Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@N-A@

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİR DELİNİN MAL BEYANI

RE: BİR DELİNİN MAL BEYANI

:p:p:p:p:p

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SANAL BEDDUA!!!!!!!

ismail fakihullah yazdı:
yahu nedır bu sıddet bu celal.bukadAR BUYUK BEDDUAMI OLUR.:****:****:****

SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI ARKADAŞLAR:p

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

güzeldi :D:D

ALLAHin Hizmetkari

Kayıtlı Kullanıcı

cok güzel ya:)cok komikti... paylasim icin tesekkürler. bizi güldürdün ya ALLAHta seni gülrdürsün insallahB):D:D;)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...

m_muaz yazdı:
İmam Hatip Lisesinde teftiş yapan bir müfettiş sınıfa girer.. Ders Kur'an-ı Kerim'dir. Bir öğrenciyi kaldırarak ismini sorar. Öğrenci:"Fatih" diye cevap verir.. Müfettiş : "Peki öyleyse yavrum Fatiha suresini oku bakalım.."..çocuk sureyi okur. Sıra başka bir öğrenciye gelmiştir. Müfettiş yine sorar.."İsmin ne kızım?"..çocuk cevap verir: "Meryem ama arkadaşlar bana kısaca Kevser derler."

Bu çok güzel:D:D:D Uyanıkmış vallahi kevser ...

- Babam öldü, demis Temel.
Ilyas sormus:
- Neden öldü?
- Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü.
- Eyvah parçalandi mi?
- Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip
karsi apartmana yöneldi.
- Apartmana mi çarpti, nasil oldu?
- Yok, karsi apartmansn balkonunda çamasirlar asili idi.
Çamasir ipine vurup fabrikanin bahçesine düstü.
- Orada mi öldü?
- Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine
düsüp havalandi yeniden...
- Peki sonra?
- Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de vurduk onu.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D SÜPERDİ KARDEŞİM VALLAHİ ÇOK GÜLDÜM EMEĞİNE SAĞLIKB)B)B)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. İtfaiyeci merdiveni çalismaz. Temel yukari çikar. Dursun aşağıda kalir. Temel aşağıda bekleyen Dursun'un kucağına çocukları atmaya
başlar. Temel atar, Dursun tutar, kaldırıma koyar. Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur. Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz.
Çocuk paat yerde.Temel yine zenci çocuk atar Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde.
Dursun yukari bagirir:
"Yaniklari atarak vakit kaybetme.."

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Temel ilkokulun 1.sinifina baslar, ilk gun kosa kosa eve gelir ve annesine "Anne, anne! ögretmen bugün okulda sayilari ögretti, herkes 9'a kadar sayabildi, ben tam 14'e kadar saydim, laz oldugum için mi ?
Annesi: Evet yavrum laz oldugun için.
Temel cok sevinir, 2. gun okula gider ve yine kosa kosa gelir ve annesine,
"Anne, anne! ögretmen okulda alfabeyi ögretti, herkes d'ye kadar ögrendi, ben h"ye kadar ögrendim, laz oldugum için mi?" der.
Annesi: Evet yavrum laz oldugun için.
Temel artik yerinde duramaz ertesi gun okuldan acayip mutlu bir sekilde gelir ve annesine "Anne, anne, bugun okuldaki arkadaslarimla boyumuzu ölçtük, herkes 80-90 cm, ben 160 cm laz oldugum icin mi?" der.
Annesi: Hayir yavrum, onlar 7 yasinda sen ise 16 yasinda oldugun için
.​

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş..
"Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım.Eve gider gitmez kocama:
'Bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. İste makine orda..' dedim.
İlk gün bir şey görmedim.İkinci gün birsey görmedim.Üçüncü gün bir
baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor."
Alman Delegesi söz almıp, arkasından..
"Ben de kararımız gereğince kocama: 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka' dedim..
Birinci gün bir şey görmedim. İkinci gün bir şey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor."
Üçüncü konuşmacı bizden feminist kardeşimiz.. "Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..'dedim.
Birinci gün bir sey görmedim. İkinci gün bir sey görmedim.Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım
.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D SÜPERDİ KARDEŞİM VALLAHİ ÇOK GÜLDÜM EMEĞİNE SAĞLIKB)B)B)

Teşekkür ederim, Allah her zaman güldürsün yüzünü kardeşim ...

Adamın biri otomobiliyle şehirler arası yolda gidiyormuş yol kenarında bir köylünün otostop yaptığını görmüş, yanında bir inek olan köylü geçen araçlara durmaları için el ediyormuş. Durumu merak eden adam köylünün yanında durmuş;

-Hayırdır hemşerim,ne tarafa gideceksin?

-ilerdeki kasabaya kadar beyim,

-iyi ama bu inek ne olacak?

-o önemli değil beyim arka tampona bağlarız o gelir.

Bu duruma pek aklı yatmayan adam köylünün durumuna acıyarak onu arabaya almış. İneği ise köylünün dediği gibi arka tampona bağlamışlar. Araba yavaş yavaş ilerlemiş. Adamın hızlanmaya çekindiğini anlayan köylü;

-Sen yürü beyim o gelir. demiş

Bunun üzerine adam hızlanmaya başlamış. 20,30,40 bakmış inek gerçekten geliyor. Adam şaşırmış, 50, 60, 70 bakmış hala geliyor ve inekde hiçbir yorgunluk belirtisi yok. Artık şaşkınlığı iyice artmış ve sinirlenmeye de başlamış. Öyleya sonuçta bir inek ne kadar hızlı koşabilirki.
Derken adam iyice hızlanmış. Kilometre 120 yi gösteriyor. Dikiz aynasından ineğe bir
bakmış ve gülümseyerek köylüye dönüp;

-Senin inek yoruldu herhalde baksana dili dışarda.

-Ne tarafa çıkarmış dilini.

Buna dikkat etmeyen adam tekrar bakar ve sol tarafa der. Bunun üzerine köylü kendinden emin bir tavırla;

-O yorgunluktan değil, seni sollayacak da sinyal veriyor...

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
FIKRA-MEZARLIK

FIKRA-MEZARLIK

-Alo Ahmet Beyle görüşmek istiyorum, orada mı efendim?
-Hayır, yoklar
-Ne zaman gelirler acaba?
-Belli olmaz efendim.
-Geldiğinde ne kadar kalır?
-Kıyamete kadar,
Adam şaşırır ve sorar:
-Afedersiniz, oraso neresi?
-Belediye mezarlığı.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Bir mahkeme salonu.Bir davada taniklik etmesi için kürsüye yasli bir teyzeyi çagirirlar.. Kadin yerine oturur ve davalinin avukati kadina yaklasir...
- Bayan Jones.. Beni taniyor musunuz?
Yasli teyze cevap verir:
- Ah evet Bay Williams sizi çocuklugunuzdan beri taniyorum..siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir bas belasiydiniz..sürekli yalan söylüyorsunuz, karinizi komsunuzla aldatiyorsunuz, en yakinim dediginiz insanlarin arkasindan konusuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsiniz... Davalinin avukati basta olmak üzere bütün salon soke olur.. Adam ne yapacagini bilemez bir halde kadina tekrar sorar:
- Peki Bayan Williams,ya karsi tarafin avukatini taniyor musunuz?
Kadin yine cevaplar:
- Elbette taniyorum.. çocuklugunda ona dadilik yapmistim.. Tembel,ödlek ve alkolik adamin tekidir.etrafinda bir tek dostu yoktur.herkes sokta.. bütün salonu bir ugultu kaplar..
Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin avukatini da kürsüye cagirir..Ve ikisine de egilmelerini söylerek kulaklarina sunu fisildar...
- Eger bu kadina beni taniyip tanimadigini sorarsaniz ikinizi de harcarim
.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Her ülkenin genetik bilimcileri yeni buluşlarını anlatıyorlarmış. Alman genetikçi "Balık ile devenin genlerini birleştirdim. Ortaya yepyeni bir hayvan çıktı. Kolestrolsüz et üretiyorum." demiş. Amerikalı genetikçi "Tavuk ile dana genini birleştirdim, çabuk üreyen bir hayvan yarattım ve dolayısı ile açlık sorununu çözeceğim" demiş. Bizim genetikçi Temel, "Karpuz geniyle karafatma genini birleştirdim." demiş. Herkes merakla Temel'e dönüp sormuþ:
"İyi de ne işe yarıyor?" Temel, "karpuzu kesince" demiş, " Bütün çekirdekler kaçıyor!..."​

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Her ülkenin genetik bilimcileri yeni buluşlarını anlatıyorlarmış. Alman genetikçi "Balık ile devenin genlerini birleştirdim. Ortaya yepyeni bir hayvan çıktı. Kolestrolsüz et üretiyorum." demiş. Amerikalı genetikçi "Tavuk ile dana genini birleştirdim, çabuk üreyen bir hayvan yarattım ve dolayısı ile açlık sorununu çözeceğim" demiş. Bizim genetikçi Temel, "Karpuz geniyle karafatma genini birleştirdim." demiş. Herkes merakla Temel'e dönüp sormuþ:
"İyi de ne işe yarıyor?" Temel, "karpuzu kesince" demiş, " Bütün çekirdekler kaçıyor!..."​

:D:D:D:D temel işte :D:D:D:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

hayırdır inşAllah umarız bir sorun yoktur. yukarıda yazılanları okuduk ama inşAllah bir problem yoktur. neyse kalın sağlıcakla Allah'a emanet olun selam ve dua ile

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
hayırdır inşAllah umarız bir sorun yoktur. yukarıda yazılanları okuduk ama inşAllah bir problem yoktur. neyse kalın sağlıcakla Allah'a emanet olun selam ve dua ile

Allah razı olsun, çok şükür sorun çözüldü ... Sağolun, teşekkür ederim ...
Allah'a emanet olun, selametle inşaallah ....

takan

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. İtfaiyeci merdiveni çalismaz. Temel yukari çikar. Dursun aşağıda kalir. Temel aşağıda bekleyen Dursun'un kucağına çocukları atmaya
başlar. Temel atar, Dursun tutar, kaldırıma koyar. Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur. Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz.
Çocuk paat yerde.Temel yine zenci çocuk atar Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde.
Dursun yukari bagirir:

İŞTE BUNA ÇOK GÜLDÜM.:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
aska mecnun yazdı:

Allah razı olsun, çok şükür sorun çözüldü ... Sağolun, teşekkür ederim ...
Allah'a emanet olun, selametle inşaallah ....

buna sevindim güzel haber di neyse iyi geceler çözülmeyen yada çözülemeyen sorunları bildirin çözelim en azından çözmeyi deniyelim:D hayırlı geceler selamünaleyküm;

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

takan yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Dursun yukari bagirir:

İŞTE BUNA ÇOK GÜLDÜM.:D

Bende çok güldüm buna ... bu çok iyiydi ...:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt