Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ateist

Allah razı olsun arkadaşlar sabah sabah güldürdünüz bizi

:D:D:D:D:D

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
Allah razı olsun arkadaşlar sabah sabah güldürdünüz bizi

:D:D:D:D:D

Hayırlı sabahlar ... Güldürme uğraşında olup da güldürebildiysek ne mutlu o zaman ...:D :D :D
Allah sizden de razı olsun ...

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kayserili:)))

arkadaşlar kaySERİLİ DİĞİLİM AMA KAYSERİDE İKAMET EDİYORUM BAKIN FAZLA ÇIK YANLARINI VERMEYİN KAYSDERLİ ARKADAŞLAR VAR ALINIYORLAR

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

Buda benden.
Temel şehre inmiş.Bakmış pencere kenarında bir papağan.İçinden: Allah Allah kuşa bak yav... demiş.Tabi bu arada papağanda Temel'in kendisine baktığını görüp: -Ne bakıyorsun hemşerim...demiş.Temel biraz şaşkınlık birazda saflıkla: -Afedersun hemşerum.Ben seni kus sandiydum:D

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BASKAN BUSH

Temel savasta büyük çatismanin hemen ardindan gecenin sessizliginde bir sigara yakar.

Arkadasi bagirir,

-Ne yapiyorsun bu çok tehlikeli!..

Temel sakin,

-Merak etme içime çekmeyrum.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

Buda benden.

Temel arkadaşlarının tavsiyesi ile bir kamyon alır.Ehliyeti olmadığı için şoför tutar ve onunla tüm nakliye işlerini beraber yürütürler.Bir gün yine Ankara
-Elmadağ yokuşunu tırmanırken kamyonun vitesi şoförün elinde kalır.Şaşkınlıkla Temel'e dönüp vites kolunu gösterir.Temel de bilgiç bir edeyla
-Haçan olacağu buydu,alduğum cünden beri kurcalaysun...:D

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
Buda benden.

Temel arkadaşlarının tavsiyesi ile bir kamyon alır.Ehliyeti olmadığı için şoför tutar ve onunla tüm nakliye işlerini beraber yürütürler.Bir gün yine Ankara
-Elmadağ yokuşunu tırmanırken kamyonun vitesi şoförün elinde kalır.Şaşkınlıkla Temel'e dönüp vites kolunu gösterir.Temel de bilgiç bir edeyla
-Haçan olacağu buydu,alduğum cünden beri kurcalaysun...:D
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

bezmi safa yazdı:
arkadaşlar kaySERİLİ DİĞİLİM AMA KAYSERİDE İKAMET EDİYORUM BAKIN FAZLA ÇIK YANLARINI VERMEYİN KAYSDERLİ ARKADAŞLAR VAR ALINIYORLAR

Alınmasınlar ya, biz onların uyanık taraflarını da veriyoruz:D
Ne güzel nam salmışlar, bizim memleketle alakalı fıkralar yok maalesef:(

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

ALTTAKİ ADRESİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN. BUSHA Bİ DAYAKTA SİZ ATIN.

http://www.herice.com/mail/oyun/bushkavga.html

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
bezmi safa yazdı:

VALLA GURUR DUYUYOLAR.SİZ NERELİSİNİZ SİZDE GURUR DUYUNDİYE FIKRA UYDURURUZ BİZDFE OLMAZMI KAYSERİLİ DEYİMİYLE OLMAMI:D

kardelen1987

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KAYSERİLİ

RE: KAYSERİLİ

S.A KARDEŞİM BENDE KAYSERİLİYİM AMA SANIRIM İKAMET ETTİĞİN YERİ SEVMİYOSUN HERKESİN KENDİ MEMLEKETİ TATLI GELİR BENİM MEMLEKETİMDE BANA TATLI EN UFAK Bİ KAYSERİLİYLE İLGİLİ BİŞEY OLSA DAYANAMIYORUM HER KAYSERİLİ CİMRİ VE AYNI DEĞİLDİR UNUTMAYIN OLURMU.... A.E.O.:)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

bezmi safa yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
bezmi safa yazdı:

VALLA GURUR DUYUYOLAR.SİZ NERELİSİNİZ SİZDE GURUR DUYUNDİYE FIKRA UYDURURUZ BİZDFE OLMAZMI KAYSERİLİ DEYİMİYLE OLMAMI:D

Ben malatyalıyım, yanlış anlaşılmasın memleketimi çok seviyorum hem de çok. alatya ile fıkra hiç duymadım, ilen var mı?

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Ben malatyalıyım, yanlış anlaşılmasın memleketimi çok seviyorum hem de çok. alatya ile fıkra hiç duymadım, ilen var mı?[/quote]

ARKADAŞIM, MALATYA'NIN TÜRKÜLERİ YETER..MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN...DOĞU İLLERİ, ZATEN TÜRKÜLERİYLE ÖN PLANDADIR.. :D
YA MALATYA DEYİNCE DE İÇİM BİR TUHAF OLUYOR,, MALATYALI BİRİYLE KÖTÜ BİR ANIM VARDI DA :( MALATYA ADINI DUYDUĞUM AN ÜZÜLÜYORUM

yaren_naz

Kayıtlı Kullanıcı
temel ve ferrari

temel ve ferrari

--------------------------------------------------------------------------------
Temel, yıllar sonra kavuştuğu elden düşme Murat 124 arabasıyla yolculuk yaparken bir anda araba arıza yapar. Yolun kenarına çeker. Motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanına yanaşır.

- "Hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim seni ilk tamirciye kadar" der.

Çok sevinir Temel bu teklife. Hemen Hacı Murat'ı kalınca bir halatla Ferrari'nin arkasına bağlarlar. Ferrari'nin sahibi genç uyarır,

- "Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yapar beni uyarırsın!"

Temel "Tamam!" der ve yola koyulurlar.

Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60,80,100.. derken Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu hatırlar ve yavaşlar, bir süre sonra Ferrari tekrar gaza basar, 70, 80,100.. Murat tekrar hatırlatır. Ferrari yavaşlar. Yollarına böyle devam ederlerken bir Lamborghini Ferrari'ye yaklaşır ve "Kapışalım mı?" der.

Ferrari yanıtlar,

- "Nesine?"
- "340 km ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur"

Ferrari kabul eder ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220.. Gaza basmaktadırlar. O arada trafiği kontrol eden polis helikopterinde görevli polis Genel merkeze bilgi vermektedir:

- "Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında! 3 araç yarış yapıyor.Bir Ferrari ile bir Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da bir Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıyor"

--------------------------------------------------------------------------------

Hit: 30
:):)

takan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MAİL YANLIŞ YERE GİDERSE!!!!

RE: MAİL YANLIŞ YERE GİDERSE!!!!

:):)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Ben malatyalıyım, yanlış anlaşılmasın memleketimi çok seviyorum hem de çok. alatya ile fıkra hiç duymadım, ilen var mı?

aliye_aliye yazdı:

ARKADAŞIM, MALATYA'NIN TÜRKÜLERİ YETER..MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN...DOĞU İLLERİ, ZATEN TÜRKÜLERİYLE ÖN PLANDADIR.. :D
YA MALATYA DEYİNCE DE İÇİM BİR TUHAF OLUYOR,, MALATYALI BİRİYLE KÖTÜ BİR ANIM VARDI DA :( MALATYA ADINI DUYDUĞUM AN ÜZÜLÜYORUM

Haklısın türkülerimiz, kayısımız yeter!!!!!
Her insan bir olmuyor, iyisi de var kötüsü de ... B) B) B)
Siz yine de malatyayı iyi hatırlayın:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt