ismail fakihullah yazdı:
yahu nedır bu sıddet bu celal.bukadAR BUYUK BEDDUAMI OLUR.:****:****:****
m_muaz yazdı:
İmam Hatip Lisesinde teftiş yapan bir müfettiş sınıfa girer.. Ders Kur'an-ı Kerim'dir. Bir öğrenciyi kaldırarak ismini sorar. Öğrenci:"Fatih" diye cevap verir.. Müfettiş : "Peki öyleyse yavrum Fatiha suresini oku bakalım.."..çocuk sureyi okur. Sıra başka bir öğrenciye gelmiştir. Müfettiş yine sorar.."İsmin ne kızım?"..çocuk cevap verir: "Meryem ama arkadaşlar bana kısaca Kevser derler."
desertrose yazdı:
SÜPERDİ KARDEŞİM VALLAHİ ÇOK GÜLDÜM EMEĞİNE SAĞLIKB)B)B)
siyah_beyaz yazdı:
Her ülkenin genetik bilimcileri yeni buluşlarını anlatıyorlarmış. Alman genetikçi "Balık ile devenin genlerini birleştirdim. Ortaya yepyeni bir hayvan çıktı. Kolestrolsüz et üretiyorum." demiş. Amerikalı genetikçi "Tavuk ile dana genini birleştirdim, çabuk üreyen bir hayvan yarattım ve dolayısı ile açlık sorununu çözeceğim" demiş. Bizim genetikçi Temel, "Karpuz geniyle karafatma genini birleştirdim." demiş. Herkes merakla Temel'e dönüp sormuþ:
"İyi de ne işe yarıyor?" Temel, "karpuzu kesince" demiş, " Bütün çekirdekler kaçıyor!..."
aska mecnun yazdı:
hayırdır inşAllah umarız bir sorun yoktur. yukarıda yazılanları okuduk ama inşAllah bir problem yoktur. neyse kalın sağlıcakla Allah'a emanet olun selam ve dua ile
siyah_beyaz yazdı:
Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. İtfaiyeci merdiveni çalismaz. Temel yukari çikar. Dursun aşağıda kalir. Temel aşağıda bekleyen Dursun'un kucağına çocukları atmaya
başlar. Temel atar, Dursun tutar, kaldırıma koyar. Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur. Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz.
Çocuk paat yerde.Temel yine zenci çocuk atar Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde.
Dursun yukari bagirir:
"Yaniklari atarak vakit kaybetme.."
siyah_beyaz yazdı:
aska mecnun yazdı:
hayırdır inşAllah umarız bir sorun yoktur. yukarıda yazılanları okuduk ama inşAllah bir problem yoktur. neyse kalın sağlıcakla Allah'a emanet olun selam ve dua ile
Allah razı olsun, çok şükür sorun çözüldü ... Sağolun, teşekkür ederim ...
Allah'a emanet olun, selametle inşaallah ....
takan yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. İtfaiyeci merdiveni çalismaz. Temel yukari çikar. Dursun aşağıda kalir. Temel aşağıda bekleyen Dursun'un kucağına çocukları atmaya
başlar. Temel atar, Dursun tutar, kaldırıma koyar. Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur. Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz.
Çocuk paat yerde.Temel yine zenci çocuk atar Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde.
Dursun yukari bagirir:
"Yaniklari atarak vakit kaybetme.."
İŞTE BUNA ÇOK GÜLDÜM.