Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Solyanim Cok Aciyor (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH İNŞALLAH SOLYANINIZI ACITMAZ RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum cevdet abi ben çok dinledim ama dinlemeyeli çok zaman olmuş ellerine yüreğine saglık cevdet abi rabbim senden razı olsun
amin inşallah rabbim sol yanımızı acıtmaz biz ama ümmet olarak sol yanımız agrıyor gül sultanımın annesiz geçirdiği yıllar için agrıyor sol yanım :A:A sagol cevdet abicim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum cevdet abi ben çok dinledim ama dinlemeyeli çok zaman olmuş ellerine yüreğine saglık cevdet abi rabbim senden razı olsun
amin inşallah rabbim sol yanımızı acıtmaz biz ama ümmet olarak sol yanımız agrıyor gül sultanımın annesiz geçirdiği yıllar için agrıyor sol yanım :A:A sagol cevdet abicim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

VE ALEYKÜM SELAM BENDE ARASIRA DİNLERİM AMİN AMİN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :gulegule

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abim.

.........................................:gulegule:A:A:gulegule..............selametle.

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
sende rüyama gel beni öp anne:(:A........ malesef is isten gecince anliyoruz annemisin degerini:A:A

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Tekrar sol yanimiz komple acidi.Hatirlatman iyi oldu.Analarimizin kiymeti daha iyi bilmek adina Allah razi olsun.Selam ve dua ile...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...bu şiiri Minicik Bir çocuktan Dinledim Ilk Kez Hemde Annesi ölmüş Bir çocuktan...öyle Bir Okuyuşu Vardi Ki..sanki Onun Için Yazilmişti Bu şiir.allah Annelerimize Babalrimiza Hayirli Uzun ömürler Versin Inşallah...:A:A

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU GÜN YİNE SOL YANIM COK ACIYOR ALLAHA EMANET OLUN :A::A

[FLASH]http://www.youtube.com/v/rMRm0tyYNzE[/FLASH][/QUOTE]

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cevdet abi nasılsın iyisindir inşallah abi ben yalnız konuyu göremedim okuyamadım yani a.e.ol

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam abi şimdi geldi video tamam izliyorum a.e.ol abi hayırlı cumalar

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM HER CANLININ BAZEN SOL YANI AĞRIR BU BAZEN BİR AYRILIKTIR BAZEN BİR AŞKTIR BAZEN BİR SEVDİĞİNİ KAYBETMEKTİR VS AMA HEP SOL YAN ACIR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN :A

[FLASH]http://www.youtube.com/v/Og3JFc5UU2s&rel=1[/FLASH]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt