Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: :))) SiZdE BuYrUn:)))

siyah_beyaz yazdı:
Bilir misin bizim buraları? Bu aralar çok şükür iyi havalar ... Bi geldi mi soğuklar yakar geçer ama ...
Dorgu diysen ben yatam sabah gene dersim var, kalkamıyım sonra derste uyuyum ...
İyi geceler, Allah sana rahatlık versin ...
Allah'a emanet ol, yarın görüşürüz inşaallah ...
B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

ben sizin memleketten değil de komşu ilden bilirim elzğdan.valla soğuk hava da dışarı çık kardan adam olur kalır sın yerinde

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Temel Karayolları Müdürlüğünde işe alınmıştır; görevi ise yollardaki çizgileri çekmektir. Temel'e bir kutu boya ve fırça verilir. Temel çizgileri çekmeye başlar. Bir gün amiri gelir ve çizelgeye bakar; "1. gün 500 metre, 2. gün 300 metre, 3. gün 150 metre, 4. Gün 100 metre.." "Temel", der "her gün gittikçe tembelleşiyorsun galiba?" Temel cevap verir: "Aksine amirum daha çok çalışayrum lakin gün geçtikçe boya kutusundan daha fazla uzaklaşayrum."​

emeğine sağlık çok güzeldi.

Teşekkür ederim, sağolasın ...B)​

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Bilir misin bizim buraları? Bu aralar çok şükür iyi havalar ... Bi geldi mi soğuklar yakar geçer ama ...
Dorgu diysen ben yatam sabah gene dersim var, kalkamıyım sonra derste uyuyum ...
İyi geceler, Allah sana rahatlık versin ...
Allah'a emanet ol, yarın görüşürüz inşaallah ...
B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

ben sizin memleketten değil de komşu ilden bilirim elzğdan.valla soğuk hava da dışarı çık kardan adam olur kalır sın yerinde

Ya işte gör halimizi, yazık bize değil mi?
Çok şükür halimize, Rabbim evsiz barksız olanların yardımcısı olsun ...​

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

:p:p:p:p Allah razı olsun emeğiniz için :D:D:D:D

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: :))COCA COLA :)))

RE: :))COCA COLA :)))

NurSena yazdı:
colanin hic bi türü, asitli hic bir icecek saglikli degil.
kahve kadar zararli birsey. belkide daha cok zararlidir..
heleki cocuklara icirilmemesini öneriyor doktorlar. ama bizim millet 1 yasindaki cocuga bile cola iciriyor. sonra da cocuk gece uyumadiginda "niye uyumuyorsun ya biktim senden" diyorlar. coladaki cofeini bi bil´seler. neyse. bosveriin kolayi.
kaynatilmis soguk suya bolca limon sIKIN ve biraz seker atin, alin size süper ferahlatici icecek :D

Güzel bir tarife benziyor ...Kısmetse yazın deneyelim, hatta şimdi denesek de olur ...sağolasın kardeşim ...B)​

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

evet binlerce defa RABBİME hamd olsun.kimsesizlerin ve zor durum da olanların da yardımcısı olsun

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
evet binlerce defa RABBİME hamd olsun.kimsesizlerin ve zor durum da olanların da yardımcısı olsun

Amin kardeşim amin ...

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kayserili:)))

Doktor, muayenehaneye ilk kez gelen hastadan 50 bin, sonraki muayenelerde 30 bin lira alıyordu. Bunu öğrenen Kayserili, muayeneye ilk gidişinde: - "İşte yine geldim doktor bey" dedi. Doktor Muayene etti, ücretini aldı: - Sağlığınız düzeliyor. Aynı ilaçları kullanmaya devam edin!​

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

temel bigun dursunu gorur.dursun almanyadan gelmiştır.cok da zengin olmuştur
temel nasıl bu kadar zengın oldun der.dursun orda heryer para der.temel bende gidicem der.vebi yolunu bulur.gider almanyaya temel almanyadadır.ucaktan iner inmez.yolda 1000 mark gorur.ama alacagı yerde.bi tekme atar ve ilk gunden işbaşı olur der.B)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Ateist

Ateist

Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. "Evrim ne güzellikler yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamiş. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayi adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam "TANRIM!!!" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamiş. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: - "Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?" demiş. Adam utanç içinde: - "Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demiş. Ses: - "Peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya baslamis. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamiş: - "Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere."​

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Doktor, muayenehaneye ilk kez gelen hastadan 50 bin, sonraki muayenelerde 30 bin lira alıyordu. Bunu öğrenen Kayserili, muayeneye ilk gidişinde: - "İşte yine geldim doktor bey" dedi. Doktor Muayene etti, ücretini aldı: - Sağlığınız düzeliyor. Aynı ilaçları kullanmaya devam edin!​

bazen böyle uyanık olmak lazım ama yani doktor da

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ateist

İki deli, akılhastahanesinden kaçmaya karar vermişler. Gece vakti hızlı bir şekilde duvardan atlayarak
boşluktaki tarlaya çıkmışlar. Tellerin arasından sürünerek ilerlerken bir bekçi bunların hışırtısını duymuş.
Hemen bağırmış:
-Kim var orada?
Delilerden biri hemen:
-Miyaw, miyaww diye seslenmiş. Huşırtıyı kedinin çıkardığını zanneden bekçi tam geri dönecekken deliler yine
sürünmeye başlamışlar ve yine bir hışırtılar başlamış. Bekçi hemen dönmüş ve bağırmış:
-Kim var orada?
İyice sinirlenen deli:
Miyaw dedik ya len demiş

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Deli işte:D
Çok güzeldi, sağolun ...​

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

bazen böyle uyanık olmak lazım ama yani doktor da

Doktor bu, yutar mı böyle numaraları;)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

Delinin biri Doktora gider. Doktor adamı tepeden tırnağa kontrol ettikten sonra teşhisini bir bir sıralar:

"Karnında su toplanıyor. Adelelerinde kireçlenme var. Böbreklerinde kum var. Kanında da demir fazla..."

