Aşkâ Mecnun
Kayıtlı Kullanıcı
RE: MK5834 = MUSTAFA KARDEŞİME ÖZEL
aleykümselam;
Vllahi be kardeşim yazdıkların şamar oldu meclisi falan anlamam ben tamam yüce adaletimiz önünde boynumuz kıldan incedir fakat artık kadınlar feminist eylimli olmaya başladı kimse bunlara dur demiyor bu nasıl adalet bu nasıl devrim olmaz böyle bir şey millet coştu gidiyor iç işleri savaşından sorumlu mekpare hanım astı kesti erkekleri bu nasıl vicdan hiç mi acımadınız be bu tıpkı cengizhanın katliamı gibi olmuş yeni versiyonuda mekparehan katlimanı bushu solladın mekpare hanım neyse benim bu mecliste daha fazla bulunmam ibreti alemin uyanmasına sebep olucak bu nedenlede şimdilik susuyorum yoksa kartınız bende genel seçimlerde yakın artık siz düşünün meclis dışarı sözünü
mtekik yazdı:
aska mecnun yazdı:
selamünaleyküm;
yaw iyide ben birşey söyliycem değerli kardeşlerim abilerim ablalarım, her erkek kılıbıktır. kılıbıklık sadece evde eşe yardım etmeyle olmuyorki; evlenmeden önce tanıştığın bir bayana seni seviyorum diyorsun buda kılıbıklık bir erkek kadına nasıl seni veriyorum derya rajona derst o zaman bunlar. hiç bir erkek karısına gül veremez onunla gezemez tozamaz niye rajona ters çünkü kılıbıklık bunlar mtekik abi benseni parkta çoçukları geztirirken görmiyeyim ozaman ilan etmezmiyim kılıbıkların kralı diye. rajona da yazıcam. ilk evli çift hanımının iltiyaçlarını görür o çevreye eşe dosta alışana kadar o zaman bunlar kılıbığın alası
S.A. KARDEŞ,
YA SANADA VUR DEDİK, ÖLDÜRDÜN. ŞİMDİ BU ÖLÜYÜ KİM KALDIRACAK SÖYLE BAKALIM. BAK BİZİM BURALARDA DERLERKİ
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI, TEŞBİHTE HATA OLMASIN "İTİ ÖLDÜRENE SÜRÜTÜRLERMİŞ"
DOLAYISIYLA KARDEŞ SEN NEETTİN. NERDEYSE BİZİ UZAYLI FALAN YAPTIN. KARDEŞİM HERŞEYİN KARARI GÜZELDİR. AMA KARDEŞİM MAŞALLAH MUSTAFA KARDEŞTE SENDE VUR DEYİNCE ÖLDÜREN CİNSDENMİŞSİNİZ. AZ BİRAZ ORTAYA DOĞRU GELSENİZ DİYOM.
BU ARADA KUTSAL KARDEŞ SİZİN BİZİM PARTİYE GELMEYİŞİNİZİN SEBEBİ NEDİT ACABA.
K.S..EO.
aleykümselam;
Vllahi be kardeşim yazdıkların şamar oldu meclisi falan anlamam ben tamam yüce adaletimiz önünde boynumuz kıldan incedir fakat artık kadınlar feminist eylimli olmaya başladı kimse bunlara dur demiyor bu nasıl adalet bu nasıl devrim olmaz böyle bir şey millet coştu gidiyor iç işleri savaşından sorumlu mekpare hanım astı kesti erkekleri bu nasıl vicdan hiç mi acımadınız be bu tıpkı cengizhanın katliamı gibi olmuş yeni versiyonuda mekparehan katlimanı bushu solladın mekpare hanım neyse benim bu mecliste daha fazla bulunmam ibreti alemin uyanmasına sebep olucak bu nedenlede şimdilik susuyorum yoksa kartınız bende genel seçimlerde yakın artık siz düşünün meclis dışarı sözünü