Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: MK5834 = MUSTAFA KARDEŞİME ÖZEL

S.A
EEE BAKTINIZ BU KARDEŞİNİZ HAFTASONU NETTE BAĞLI OLMUYOR.ATMIŞINIZ GENE HAKKIMDA.AMA NE YALAN SÖYLEYEYİM OKUDUKÇA YÜZÜMD GÜLLER AÇTI.ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN.BENİM KILIBIK OLMA VEYA OLMAMA KONUSUNDA BİR İDDİAM YOK.AMA TETİK KARDEŞ NEDEN BU KONUYA BU KADAR YOĞUNLAŞTIN ANLAMADIM.

NEYSE BU VESİLEYLEDE OLSA HATIRLANMAK GÜZEL.
HATIRLATIRIM BEN AİLE BABASIYIM.KÜÇÜK KIZIM HASTA İKEN GEREKİRSE SABAHA KADAR BAŞINDA BEKLERİM.BU KARDEŞİMİN NAZARINDA KILIBIKLIK İSE KILIBIĞIM.KENDİ ŞU ESKİ ZAMAN BABALARINI ! HATIRLATIYOR BANA.HANİ ÇOCUĞUYLA İLGİLENMEMEYİ ,ONU SEVİP ONUNLA İLGİLENMEMEYİ MARİFET SANAN ESKİ ZAMAN BABALARINI.NEYSE BEN BUYUM KIZIM HASTA İKEN BAŞINDA SABAHA KADAR OTURURUM.YANİ BEN KI LI BI ĞIM.:D:D:D

EEE BİZİM DABBAK BENİ YİNE YERLERE VURMUŞ.YA KARDEŞİM TAMAM SEVİYOSUN ANLADIM AMA SENİNKİ ARTIK MAZOŞİST Bİ SEVGİ HALİNİ ALDI.:D:D:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm;

naptın be mekpare (Fatma)hanım olmuyor böyle bu bizim gibi erkekler için geçerli değil dinine bağlı kimseler yapmaz bunu ahımızı alma ayıp ama bir gün bende Bayanların kalbini çizicem bakalım düşünceleriyle kalplerindekiler birmi ? evet eşine yardım ediceksin ama bu ölçülü olmalı yoksa bu hayat kadının dırdırıyla çekilmez :D:D:D:D:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:

Selamünaleyküm;

naptın be mekpare (Fatma)hanım olmuyor böyle bu bizim gibi erkekler için geçerli değil dinine bağlı kimseler yapmaz bunu ahımızı alma ayıp ama bir gün bende Bayanların kalbini çizicem bakalım düşünceleriyle kalplerindekiler birmi ? :D:D:D:D:D
BAK BİZ KILIBIK ERKEKGİN KALBİNİ YAYINLADIK.SİZİN DEGİL.SİZİN KALBİNİZDE BENCE BİR TEK YEMEK VAR.ÖZELLİKLEDE MAKLUBE YEMEGİ...:)

sevgi paylaşım boğazdan geçer kadınlar daha çok yemek yapmayı sevdiklri için bende yemek yapanları seviyorum Annelere burdan selamlar annem yaw yemeklerini özledim grbette olmuyor böyle :(:(:(:(senide özledim ama yemek yaptığın için değil sadece annem:D:D:Dneyse yemeğide severim yemesinide kılıbıklık azda dramajında olucak her erkekte olmuyorsa o yuvada mutluluk huzur kalmaz kadınların dırdırından Valla çeken varsa Allah kurtarsın:D:D:D:D:D

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

aska mecnun yazdı:

Selamünaleyküm;

naptın be mekpare (Fatma)hanım olmuyor böyle bu bizim gibi erkekler için geçerli değil dinine bağlı kimseler yapmaz bunu ahımızı alma ayıp ama bir gün bende Bayanların kalbini çizicem bakalım düşünceleriyle kalplerindekiler birmi ? evet eşine yardım ediceksin ama bu ölçülü olmalı yoksa bu hayat kadının dırdırıyla çekilmez :D:D:D:D:D

s.a
işte bu ya.beni bir tek kutsal kardeşim anlıyor.B) ee cevap hakkı vermeden atıp tutanlar yukarıdaki yazıma cevap alamadım.özelliklede tetik kardeş çekmiş tetiği düşünmeden.ya insan çocuğu hasta olupta ilgilendiği için kılıbık olurmu?olursada benden alası olmaz diyorum.:p

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:

Selamünaleyküm;

naptın be mekpare (Fatma)hanım olmuyor böyle bu bizim gibi erkekler için geçerli değil dinine bağlı kimseler yapmaz bunu ahımızı alma ayıp ama bir gün bende Bayanların kalbini çizicem bakalım düşünceleriyle kalplerindekiler birmi ? :D:D:D:D:D
BAK BİZ KILIBIK ERKEKGİN KALBİNİ YAYINLADIK.SİZİN DEGİL.SİZİN KALBİNİZDE BENCE BİR TEK YEMEK VAR.ÖZELLİKLEDE MAKLUBE YEMEGİ...:)

sevgi paylaşım boğazdan geçer kadınlar daha çok yemek yapmayı sevdiklri için bende yemek yapanları seviyorum Annelere burdan selamlar annem yaw yemeklerini özledim grbette olmuyor böyle :(:(:(:(senide özledim ama yemek yaptığın için değil sadece annem:D:D:Dneyse yemeğide severim yemesinide kılıbıklık azda dramajında olucak her erkekte olmuyorsa o yuvada mutluluk huzur kalmaz kadınların dırdırından Valla çeken varsa Allah kurtarsın:D:D:D:D:D
AL İŞTE BAYRAM BAYRAM HASRET DEYİN SİZ :(:(:(:( CANIM MEMLEKETİM.VALLA KILIBIKLIK OLMASI GEREKİYORMU AZDA OLSA BİLMİYORUM EVLENİNCE BAKICAZ...
DIRDIRA GELİNCE ERKEKTE ADAM OLSUN KARIYI KONUŞTURMASIN.

bu sözüne katılıyorum doğru söylüyorsun.... Adam olup yumruğu vurmalı gözünün üstüne o mor ona çok güzel yakışır değil mi? artık havasını atar arkadaşlarına bakın mor allığım oldu diye çıok haklısınız? Allahtan hayırlısı kadına çene kocaya allık pullduk damga versin ozaman ne diyelim:D:D:D:D:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
aska mecnun yazdı:

Selamünaleyküm;

s.a
işte bu ya.beni bir tek kutsal kardeşim anlıyor.B) ee cevap hakkı vermeden atıp tutanlar yukarıdaki yazıma cevap alamadım.özelliklede tetik kardeş çekmiş tetiği düşünmeden.ya insan çocuğu hasta olupta ilgilendiği için kılıbık olurmu?olursada benden alası olmaz diyorum.:p
ÇOCUGU HASTALANINCA İLGİLENMEYEN BABA OLSA OLSA ANCAK CANİ OLUR.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
aska mecnun yazdı:

Selamünaleyküm;

s.a

aleykümselam;

sen merak etme abim sen bakma onlara hem emek vermiyor çoçuğa bakmıyorsan ilerde kim ona baktıysa çoçuk daha çok ona düşkün oluyor. kanımı kaynıyor denir. veletler nerden biliyorsa kimin daha çok baktığını ama bu konuda yalnız değilsin arkandayım abi yürü:D:D:D:Dkim tutar seni

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

mk5834 yazdı:
S.A
EEE BAKTINIZ BU KARDEŞİNİZ HAFTASONU NETTE BAĞLI OLMUYOR.ATMIŞINIZ GENE HAKKIMDA.AMA NE YALAN SÖYLEYEYİM OKUDUKÇA YÜZÜMD GÜLLER AÇTI.ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN.BENİM KILIBIK OLMA VEYA OLMAMA KONUSUNDA BİR İDDİAM YOK.AMA TETİK KARDEŞ NEDEN BU KONUYA BU KADAR YOĞUNLAŞTIN ANLAMADIM.

