yeliz
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Gülmezseniz Paranız İade
allah razı olsun çok komik sağolasın ya güzeldi selametle
allah razı olsun çok komik sağolasın ya güzeldi selametle
xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
ONASIL KONUŞMAK GÜLER BAK BU GÜZELDİ GÜLDÜM.EVET FINDIK İSTERİZ.ZATEN EVDEDE BİTMİŞTİguler yazdı:
kardeşleirm ya aslında çok komik.şahsen ben çok beğendim..hemşerum madem aslen finduk şehri ciresun ee artık islamiyet.gen.tr ailesini fınduklarimizi bekleruz da...((benum finduklarım foşa fınduği olsun da gardaşum
Aha bu alıntıyıda yaptım evet evet artık bende alıntı yapabiliyorum. Fındık inşallah yollarız dediğm gibi. Yalan yok. Laf ağızdan çıktı bikere.(Söylemesemiydim ne) Şaka yapıyorum yollarım inş.
Allah razı olsun kardeşler siz mutlu olun yeterki benim bi çıkarım yo para kazanmıyorum. size bi tebessüm ettirebilyorsa ne mutlu.
zeynep44 yazdı:
EVET PARALARI ALALIM, FIKRA BAŞINA NE KADARDI?
zeynep44 yazdı:
SELAM, YOK YOK KARDEŞİM BEĞENDİM TABİ AMA O KADAR ÇOK DEĞİL. BELKİ DE ÇOK İDDİALI Bİ ŞEY YAZMIŞTIN ONA KAPTIRDIM KENDİMİ. ONDANDIR YANİ AMA 3.FIKRA ÇOK GÜZELDİ. ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM, KIRDIYSAM SENİ KUSURA BAKMA..
AFEDERSİNİZ AMA (SÖZÜM MECLİS DIŞ)MAYUNLARDA GÜLER.UNUTMAYALIM.BENC O UZAYLİ İNSAN DEĞİLKİ.sert yazdı:
Sizce bu insan(?) niye gülüyor olabilir? Acaba Cenneteki yerini garantilediğini mi öğrendi (Haşa)