Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: biraz gülelim değilmi

RE: biraz gülelim değilmi

NAZLIOGLU yazdı:
FADİME'DEN E-POSTA...
Şubat ayının soğuk günlerinde, ikisi de Amerika'nın değişik bölgelerinde, ayrı ayrı iş gezilerinde olan Dursun'la karısı, Florida'da buluşup yaz sıcaklarının yaşandığı bu bölgede, bir kaç gün geçirmeye karar verirler.
Eşi, Dursun'dan önce gider Florida'ya ve ertesi gün için Dursun'a da yer ayırttıktan sonra, ona bir e-posta gönderir. Fakat mesaj, adreste bir harfi yanlış yazdığı için, Dursun yerine, bir gün önce karısı ölen Temel'e gider. Yaşı da epeyce ilerlemiş bulunan Temel, bilgisayar ekranında mesajı okuyunca, korkunç bir çığlık atar ve düşüp bayılır. Zaten çok üzgün olan Temel'in bu çığlığı üzerine ev halkı odaya dolar ve herkes yerde yatan Temel'e yardım için koşuşturmaya başlar.
Temel, bir süre sonra kendine gelir ve niçin çığlık attığını soranlara, bilgisayar ekranını gösterir:
"Sevgili Kocacığım,
Bugün, buraya ulaşır ulaşmaz, önce yarın senin gelişinle ilgili tüm işlemleri tamamladım, sonra da bana ayrılan yerime yerleştim. Burası gerçekten de dedikleri gibi çok sıcak... Seni dört gözle bekliyorum..." (Karın)

COK GÜZEL...:D:D:D:D

NAZLIOGLU

Kayıtlı Kullanıcı
RE: s.a

avukat abicim kesinlikle kötü niyetim yok.okudum hoşuma gitti yazdım sadece.hakkını helal et

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ABLA DESEN DERİM ÖNCE.CANIM KARDEŞİM ZATEN KÖTÜNİYETİN VAR DERMİYİM HİÇ.ASLA,OLMAZ.BU SİTEYİ BEĞENİP ÜYE OLAN KİMSE ASLA KÖTÜNİYETLİ OLAMAZ.HEPİMİZ ALLAH RIZASINI GÖZETİYORUZ ÖNCELİKLE.BEN AZRAİLLE OLAN KONUŞMA ŞEKLİNİ OKUMUŞTUM,AZRAİL O TEKLİFİ YAPIYOR,O DA DÖNÜP ALLAH A YAKARIRI GİBİ BAŞKA KİMSE YOK Mİ DİYOR ŞEKLİNDEYDİ.SANIRIM SENİN ALDIĞIN YER BİRAZ DEĞİŞTİRMİŞ,YOKSA ÇOK GÜZEL FIKRA.HELE ÖBÜR FIKRALARINA BAKTIM AZ ÖNCE ÇOK GÜLDÜM ALLAH RAZI OLSUN.ALLAHA EMANET OL.

mehmet efe

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...

B)B)B):p
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
s.a hocam yıne tamgaz devam guldurmeye allah razı olsun.bu arada sınavınız nasıl iyi gecti inş.allah a emanet olun.B)

Aleyküm selam, Teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun ...
Vallahi sınav pek iyi sayılmazdı barajı geçsem yeter, o kadar çalıştım hayırlısı artık ...

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

cok guzeldı canım sagol:D:D:D

karapece

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KİMDEN GELDİĞİNİ BİLMEK

efsude yazdı:
HAYAT ACELEYE GELMEZ
Yıllar önce, çok uzaklarda bir adam varmış. Bu adam çalışmak amacıyla çok uzaklara gitmiş ve yıllarca çalışmış. Sonunda memleketine dönme zamanı gelmiş. Bu çalışma sürecinde toplam 3000 akçe biriktirmiş ve evinin yolunu tutmuş.

Evine doğru giderken yolu büyük bir şehirden geçmiş.Yolda yürürken köşe başında birisi "Bir nasihat bin akçe, bir nasihat bin akçe" diye bağırıyormuş. Adam düşünmüş: “Nasıl olur, bir nasihati bin akçeye satarlar, ben yıllarca çalıştım ve sadece 3000 akçe biriktirdim”. Bu işe
pek aklı ermemiş ama merak işte. Duramamış ve adama bin akçe vererek o nasihati satın almış.

Nasihat şöyleymiş: "KADERDE NE VARSA O ÇIKAR”. Ve yoluna devam etmiş...

İlerde yine köşe başında başka bir adam bağırıyormuş "bir nasihat bin akçe" diye. Adam yine dayanamamış bin akçe de o adama vermiş ve ikinci nasihatı da satın almış.

İkinci nasihat da şöyleymiş: “GÖNÜL KİMİ SEVERSE GÜZEL ODUR"

Son kalan bin akçesi ile yoluna devam etmiş. Tam şehrin çıkışında yine köşe başında bir adam bir nasihati bin akçeye satıyormuş. Adam bir parasına bakmış, bir de nasihatı satan şahsa, dayanamamış ve kalan son akçesiyle de o nasihatı satın almış.

Son nasihat ise şöyleymiş: "HİÇ BİR İŞ ACELEYE GELMEZ".

Parasız yoluna devam etmiş. Şehrin çıkışında büyük bir topluluk ile karşılaşmış. Topluluk telaş içindeymiş. Yaklaşmış ve oradakilerden birine neler olduğunu sormuş. Oradan birisi açıklamış, demiş ki: Burada şehrin tüm su ihtiyacını karşılayan bir kuyu var, ama kuyunun içinde de canavar var. Canavar suyu tutmuş, göndermiyor. Aşağıya kim indiyse bir türlü çıkamadı. Şimdi herkes korkuyor aşağı inmeye".

Adam düşünmüş ve ilk satın aldığı nasihat aklına gelmiş. "Kaderde ne varsa o çıkar". Aşağı inmeye karar vermiş.

İnince canavar hemen yakalamış ve yerine götürmüş. Demiş ki: "Buraya gelenlerin hepsine bir soru sordum ve bilemediler. Eğer sen bilirsen seni serbest bırakırım. "Bir yanına sarışın ve dünya güzeli bir bayanı, diğer yanınada kurbağayı koymuş ve "söyle bakalım hangisi güzel?" demiş.

Adam düşünürken aklına ikinci aldığı nasihat gelmiş ve "gönül kimi severse güzel odur" demiş.

Bu cevap canavarın çok hoşuna gitmiş. Zira canavar, kurbağanın gözlerine aşıkmış. Adamı salmış ve suyu bırakmış. Almışlar krala götürmüşler ve ağırlığınca altın vermişler.

Adam yoluna devam etmiş ve nihayet evine varmış.

Evinin camından içeri bakmış. Bir de ne görsün; karısı genç biri ile diz dize oturuyor. Hemen kılıcını çekmiş ve tam içeri girerken üçüncü nasihat aklına gelmiş : "Hiç bir iş aceleye gelmez".

Kılıcını kınına koymuş ve içeri girmiş. Hoş beşten sonra karısına o genci sormuş. Kadın da: "Bey, sen gittiğinde ben hamileydim ve bir oğlumuz oldu. Bu genç senin oğlun" demiş.

Hayat Aceleye Gelmez…

Mesnevi'den

ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

karapece yazdı:
ARKADAŞLAR BİRİNE BU SİTEYİ AÇSANA DEDİM DENGESİZ BANA "BENİM İŞİM OLMAZ BENİM MEŞHUR OLMAYA NİYETİM YOK DEDİ...ALLAH AŞKINA BU SİTEYE MEŞHUR OLMAK İÇİN GİREN VAR MI MERAK ETTİM

HASBÜNALLAH VELİYMEN VEKİL KİMSE ŞÖHRET OLMAK İÇİN GELMEDİ ALLAHIN RIZASINI SEVGİSİNİ MANEVİ ARKADAŞLIĞIMIZI KAZANALIM YETER
ALLAH ONUDA HİDAYETE ERDİRSİN DOĞRU YOLU BULDURSUN İNŞ S.A B)B)B)

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
karapece yazdı:
ARKADAŞLAR BİRİNE BU SİTEYİ AÇSANA DEDİM DENGESİZ BANA "BENİM İŞİM OLMAZ BENİM MEŞHUR OLMAYA NİYETİM YOK DEDİ...ALLAH AŞKINA BU SİTEYE MEŞHUR OLMAK İÇİN GİREN VAR MI MERAK ETTİM

HASBÜNALLAH VELİYMEN VEKİL KİMSE ŞÖHRET OLMAK İÇİN GELMEDİ ALLAHIN RIZASINI SEVGİSİNİ MANEVİ ARKADAŞLIĞIMIZI KAZANALIM YETER
ALLAH ONUDA HİDAYETE ERDİRSİN DOĞRU YOLU BULDURSUN İNŞ S.A B)B)B)

S.A ALLAH RAZI OLSUN KENDİ ŞAHSIM ADINA SÖYLEME GEREKİRSE BEN HİÇBİRİNİZİ TANIMIYORUM AMA ALLAH ŞAHİTTİR Kİ SİZLERİ ALLAH İÇİN SEVİYORUM KENDİSİ O GÖRÜŞÜNÜ DEĞİŞTİRMİŞ OLACAK Kİ SİTEYE ÜYE OLMUŞ...RABBİM YOLUNDAN AYIRMASIN
YU HUBBİKE KESİRAN VE KESİRA

nursena72

Kayıtlı Kullanıcı
JET İMAM

JET İMAM

Sadrazam Fuat Paşa merhumun babası Keçecizade İzzet Molla oldukça, zeki ve nükte yapan bir adamdı. Bir Ramazan gecesi Fatih camiinde teravih namazı kılınıyordu. İmam Efendi, namazı biraz hızlıca kıldırdığından İzzet Molla rüku ve secdelere gidiş kalkışlarda adeta ölüp ölüp diriliyordu. İmamın selam verdiği bir sırada elinde feneriyle bir kişi alelacele içeri girer ve eyvahlayarak;

- Hay Allah, namaza yetişemedik, dSadrazam Fuat Paşa merhumun babası Keçecizade İzzet Molla oldukça, zeki ve nükte yapan bir adamdı. Bir Ramazan gecesi Fatih camiinde teravih namazı kılınıyordu. İmam Efendi, namazı biraz hızlıca kıldırdığından İzzet Molla rüku ve secdelere gidiş kalkışlarda adeta ölüp ölüp diriliyordu. İmamın selam verdiği bir sırada elinde feneriyle bir kişi alelacele içeri girer ve eyvahlayarak;

- Hay Allah, namaza yetişemedik, der.

İzzet Molla adama dönerek nefes nefese cevap verir:

- Sen ne ki kardeşim, biz namazın içinde olduğumuz halde yetişemiyoruz!..

Kaynak: Tarihi Öykülerer.

İzzet Molla adama dönerek nefes nefese cevap verir:

- Sen ne ki kardeşim, biz namazın içinde olduğumuz halde yetişemiyoruz!..

Kaynak: Tarihi Öyküler

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: JET İMAM

RE: JET İMAM

:)güzeldi.Allah razı olsun....

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
bi deneyinn..

bi deneyinn..

ilginç ama haklıca ...

1- www.google.com sayfasini açın

2- arama motoruna "Failure" (basarisizlik, yetersizlik,beceremeyis; basari kazanamayan kimse) yazin.

3- "Search" (Google'da ara) yerine "I'm feeling Lucky" türkçesi "(Kendimi þanslı hissediyorum)"a tiklayin

4- Görun bakalim ne olacak!

5- Google bu hatayı duzeltmeye firsat bulmadan arkadaslariniza da haber

verin .

Arkadaşlar ilginç olan da sayfada hiç FAILURE kelimesi geçmiyor.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Penaltı Kaç Kez Tekrarlanır?

:D:D:D güklüyorum başka da bişey yapamıyorum. ben futboldan anlamam ama hakem benden daha kötü:D:D

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
RE: bi deneyinn.. denmesi bedava.. yanına gülümseme hediye:):)

keşke açmasaydım...maymun suratlı bush çıktı..

handeee

Kayıtlı Kullanıcı

ilginç bir olay hakemin futbol anlayışı bu her halde ;););)

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

abıcım sen bızı guldırdun allah da senı guldursun
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

erdal yazdı:
keşke açmasaydım...maymun suratlı bush çıktı..
bilgisayar bile anlamış artık adamın ne olduğunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt