Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu soruya dukkan sahiplerine sorsan onlar daha iyi acıklar ben anlamam ....ama sordugun içinde teşekkur ederım..soyleyım mı ...çünkü o zaman galiba o saatde gelıyorda ondan olmasın..(şaka) yaptım....saygılarımla..by...
RE: arkadaşlar bu yazıları ben yazdım yanı 2 adım var burda 1.seda2.dostum
RE: arkadaşlar bu yazıları ben yazdım yanı 2 adım var burda 1.seda2.dostum
dostum yazdı:
bu soruya dukkan sahiplerine sorsan onlar daha iyi acıklar ben anlamam ....ama sordugun içinde teşekkur ederım..soyleyım mı ...çünkü o zaman galiba o saatde gelıyorda ondan olmasın..(şaka) yaptım....saygılarımla..by...
NEDEN BİLİYOMUSUNUZ TÜRK MİLLETİ HER ZAMAN YANLIŞLARIDA DOĞRU ANLAR ÇÜNKÜ ZEKALARI FUL ÇALIŞIR ŞİMDİ BU SORULARIN HEP NE DEMEK İSTEDİĞİNİ HEPİMİZ ANLAMADIKMI
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
>Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve
>karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında
>olmadan
>yanlış bir adrese gönderir.... tam bu sırada farklı bir yerde
>kadın,
>kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve
>bilgisayarındaki
>maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca
>olduğu
>yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve
>ekrandaki
>mesajı görür.
>
>Kime : Sevgili karıma
>Konu : Yeni ulaştım.
>Tarh : 4 KASIM 2006
>
>Benden
haber aldığına şaşıracağından eminim.
>Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail
>gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey
>yarın
>senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı
>dört
>gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk
>geçirirsin.
>
>NOT : BURASI ÇOK SICAK...
Çok hızlı teravih kıldırmayı bir marifet sayan hoca efendi arkadaki cemaat kan ter içinde bırakıp namaza devam ederken, camiden içeri geç kalmış biri girer. O sırada yanında bulunan kan ter içindeki adama: "Çok kıldınız mı? Yetişebilir miyim?" diye sorar. Kan ter içindeki adam yeni geleni şöyle bir süzer."Biz içindeyken yetişemiyoruz amca, sen dışarıdan nasıl yetişeceksin.?"
İki fakir konuşurken biri öbürüne sorar:
- Arkadaş mesela, senin iki araban olsa birini bana verir misin?..
- Tabii veririm.
- Ya iki evin olsa, birini bana verir misin?
- Tabii ki.
- İki horozun olsa birini bana verir misin?
- Hayır, veremem.
- Peki niye veremezsin?
- Var da onun için veremem.
Temel birgün bankadayken soyguncular bankayı basmışlar.
Bankadakilerin önce paralarını alıp sonra da vuruyorlarmış.
Sıra Temel’in yanındaki bayana gelmiş. Soyguncu, "Adın ne" diye sormuş. "Ayşe" demiş. Soyguncuya da "İyi benim annemin adı da Ayşe" deyip kadını serbest bırakmış. Sıra Temel’e gelmiş, soyguncu ona da adını sormuş.
Temel: "Adum Temel, ama arkadaşlar bana Ayşe derler..."