HATIRLATIRIM BEN AİLE BABASIYIM.KÜÇÜK KIZIM HASTA İKEN GEREKİRSE SABAHA KADAR BAŞINDA BEKLERİM.BU KARDEŞİMİN NAZARINDA KILIBIKLIK İSE KILIBIĞIM.KENDİ ŞU ESKİ ZAMAN BABALARINI ! HATIRLATIYOR BANA.HANİ ÇOCUĞUYLA İLGİLENMEMEYİ ,ONU SEVİP ONUNLA İLGİLENMEMEYİ MARİFET SANAN ESKİ ZAMAN BABALARINI.NEYSE BEN BUYUM KIZIM HASTA İKEN BAŞINDA SABAHA KADAR OTURURUM.YANİ BEN KI LI BI ĞIM.:D:D:D

EEE BİZİM DABBAK BENİ YİNE YERLERE VURMUŞ.YA KARDEŞİM TAMAM SEVİYOSUN ANLADIM AMA SENİNKİ ARTIK MAZOŞİST Bİ SEVGİ HALİNİ ALDI.:D:D:D

A.S. KARDEŞİM,
BENİ AĞLATTIN HAA...
BU KADAR DUYGUSAL YAZI YAZILIRMI YAAA. TAMAM SEN NE OLURSAN OL İSTER KILIBIK, İSTER KAZAK
AMA NE OLURSUN BUNU SİTEDE ULU ORTA YAPMA, KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR.
K.S.E.O

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
VAYBE MUHAMMED BEYE BAKIN.DAYAK HA EN KORKAK İNSAN EN VAHŞİ İNSAN EN AKILSIZ İNSAN EN TERBİYESİZ İNSAN EN GERİ KAFALI İNSAN KARISINA NAMUSUNA EL KALDIRANDIR.İNŞ ONLAR BİR GÜN BENİM ELİME GEÇER İNŞ ALLAHIM BEN OZAMAN GÖSTERİRİM DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUGUNU...

en ahlaksız itatsiz ukala kadın evinin direğine el kaldıran kadındır dil uzatan ayıbını kapatmayan kadındır ah o kadınları bir görsem yüzüne tükürücem ama nerde bana hiç denk gelmiyorlar...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

mtekik yazdı:
mk5834 yazdı:
S.A

A.S. KARDEŞİM,
BENİ AĞLATTIN HAA...
BU KADAR DUYGUSAL YAZI YAZILIRMI YAAA. TAMAM SEN NE OLURSAN OL İSTER KILIBIK, İSTER KAZAK
AMA NE OLURSUN BUNU SİTEDE ULU ORTA YAPMA, KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR.
K.S.E.O

S.A
YOK KARDEŞİM DEDİMYA BEN KILIBIĞIM.KABUL EDİYORUM.
AKLI BAŞINDA İNSAN İYİ VEYA KÖTÜ ÖRNEĞİ AYIRT EDER ,BEN KÖTÜ ÖRNEĞİM.AMAN ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN BENİ ÖRNEK ALMAYIN.SİZ KAZAK OLUN ÇOCUĞUYLA İLGİLENEN BABALARA KILIBIK DEYİN.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm;

yaw iyide ben birşey söyliycem değerli kardeşlerim abilerim ablalarım, her erkek kılıbıktır. kılıbıklık sadece evde eşe yardım etmeyle olmuyorki; evlenmeden önce tanıştığın bir bayana seni seviyorum diyorsun buda kılıbıklık bir erkek kadına nasıl seni veriyorum derya rajona derst o zaman bunlar. hiç bir erkek karısına gül veremez onunla gezemez tozamaz niye rajona ters çünkü kılıbıklık bunlar mtekik abi benseni parkta çoçukları geztirirken görmiyeyim ozaman ilan etmezmiyim kılıbıkların kralı diye. rajona da yazıcam. ilk evli çift hanımının iltiyaçlarını görür o çevreye eşe dosta alışana kadar o zaman bunlar kılıbığın alası :D:D:D:D

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
VAYBE MUHAMMED BEYE BAKIN.DAYAK HA EN KORKAK İNSAN EN VAHŞİ İNSAN EN AKILSIZ İNSAN EN TERBİYESİZ İNSAN EN GERİ KAFALI İNSAN KARISINA NAMUSUNA EL KALDIRANDIR.İNŞ ONLAR BİR GÜN BENİM ELİME GEÇER İNŞ ALLAHIM BEN OZAMAN GÖSTERİRİM DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUGUNU...

en ahlaksız itatsiz ukala kadın evinin direğine el kaldıran kadındır dil uzatan ayıbını kapatmayan kadındır ah o kadınları bir görsem yüzüne tükürücem ama nerde bana hiç denk gelmiyorlar...
ÖNCE SİZİ Bİ ELİME VERSELER

S.A
YA ARKADAŞLAR NE OLUYOR.GERİLMEYİN.KONUNUN MUHATABI BENİM BEN GÜLÜP GEÇİYORUM.LÜTFEN SİZ NEDEN TARTIŞIYOSUNUZ.
BAK TETİK KARDEŞİM MİLLET BİRBİRİNİ YİYOR.İÇ SAVAŞ ÇIKARDIN.BAK PARTİ KAN KAYBEDİYO.DURUMA MÜDAHALE ET.:D:D:D
SONRA SENİN KOLTUKTA GİDECEK HABERİN OLSUN.:D:D:D

BU ARADA BEN KILIBIĞIM BEN KILIBIĞIM BEN KILIBIĞIM.:D:D:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

S.A
YA ARKADAŞLAR NE OLUYOR.GERİLMEYİN.KONUNUN MUHATABI BENİM BEN GÜLÜP GEÇİYORUM.LÜTFEN SİZ NEDEN TARTIŞIYOSUNUZ.
BAK TETİK KARDEŞİM MİLLET BİRBİRİNİ YİYOR.İÇ SAVAŞ ÇIKARDIN.BAK PARTİ KAN KAYBEDİYO.DURUMA MÜDAHALE ET.:D:D:D

ben bir vatandaş olarak hakkımı istiyorum bu yönetimdeki kadın bana saldırdı erkeklere haret etti :D:D:D:D dövüşü o başlattı hakkımı istityorum kyoksa dava açıçam benim oyumla oralara geldiniz siz :D:D:D:D

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

HA BU ARADA BİZİM HANIM O DİPLOMAYI GÖRMESİN.ZATEN EĞİTİM SİTEMİNE GÜVENİ KALMADI.BU DİPLOMADAN SONRA İYİDEN İYİYE EĞİTİM SİSTEMİNE TERS DÜŞECEK.
YANİ NOTLARIN BİRÇOĞU ON DEĞİLDE EN AZINDAN 4 , 5 , 6 LARDA FAAN OLABİLİR OLSA OLSAB)B)B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

aska mecnun yazdı:
selamünaleyküm;

yaw iyide ben birşey söyliycem değerli kardeşlerim abilerim ablalarım, her erkek kılıbıktır. kılıbıklık sadece evde eşe yardım etmeyle olmuyorki; evlenmeden önce tanıştığın bir bayana seni seviyorum diyorsun buda kılıbıklık bir erkek kadına nasıl seni veriyorum derya rajona derst o zaman bunlar. hiç bir erkek karısına gül veremez onunla gezemez tozamaz niye rajona ters çünkü kılıbıklık bunlar mtekik abi benseni parkta çoçukları geztirirken görmiyeyim ozaman ilan etmezmiyim kılıbıkların kralı diye. rajona da yazıcam. ilk evli çift hanımının iltiyaçlarını görür o çevreye eşe dosta alışana kadar o zaman bunlar kılıbığın alası :D:D:D:D

S.A. KARDEŞ,
YA SANADA VUR DEDİK, ÖLDÜRDÜN. ŞİMDİ BU ÖLÜYÜ KİM KALDIRACAK SÖYLE BAKALIM. BAK BİZİM BURALARDA DERLERKİ
SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI, TEŞBİHTE HATA OLMASIN "İTİ ÖLDÜRENE SÜRÜTÜRLERMİŞ"
DOLAYISIYLA KARDEŞ SEN NEETTİN. NERDEYSE BİZİ UZAYLI FALAN YAPTIN. KARDEŞİM HERŞEYİN KARARI GÜZELDİR. AMA KARDEŞİM MAŞALLAH MUSTAFA KARDEŞTE SENDE VUR DEYİNCE ÖLDÜREN CİNSDENMİŞSİNİZ. AZ BİRAZ ORTAYA DOĞRU GELSENİZ DİYOM.
BU ARADA KUTSAL KARDEŞ SİZİN BİZİM PARTİYE GELMEYİŞİNİZİN SEBEBİ NEDİT ACABA.
K.S..EO.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

aska mecnun yazdı:
mk5834 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

S.A

ben bir vatandaş olarak hakkımı istiyorum bu yönetimdeki kadın bana saldırdı erkeklere haret etti :D:D:D:D dövüşü o başlattı hakkımı istityorum kyoksa dava açıçam benim oyumla oralara geldiniz siz :D:D:D:D

S.A. ARKADAŞLAR,

PARTİMİZİN SAVAŞ BAKANI FATMA ABLA İLE HENÜZ PARTİMİZE KAYIT YAPTIRMAMIŞ KUTSAL KARDEŞİN DAVASINA EL KOYUYORUZ. KONU ADALAET BAKANLIĞI DÜZEYİNDE İNCELEMEYE ALINMIŞTIR.
BU DAVANIN SONUCU ZATEN BELLİDE SİZİ İKİNCİ BİR TALİMATA KADAR KAVGA ETMEME NOKTASINDA UYARIYORUM.
BİR DAHA UYARMAM, KIRMIZI KARRT GÖSTERİRİM.:p:p:p

K.S.EO.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
olaya bak ya tetik kardeş le ben atışmaya başladık.şimdi biz milleti sükunete davet ediyoruz.bu ne güzel site ya.
arkadaşlar lütfen sakin olun:D:D:D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D:D

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
arkadaşlar hepsi birir şaka tabi ama bizler örnek olmaya gayret etmeliyiz.hayatın yükünü paylaşmak için evleniyoruz.kadını beyaz eşya dükkanı gibi görmek ne derce doğru.açıklayayım bulaşık makinası çamaşır makinası fırın ve muhabbetiyle televizyon görevi gören bir varlık değil kadın.biz onlarla bu görevleri yerine getirsin diye evlenmiyoruz.tabi erkekte çalışan üreten eve ekmek getirmekten başka bir görevi olmayan bir robot değil.dediğim gibi hayatı acı tatlı yönleriyle paylaşmak için dinimizin tavsiye ettiği evlilik hayatına adım atıyoruz.bu durumda bazı şeyleri paylaşmak gerekiyor.bu yeri gelir çocuğun terbiyesi ve bakımı olur.yeri gelir akşam demlenen bir demlik çayla beraber hanımın kocasıyla muhabbet ederek yorgunluğunu atmasını sağlamasıyla olur.kılıbık tabiri her ne kadarda şaka niyetlide olsa ben kabul etmiyorum.kılıbık olmadığımı değil böyle bir kavramı kabul etmiyorum.
eee daha ne diyeyim ki...bence budur ,sizce nedir...???B)B)B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
aska mecnun yazdı:
mk5834 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

S.A

S.A. ARKADAŞLAR,

PARTİMİZİN SAVAŞ BAKANI FATMA ABLA İLE HENÜZ PARTİMİZE KAYIT YAPTIRMAMIŞ KUTSAL KARDEŞİN DAVASINA EL KOYUYORUZ. KONU ADALAET BAKANLIĞI DÜZEYİNDE İNCELEMEYE ALINMIŞTIR.
BU DAVANIN SONUCU ZATEN BELLİDE SİZİ İKİNCİ BİR TALİMATA KADAR KAVGA ETMEME NOKTASINDA UYARIYORUM.
BİR DAHA UYARMAM, KIRMIZI KARRT GÖSTERİRİM.:p:p:p

K.S.EO.
ABİ BAKSANAYA DAYAK DİYOR.VALLA ÇOK SİNİRLENDİM DAYAK NE DEMEKYA.AY MUHAMMED BEYİ BANA VERSİNLERDE LİNÇ EDİM.....

SAYIN SAVAŞ BAKANIM , SEN BANA GÜVEN MAHKEME DEDİYSEK MAHKEME BAŞKANIDA BİZ DEĞİLMİYİZ. SEN SENİ BOŞUNA MI SAVAŞ BAKANI SEÇTİK.
SEN ŞİMDİ BU MESELEYİ KAFANA TAKMA, PARTİMİZİN ÇALIŞMALARINA BAK
K.S.E.O.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt