Allah razı olsun emeğinize sağlık
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
ALEYNA VE ALEYKUM SELAM BİR SÖZ VAR BİZ SEVDİKLERİMİZİ ALLAHA EMANET EDERİZ UNUTMAMAK İÇİN PAYLAŞIMLARINIZ SİZİ TANITTIRIYO GÖRMESEMDE TANIYORUM SİZDE RABBİME EMANET OLUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
ben yenı uyelerdenım sol yanım acıyor şıırını cok ıyı bılırım ve her okuduğumda ağlarım cocuklara karşı cok duşkunum ama buna ağlamamak mumkun mu allah mıseyı oksuz bırakmasın allah kımseye taşıyamıyacağı yuku vermesın. ALLAHA EMANET OL ALLAH ACI VERMESIN AMIN
s.a şiirin başlığını okur okumaz yıne cok duygulandım allah hıçbır cocuğu annesız bırakmasın amın
bu şiiri her duyduğumda gözlerim dolar boğazıma birşey düğümlenir:A:A:A.. emeğinize sağlık
Allah'a emanet olun ..:gulegule
Hayatimda Okuduğum En Guzel şiirlerden Bir Tanesi Cantamda Fotokopisi
Allah Hiçbir Cocuğu Ağlatmasin
Allah Hiçbirini Annesiz Babasiz Koymesin
Içim Burkuldu Sol Yanim Acidi Ve Inanin Ki Yarida Biraktim Dinlemeyi
Allaha Emanet Olun
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar Abi emeğine yüreğine sağlık bizimle paylaştığın için RABBİM razı olsun bu şiiri ilk İbrahim sadriden dinlemiştim ve acıyan sol yanım daha da acıdı RABBİM hiç kimseyi özelikle çocukları annesiz bırakmasın belki bunu söylemekte çok doğru değil ALLAHIN hükmüne karşı çıkılmaz ilahi taktir neyse o olur RABBİM RAHMETİYLE MUAMELE EYLESİN
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
Abi sağolasın RABBİM razı olsun tabi ki dinlemek isterim ALLAHA EMANET OL
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EVET BENDE İBRAHİM SABRİDEN DİNLEMİŞTİM AMA YAPARKEN ONU BULAMADIM İBRAHİM ABİMİN BÜTÜN ŞİİRLERİNİ SEVERİM BİRDE BEN SEVERSEM ADAMGİBİ SEVERİM VAR İSTERSEN ÖNTARAFA CIKARAYIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
Selamün Aleyküm Hayırlı akşamlar Abi inşaAllah iyisinizdir ben bu şiiri ibrahim sadriden değil bedirhan gökçeden dinlemiştim ibrahim sadri nerden aklıma geldi vallahi bilmiyorum neyse bu şiiri dinlememe vesile oldu RABBİMİN güzellikleri işte HAMDOLSUN
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN