furkanbursa16
Kayıtlı Kullanıcı
RE: yılın kazası
EWT YAZIDA GÜZEL.BENCE ARKADAŞIMIZI MİZAHI GENİŞ.BENDE 1 BEGENMEDİM AMA DİGERLERİ MEST ETTİ.BENCE ASLI FINDIK ENGÜZEL OLANDIR.ŞEHİR FARK ETMEZ.HOŞ BENDE KARADENİZLİY AMA BİZDE FINDIK DEGİL RESİMDEKİ BOOOL DUR.AMA KULANMAYINNNxtar yazdı:
Fatma hanım ne yaptınız özel msj doldu taştı herkes parasını istiyo ne güzel gidiyoduk. zarara uğrattınız beni.
Tamam bundan sonra fıkra yazmayacam.
ONASIL KONUŞMAK GÜLER BAK BU GÜZELDİ GÜLDÜM.EVET FINDIK İSTERİZ.ZATEN EVDEDE BİTMİŞTİguler yazdı:
kardeşleirm ya aslında çok komik.şahsen ben çok beğendim..hemşerum madem aslen finduk şehri ciresun ee artık islamiyet.gen.tr ailesini fınduklarimizi bekleruz da...((benum finduklarım foşa fınduği olsun da gardaşum
Allah razı olsun kardeşim.sağolasın..xtar yazdı:
güler hanım inşallah finduk yollarız kargoyla göderurum Adres verun baa hemen yollayrum.
FATMA_ERGUN yazdı:
ONASIL KONUŞMAK GÜLER BAK BU GÜZELDİ GÜLDÜM.EVET FINDIK İSTERİZ.ZATEN EVDEDE BİTMİŞTİguler yazdı:
kardeşleirm ya aslında çok komik.şahsen ben çok beğendim..hemşerum madem aslen finduk şehri ciresun ee artık islamiyet.gen.tr ailesini fınduklarimizi bekleruz da...((benum finduklarım foşa fınduği olsun da gardaşum