Deli çok şaşırarak: işe bak. Yahu doktor ben beton gibiyim

ziya_izmit

Kayıtlı Kullanıcı
ZAMAN VE MEKAN: GÜLMEK VE AĞLAMAK: SİYAH BEYAZ

ZAMAN VE MEKAN: GÜLMEK VE AĞLAMAK: SİYAH BEYAZ

1980’ler yitimlerin zamanıydı.1990’lar onları bulamadığımız ama yerlerine düşleri koyduğumuz bir on yıl oldu. Şimdi 2000’leri kemirmeye başladık. Zaman bu tarihi yaşıyanlardan uzaklaşıyor.
Bunların ortasında sanat var. Bir cevap olmakla yetinmeyen sorunun kendisi olmak isteyen sanat. O, Siyah Beyaz’da mayalandı. Bu bir gerçek, Siyah Beyaz bir dönemde sanata inanılan, sanatın geleceğine umut duyulan bir dönemde belirdi. Gün geldi sanatın kendisi kendisine inanamadı ve sonunu ilan etti.Oysa Siyah Beyaz direndi. Kuşaklar gelip geçti oradan. Onunla başlayan mekanlar teker teker ortadan çekildi.O hep nirengi noktası, sis çanı ve deniz feneri olmayı sürdürdü. Bu, inanılır bir şey değildir ama gerçektir.
Oysa geride kalan birşeyler var işte.
Onların başında zaman geliyor. Eğer zamanın adı Siyah Beyaz ise o geliyor.
Siyah Beyaz’a artık bir bellek demek haksızlık. Ondan çok daha fazlası demek o. Siyah Beyaz belki tüm yitirilmişlerin yerine konan bir şey. Belki de yitirilmeyen tek şey. Önce bir mekan. O nedenle sadece anımsanmıyor, aynı zamanda kaydediyor. Sadece görüntüler, resimler ve heykeller değil, kataloglar ve yazılarda söz konusu.
Önümüzdeki 20 yılıda yaşamak istiyoruz.

takan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MAİL YANLIŞ YERE GİDERSE!!!!

FATMA_ERGUN yazdı:
takan yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
takan yazdı:
Kuyruk
Adamın biri sabah evden ise giderken ilginç bir cenaze kafilesi fark eder. En önde yürüyen köpekli bir adam. Arkasında bir tabut ve onun 10 metre arkasında bir başka tabut. Bunları takip eden, tek sıra olmuş 200'den fazla adam. Meraklanır. Kafilenin başındaki köpekli adam hiç kuşku yok ki cenazenin sahibidir. Yanına yaklaşır ve sorar:
-Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar:
-Öndeki karım, arkadaki de kayınvalidem.
-Vah vah, başınız sağ olsun. Nasıl oldu?
-Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş. Köpek onu da öldürmüş.
Adam biraz düşündükten sonra sorar:
-Beyefendi, köpeğinizi ödünç alabilir miyim?
-Sıraya geç!

VALLA BEN SIRAYA GEÇ KISMINI ANLAMADIM AMA YANIMDAKİ ARKADAŞ ANLATINCA ÇÖZDÜM.TAKAN BEY TELSİMİN TARİFELERİNNE GÖZ GEÇİRİYORDUK FIKRANIZI OKUYALIM DERKEN TARİFELERİ UNUTTUK.MÜDÜR GELİNCE ARTIK FIKRANIZDAN SINAVA GİRERİZ.

VAY YAZIK ÜZÜLDÜM ŞİMDİ. KEŞKE YAZMASAYDIM. ŞİMDİ BİRAZ FIKRA ANLATIN MÜDÜRE GÜLSÜN,
HEM BU MÜDÜR TARİFELERİ BİLMİYORSA ONU NE DİYE MÜDÜR YAPMIŞLARKİ:D:D

:)GÜZELDİ BAKIN .MÜDÜR BİZİ SINAVA TABİ TUTUYOR.SHOPLARA ONA GÖRE NOT VERİYOR.ABİMLE YARIŞIYORUM BEN O DİGER ŞUBEDE ONU GEÇMEM LAZIM.BİLGİLERİ TAZELİM DEDİM,BİDE YENİ TARİFEYİ GÖZDEN GEÇİRİYORDUM VALLA FIKRANIZI OKUYUNCA OKUDUGUMUDA UNUTTUM.[/quo

VAY ABİNİ BİLE SOLLAMAYA ÇALIŞIYOSUN HAA.. AMAN İİ OKUDA O TARİFELERİ DE ARASIRA SANA SORARIZ EĞER SÖYLERSEN TABİKİ..

enis1981

Kayıtlı Kullanıcı

yorumsuz

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

:D :D :D
İnşaat malzemesi gibi adam ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt