERİYLE ÖN PLANDADIR..
YA MALATYA DEYİNCE DE İÇİM BİR TUHAF OLUYOR,, MALATYALI BİRİYLE KÖTÜ BİR ANIM VARDI DA MALATYA ADINI DUYDUĞUM AN ÜZÜLÜYORUM