Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MK5834 = MUSTAFA KARDEŞİME ÖZEL

mtekik yazdı:
aska mecnun yazdı:
selamünaleyküm;

yaw iyide ben birşey söyliycem değerli kardeşlerim abilerim ablalarım, her erkek kılıbıktır. kılıbıklık sadece evde eşe yardım etmeyle olmuyorki; evlenmeden önce tanıştığın bir bayana seni seviyorum diyorsun buda kılıbıklık bir erkek kadına nasıl seni veriyorum derya rajona derst o zaman bunlar. hiç bir erkek karısına gül veremez onunla gezemez tozamaz niye rajona ters çünkü kılıbıklık bunlar mtekik abi benseni parkta çoçukları geztirirken görmiyeyim ozaman ilan etmezmiyim kılıbıkların kralı diye. rajona da yazıcam. ilk evli çift hanımının iltiyaçlarını görür o çevreye eşe dosta alışana kadar o zaman bunlar kılıbığın alası :D:D:D:D

S.A. KARDEŞ,
YA SANADA VUR DEDİK, ÖLDÜRDÜN. ŞİMDİ BU ÖLÜYÜ KİM KALDIRACAK SÖYLE BAKALIM. BAK BİZİM BURALARDA DERLERKİ
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI, TEŞBİHTE HATA OLMASIN "İTİ ÖLDÜRENE SÜRÜTÜRLERMİŞ"
DOLAYISIYLA KARDEŞ SEN NEETTİN. NERDEYSE BİZİ UZAYLI FALAN YAPTIN. KARDEŞİM HERŞEYİN KARARI GÜZELDİR. AMA KARDEŞİM MAŞALLAH MUSTAFA KARDEŞTE SENDE VUR DEYİNCE ÖLDÜREN CİNSDENMİŞSİNİZ. AZ BİRAZ ORTAYA DOĞRU GELSENİZ DİYOM.
BU ARADA KUTSAL KARDEŞ SİZİN BİZİM PARTİYE GELMEYİŞİNİZİN SEBEBİ NEDİT ACABA.
K.S..EO.

aleykümselam;

Vllahi be kardeşim yazdıkların şamar oldu meclisi falan anlamam ben tamam yüce adaletimiz önünde boynumuz kıldan incedir fakat artık kadınlar feminist eylimli olmaya başladı kimse bunlara dur demiyor bu nasıl adalet bu nasıl devrim olmaz böyle bir şey millet coştu gidiyor iç işleri savaşından sorumlu mekpare hanım astı kesti erkekleri bu nasıl vicdan hiç mi acımadınız be bu tıpkı cengizhanın katliamı gibi olmuş yeni versiyonuda mekparehan katlimanı bushu solladın mekpare hanım neyse benim bu mecliste daha fazla bulunmam ibreti alemin uyanmasına sebep olucak bu nedenlede şimdilik susuyorum yoksa kartınız bende genel seçimlerde yakın artık siz düşünün meclis dışarı sözünü :(:(:(:(:(

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
mtekik yazdı:
aska mecnun yazdı:
selamünaleyküm;

yaw iyide ben birşey söyliycem değerli kardeşlerim abilerim ablalarım, her erkek kılıbıktır. kılıbıklık sadece evde eşe yardım etmeyle olmuyorki; evlenmeden önce tanıştığın bir bayana seni seviyorum diyorsun buda kılıbıklık bir erkek kadına nasıl seni veriyorum derya rajona derst o zaman bunlar. hiç bir erkek karısına gül veremez onunla gezemez tozamaz niye rajona ters çünkü kılıbıklık bunlar mtekik abi benseni parkta çoçukları geztirirken görmiyeyim ozaman ilan etmezmiyim kılıbıkların kralı diye. rajona da yazıcam. ilk evli çift hanımının iltiyaçlarını görür o çevreye eşe dosta alışana kadar o zaman bunlar kılıbığın alası :D:D:D:D

S.A. KARDEŞ,
YA SANADA VUR DEDİK, ÖLDÜRDÜN. ŞİMDİ BU ÖLÜYÜ KİM KALDIRACAK SÖYLE BAKALIM. BAK BİZİM BURALARDA DERLERKİ
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI, TEŞBİHTE HATA OLMASIN "İTİ ÖLDÜRENE SÜRÜTÜRLERMİŞ"
DOLAYISIYLA KARDEŞ SEN NEETTİN. NERDEYSE BİZİ UZAYLI FALAN YAPTIN. KARDEŞİM HERŞEYİN KARARI GÜZELDİR. AMA KARDEŞİM MAŞALLAH MUSTAFA KARDEŞTE SENDE VUR DEYİNCE ÖLDÜREN CİNSDENMİŞSİNİZ. AZ BİRAZ ORTAYA DOĞRU GELSENİZ DİYOM.
BU ARADA KUTSAL KARDEŞ SİZİN BİZİM PARTİYE GELMEYİŞİNİZİN SEBEBİ NEDİT ACABA.
K.S..EO.

aleykümselam;

Vllahi be kardeşim yazdıkların şamar oldu meclisi falan anlamam ben tamam yüce adaletimiz önünde boynumuz kıldan incedir fakat artık kadınlar feminist eylimli olmaya başladı kimse bunlara dur demiyor bu nasıl adalet bu nasıl devrim olmaz böyle bir şey millet coştu gidiyor iç işleri savaşından sorumlu mekpare hanım astı kesti erkekleri bu nasıl vicdan hiç mi acımadınız be bu tıpkı cengizhanın katliamı gibi olmuş yeni versiyonuda mekparehan katlimanı bushu solladın mekpare hanım neyse benim bu mecliste daha fazla bulunmam ibreti alemin uyanmasına sebep olucak bu nedenlede şimdilik susuyorum yoksa kartınız bende genel seçimlerde yakın artık siz düşünün meclis dışarı sözünü :(:(:(:(:(
VAH VAY ÇOK ACIKLI.VALLA BEN ANLAMAM KİM KANINA YÖNELİK DAYAK DEYİNCE BENİM HEY HEYLERİM DANSA KALKIYOR.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
aska mecnun yazdı:
mk5834 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
VAYBE MUHAMMED BEYE BAKIN.DAYAK HA EN KORKAK İNSAN EN VAHŞİ İNSAN EN AKILSIZ İNSAN EN TERBİYESİZ İNSAN EN GERİ KAFALI İNSAN KARISINA NAMUSUNA EL KALDIRANDIR.İNŞ ONLAR BİR GÜN BENİM ELİME GEÇER İNŞ ALLAHIM BEN OZAMAN GÖSTERİRİM DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUGUNU...

en ahlaksız itatsiz ukala kadın evinin direğine el kaldıran kadındır dil uzatan ayıbını kapatmayan kadındır ah o kadınları bir görsem yüzüne tükürücem ama nerde bana hiç denk gelmiyorlar...
ÖNCE SİZİ Bİ ELİME VERSELER

S.A
YA ARKADAŞLAR NE OLUYOR.GERİLMEYİN.KONUNUN MUHATABI BENİM BEN GÜLÜP GEÇİYORUM.LÜTFEN SİZ NEDEN TARTIŞIYOSUNUZ.
BAK TETİK KARDEŞİM MİLLET BİRBİRİNİ YİYOR.İÇ SAVAŞ ÇIKARDIN.BAK PARTİ KAN KAYBEDİYO.DURUMA MÜDAHALE ET.:D:D:D
SONRA SENİN KOLTUKTA GİDECEK HABERİN OLSUN.:D:D:D

BU ARADA BEN KILIBIĞIM BEN KILIBIĞIM BEN KILIBIĞIM.:D:D:D

ben bir vatandaş olarak hakkımı istiyorum bu yönetimdeki kadın bana saldırdı erkeklere haret etti :D:D:D:D dövüşü o başlattı hakkımı istityorum kyoksa dava açıçam benim oyumla oralara geldiniz siz :D:D:D:D

S.A. ARKADAŞLAR,

PARTİMİZİN SAVAŞ BAKANI FATMA ABLA İLE HENÜZ PARTİMİZE KAYIT YAPTIRMAMIŞ KUTSAL KARDEŞİN DAVASINA EL KOYUYORUZ. KONU ADALAET BAKANLIĞI DÜZEYİNDE İNCELEMEYE ALINMIŞTIR.
BU DAVANIN SONUCU ZATEN BELLİDE SİZİ İKİNCİ BİR TALİMATA KADAR KAVGA ETMEME NOKTASINDA UYARIYORUM.
BİR DAHA UYARMAM, KIRMIZI KARRT GÖSTERİRİM.:p:p:p

K.S.EO.
ABİ BAKSANAYA DAYAK DİYOR.VALLA ÇOK SİNİRLENDİM DAYAK NE DEMEKYA.AY MUHAMMED BEYİ BANA VERSİNLERDE LİNÇ EDİM.....

bundan eminim eniştede çok çekmişti şimdi bu kış günü kapının önünde adamcaz ben ta baştan beri tırstım senden belli ediyorsunda bende insan hakları ve seferberliği başkanıyım seninle mücadele etmek benim boynumun borcu gibi olsu bayan savaş

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: <<< EHLİYET SINAVI >>>

RE: <<< EHLİYET SINAVI >>>

AYYYY YETER BEN ÇOK GÜLDÜM.ALLAH RAZI OLSUN AĞLANACAK HALİMİZE GÜLDÜM KATILA KATILA.ALLAHA EMANET OL ZEYNEP KARDEŞ:D:D

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

SÜKUNET SÜKUNET.NE OLUYORUZ KARDEŞLERİM.FATMA KARDEŞİM ,KUTSAL KARDEŞİM BAKIN TIP OYNAYALIM.KAZANANA ELMA ŞEKERİ VERECEĞİM.MALİYE BAKANI BUNUN İÇİN KAYNAK AÇSIN BANA.
BİR İKİ ÜÇ TIP.:D

ziya_izmit

Kayıtlı Kullanıcı
Kedi ile Papagan

Kedi ile Papagan

Kedi ile Papagan

Evin kedisi ile papagan konusuyordu. Kedi :
- Sen benim kadar zeki degilsin, dedi. Ben evi farelerden korurum...
Efendilerimin kucagina oturur, mindere kurulurum...
Papagan sözünü kesti :
- Olabilir. Ben de konusuyorum...
- Peki,biz iki dakikadan beri ne yapiyoruz?..

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
KONUŞAN RESİMLER :)))))

KONUŞAN RESİMLER :)))))

S.A. ARKADAŞLAR
AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK, SABAH SABAH GÜNE GÜLEREK BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
ALLAH C.C. SİZLERİN YÜZÜNDEN O GÜZEL GÜLÜCÜKLERİ EKSİK ETMESİN İNŞALLAH.
K.S.E.O.

http://www.herice.com/mail/3022

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KONUŞAN RESİMLER :)))))

ALLAH RAZI OLSUN..
SAĞLICAKLA KAL

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

ABİCİM NİYE AÇAMADIM BEN YAA..

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

SABAH SABAH OLMADI AMA ÖĞLEN ÖĞLEN GÜLDÜM ÇOK HOŞ OLMUŞ ÖZELLİKLE OKUMASI OLMAYAN KÖPEKLE ŞAKALAŞAN KÖPEK KEDİ SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN :D:D:D

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

PAYLASIM ICIN SAOL AMA BIRAZ GEC ACILIYOR GALIBA SABREDELIM BIRAZ :) B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

:):):):) ÇOK GÜZELLER ALLAH RAZI OLSUN..

sert

Kayıtlı Kullanıcı
RE: !BAŞKA GEZEGENLER!

:eek::eek:

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

sert yazdı:
Aşağıdaki link adresini kopyalayıp adres çubuğuna girdiğinizde başka gezegen ve yıldızlarda kaç yaşında olduğunuzu öğreneceksiniz

http://www.gencgurbet.net/gezegenyas.html

Bu da sözkonusu gezegenlerde kaç kilo olduğunuzu öğrenmeniz için ...:D
http://www.gencgurbet.net/gezegen/gezegenkilo.html

AAAAAAAA ÇOK İLGİNÇ VE EĞLENCELİ..:D:D:D AMA JÜPİTERDE 1500 KİLOYU GEÇMİŞ OLMAM PEK HOŞUMA GİTMEDİ O NE YERÇEKİMİYMİŞ YAW 1500 KİLO YAPTI BENİ :D:D:D:D

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
ANNE VE BABALARIN SAÇI NEDEN BEYAZLAR?

ANNE VE BABALARIN SAÇI NEDEN BEYAZLAR?

ANNE BABALARIN SAÇLARI NEDEN BEYAZLAR

Büyük şirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon etmesi gerekir.
Adamın evine telefon eder ve karşı taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der.
Patron sorar "Baban evde mi?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Evet"
Patron sorar "Onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Hayır"
Patron şaşırarak "Peki annen evde mi?"
Çocuk fısıldayarak "Evet"
Patron , "Peki onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk yine fısıldayarak "Hayır"
Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar,
"Orada başka kimse var mı?"
"Evet" der çocuk fısıldayarak , "Bir polis memuru var"
Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar
"Memur beyle konuşabilir miyim?"
"Hayır" der ufaklık, "Şu anda meşgul"
İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?"
Çocuk fısıldayarak cevaplar: " Annemle babamla ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor"
Meraklanan ve endişelenen patron , telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar "Bu ses de ne? Diye sorar.
"Bir helikopter" der çocuk, hala fısıldayarak.
Panikleyen patron: "Neler oluyor orada" diye sorar
Çocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi"
Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyide neyi arıyorlar"
Küçük çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir "Beniiiii"

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
<< BİR ÖSS MASALI >>

<< BİR ÖSS MASALI >>

Bir varmış, bir yokmuş... Parabolik dağların ardında, seminer kıvrımları gibi uzanan ırmakların sonunda cyan kadar yeşil, tanım kümesi kadar büyük bir ülke varmış. Bu ülkenin kenar ortaylarının kesiştiği yerde de padişah ordinat’ın sarayı bulunuyormuş. Padişah, ülkesini adaletle yönetir, kimsenin dengeye gelmiş tepkimesine karışmazmış. Bu padişahın güzel mi güzel bir kızı varmış. Nice soylu soygazlar istemiş de gitmemiş güzel prenses.
Ülke halkı da birlik ve beraberlik içinde geçinir, karşılıklı elektron alışverişi ile iyonik bağlar içerisinde bulunurlarmış. Sanki her biri bir palanga sisteminin elemanıymış (makaralar ağırlıksız). Kısacası halk arasında devamlı bir konjugasyon varmış. Benim genim senin de genindir, diyerek muhtaçlara yardım ederlermiş.
Bir gün bu ülkeye büyük, kocaman bir dev gelmiş. Ona, gittiği ülkelerde Morula canavarı derlermiş. Bu mutasyona uğramış ökaryot canlı, insan yiyerek beslenir, ülke ülke dolaşıp, karnını doyururmuş. Normal Şartlar Altında 1 molü 22.4.1012 lt hacim kaplıyormuş.
Şimdiye dek Avagadro sayısı kadar memleket gezmiş, sıra bu ülkeye gelmiş. Canavar hemen padişahın sarayına varmış, karşısına dikilmiş; “Bana bak, Padişah İzotopu! Ya bana her gün ülke nüfusunun geometrik ortalaması kadar yemeye adam verirsin, ya da ülkenizin hemeostasisini bozar, hepinizin türevini alırım.” demiş. Padişah ve vezirleri bundan çok korkmuş. Çünkü bu canavar geçtiği yerlerde limiti alınmadık fonksiyon, eğimi bulunmadık doğru denklemi bırakmazmış. Ama yine de şansını bir kez denemek istemiş padişah. Ülkenin iyonlaşma enerjileri en yüksek adamlarını canavarın üstüne salmış. Salmış ama ne fayda! Hepsi de monomerlerine kadar ayrışıp canavarın ince bağırsağında emilmişler. Böylece padişah ve ülke halkı canavarın isteklerine boyun eğmişler: “n” ülkedeki çocuk sayısı olmak üzere her gün (n/8-1)2 kadar çocuğu canavara vermeye karar vermişler. (n Œ z+) Günler günleri, aylar ayları kovalamış, zaman statik elektrik gibi akıp gitmiş, sıra Alfa Bey’in oğlu Blastula’ya gelmiş.
Anne ve babasının, oğulları Blastula’yı göndermeye hiç niyetleri yokmuş. Çünkü büyük oğulları Blastula’nın allatropu Gastrula’yı da canavar yemiş. Fakat padişahın askerleri zorla Blastula’yı alıp **ürmüşler, sonra onu çevresi 2šr kadar olan dairesel bir ovaya getirmişler (š **** 3). Blastula etrafına bir bakınmış ne canavar var, ne de başka bir organizma. Sadece nitrit bakterileri tarafından ayrıştırılan insan iskeletleri varmış. Birden uzaklardan frekansı yüksek bir ses gelmiş. Bu canavarın sesiymiş. “O kim?” demiş Blastula, “Anyon musun, yoksa katyon mu?” Karşıdaki ses de “Ne anyonum ne katyonum, seni yemek isteyen bir hetetrofum!” demiş. Bunu duyan Blastula “a” ivmesiyle koşmaya başlamış. Sonunda bir mağaraya varmış. Mağaranın ağzında bir kaya varmış. Blastula kayanın arkasındaki sinaptik boşluktan mağaraya sızmış. Arkasından gelen canavar da kayaya bir F kuvveti uygulamış, kaya fiziksel çözünmeye uğramış ve Blastula, o renk pigmentlerinden yoksun hermafrodit iğrenç yaratığı karşısında bulmuş. Ağzından mukusla birlikte amilaz enzimleri akıyor, gözleri düzgün dairesel hareket yapıyormuş. Dişleri çok sivriymiş, hepsi de rezonans yapı gösterircesine birbirinin aynısıymış.
Birden, bir şeyi farketmiş Blastula. Mağaradaki kayalardan biri, aynı çukur ayna gibiymiş. Mağaranın duvarından sızan iki ışık da aynanın asal eksenine paralel geliyormuş. Eğer canavar aynanın odağına gelirse ışık gözünü alır, ben de kaçarım diye düşünmüş Blastula. Hemen aynanın odağını hesaplamış. Eğer canavar iki adım daha giderse gözü tam odağa denk gelecekmiş. “Gel!” demiş canavara “Korkmuyorum senden!” canavar iki adım atmış ve ışık gözünü almış, dengesini kaybetmiş. Sağa sola yatarken mağaranın zemininin sürtünme katsayısı az olduğundan ayağı kaymış ve başını kayalara çarpmış (Böyle iki sakarlığın birbirini takip etmesine sakarlık metagenezi diyoruz) böylece bayılmış. Blastula ise hemen cebinden bıçağını çıkarmış, canavarın başını bedeninden ayırmış ve mağaranın girişine ağırlık merkezinden asmış. Daha sonra o sevinçle evine koşmuş. Annesi ve babası kapıyı açınca çok şaşırmışlar. Daha sonra olanları anlayınca oldukça sevinmişler. Çünkü onların da artık reel sayılar kümesinde tanımlı bir oğulları varmış. Kolay değil, önüne geleni mutlak değer içine alan bu canavarın hakkından gelmiş. Haber, kanserli hücre gibi her yere yayılmış. Sonunda sarayın eşik enerjisini aşıp, padişaha kadar gelmiş. İlk önce onlar da inanmamışlar, ama gidip kelleyi görünce hepsi de asit çözeltisine batırılan turnusol kağıdı gibi renk değiştirmişler. Blastula bir anda ülkenin yükseltgenme eğilimi en yüksek elementi olmuş. İlk önce padişahın veziri olmuş, sonra da prensesle evlenmiş.
Masalın sonu aşağıdakilerden hangisi veya hangileri gibi bitebilir?
I. Gökten üç elma düşmüş.
II. Avagadro sayısı kadar
çocukları olmuş.
III. Canavar hortlamış.
A) Yalnız I B) Yalnız II C) II-III
D) I-II E) I-II-III

marziye

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ANNE VE BABALARIN SAÇI NEDEN BEYAZLAR?

RE: ANNE VE BABALARIN SAÇI NEDEN BEYAZLAR?

:p:p
emeğine sağlık çok güzellB)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt