Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Solyanim Cok Aciyor (2 Kullanıcı)

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı
es-selamun aleykumm...allah kımseye ağır yukler vermesın..(kaldıramayacağı..)
ellerınıze sağlık ..hay akşamlar...

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ALEYNA VE ALEYKUM SELAM BİR SÖZ VAR BİZ SEVDİKLERİMİZİ ALLAHA EMANET EDERİZ UNUTMAMAK İÇİN PAYLAŞIMLARINIZ SİZİ TANITTIRIYO GÖRMESEMDE TANIYORUM SİZDE RABBİME EMANET OLUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYNA VE ALEYKUM SELAM BİR SÖZ VAR BİZ SEVDİKLERİMİZİ ALLAHA EMANET EDERİZ UNUTMAMAK İÇİN PAYLAŞIMLARINIZ SİZİ TANITTIRIYO GÖRMESEMDE TANIYORUM SİZDE RABBİME EMANET OLUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ben yenı uyelerdenım sol yanım acıyor şıırını cok ıyı bılırım ve her okuduğumda ağlarım cocuklara karşı cok duşkunum ama buna ağlamamak mumkun mu allah mıseyı oksuz bırakmasın allah kımseye taşıyamıyacağı yuku vermesın. ALLAHA EMANET OL ALLAH ACI VERMESIN AMIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ben yenı uyelerdenım sol yanım acıyor şıırını cok ıyı bılırım ve her okuduğumda ağlarım cocuklara karşı cok duşkunum ama buna ağlamamak mumkun mu allah mıseyı oksuz bırakmasın allah kımseye taşıyamıyacağı yuku vermesın. ALLAHA EMANET OL ALLAH ACI VERMESIN AMIN

selamün aleyküm kardeşim cocukları sevmeyenmi var amin amin rabbime emanet olun selam ve dua ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a şiirin başlığını okur okumaz yıne cok duygulandım allah hıçbır cocuğu annesız bırakmasın amın

NurBüşra

Kayıtlı Kullanıcı
bu şiiri her duyduğumda gözlerim dolar boğazıma birşey düğümlenir:A:A:A.. emeğinize sağlık

Allah'a emanet olun ..:gulegule

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
S.a ALLAH RAZI OLSUN
cok güzel bir paylasim
bu şiiri birçok kez bende dinledim cok güzel emeginize saglik
Herkez Hayattayken Annesinin Ve Sevdiklerinin
Degerini Bilsin Yoksa Yarın
Cok gec Olabilir...
ALLAHA EMANET OLUN
Selametle...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatimda Okuduğum En Guzel şiirlerden Bir Tanesi Cantamda Fotokopisi

Allah Hiçbir Cocuğu Ağlatmasin
Allah Hiçbirini Annesiz Babasiz Koymesin

Içim Burkuldu Sol Yanim Acidi Ve Inanin Ki Yarida Biraktim Dinlemeyi

Allaha Emanet Olun

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar Abi emeğine yüreğine sağlık bizimle paylaştığın için RABBİM razı olsun bu şiiri ilk İbrahim sadriden dinlemiştim ve acıyan sol yanım daha da acıdı RABBİM hiç kimseyi özelikle çocukları annesiz bırakmasın belki bunu söylemekte çok doğru değil ALLAHIN hükmüne karşı çıkılmaz ilahi taktir neyse o olur RABBİM RAHMETİYLE MUAMELE EYLESİN

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatimda Okuduğum En Guzel şiirlerden Bir Tanesi Cantamda Fotokopisi

Allah Hiçbir Cocuğu Ağlatmasin
Allah Hiçbirini Annesiz Babasiz Koymesin

Içim Burkuldu Sol Yanim Acidi Ve Inanin Ki Yarida Biraktim Dinlemeyi

Allaha Emanet Olun

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET BENDE COK SEVİYORUM AMİN AMİN ÜZÜLMENİZİ İSTEMEZDİM AMA YİNEDE DİNLEMEK ANNE BABAMIZIN KIYMETİNİ BİLMEK GEREK DEMİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar Abi emeğine yüreğine sağlık bizimle paylaştığın için RABBİM razı olsun bu şiiri ilk İbrahim sadriden dinlemiştim ve acıyan sol yanım daha da acıdı RABBİM hiç kimseyi özelikle çocukları annesiz bırakmasın belki bunu söylemekte çok doğru değil ALLAHIN hükmüne karşı çıkılmaz ilahi taktir neyse o olur RABBİM RAHMETİYLE MUAMELE EYLESİN

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EVET BENDE İBRAHİM SABRİDEN DİNLEMİŞTİM AMA YAPARKEN ONU BULAMADIM İBRAHİM ABİMİN BÜTÜN ŞİİRLERİNİ SEVERİM BİRDE BEN SEVERSEM ADAMGİBİ SEVERİM VAR İSTERSEN ÖNTARAFA CIKARAYIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Abi sağolasın RABBİM razı olsun tabi ki dinlemek isterim ALLAHA EMANET OL

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EVET BENDE İBRAHİM SABRİDEN DİNLEMİŞTİM AMA YAPARKEN ONU BULAMADIM İBRAHİM ABİMİN BÜTÜN ŞİİRLERİNİ SEVERİM BİRDE BEN SEVERSEM ADAMGİBİ SEVERİM VAR İSTERSEN ÖNTARAFA CIKARAYIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Selamün Aleyküm Hayırlı akşamlar Abi inşaAllah iyisinizdir ben bu şiiri ibrahim sadriden değil bedirhan gökçeden dinlemiştim ibrahim sadri nerden aklıma geldi vallahi bilmiyorum neyse bu şiiri dinlememe vesile oldu RABBİMİN güzellikleri işte HAMDOLSUN

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hayırlı akşamlar Abi inşaAllah iyisinizdir ben bu şiiri ibrahim sadriden değil bedirhan gökçeden dinlemiştim ibrahim sadri nerden aklıma geldi vallahi bilmiyorum neyse bu şiiri dinlememe vesile oldu RABBİMİN güzellikleri işte HAMDOLSUN

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAMETLE :gulegule

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt