Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Solyanim Cok Aciyor (3 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM HER CANLININ BAZEN SOL YANI AĞRIR BU BAZEN BİR AYRILIKTIR BAZEN BİR AŞKTIR BAZEN BİR SEVDİĞİNİ KAYBETMEKTİR VS AMA HEP SOL YAN ACIR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

[FLASH]http://www.youtube.com/v/rMRm0tyYNzE[/FLASH]

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
:A:A:AS.A.kardeşim emeğine sağlık bu şiiri her duyduğumda gözyaşlarımı tutamıyorum.annelerimiz hayatta iken onların kıymetini bilelim onların hayır dualarını alalım İNŞ. A.E.O.:A

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
:A:A:AS.A.kardeşim emeğine sağlık bu şiiri her duyduğumda gözyaşlarımı tutamıyorum.annelerimiz hayatta iken onların kıymetini bilelim onların hayır dualarını alalım İNŞ. A.E.O.:A

aleyküm selam kardeşim haklısın kardeşim allaha emanet ol

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim

hatice kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ben ilk defa dinledim:A gerçekten çok güzel emeğine sağlık allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.dua ile....

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
canım annem nerdesin..seni okadar çok özledim kı!annem benımde sol yanım acıyor,sensizliği yaşattın bana.senı yanımdayken özleyen ben şimdi ne edeyım..
gönlümde hüzün bulutları var gene..anne annem!ahh annem. hepiniz allaha emanet olunuz.muhabbetle

konak

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sizden razı olsun kardeşim. Hergün dinlediğim bir şiir ve gerçekten yaşamda kaybedilmeden değerlere değerleri verilmiyor. Selam ve dua ile...

kamilfin

Kayıtlı Kullanıcı
dün Kabe de yapılan hatim duasını izleyen varmı? 45 dakika surmuş bilgisi olan varmı

Huseyin961

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm Allah Razı Olsun Ağlattın hem beni hem annemi ama şiir cok güzel emeğine sağlık

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
canım annem nerdesin..seni okadar çok özledim kı!annem benımde sol yanım acıyor,sensizliği yaşattın bana.senı yanımdayken özleyen ben şimdi ne edeyım..
gönlümde hüzün bulutları var gene..anne annem!ahh annem. hepiniz allaha emanet olunuz.muhabbetle

selamün aleyküm kardeşim anne ve babalarımızın kıymetini iyi bilelim onların hakları ödenmez hele anne allaha emanet ol kardeşim

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm Allah Razı Olsun Ağlattın hem beni hem annemi ama şiir cok güzel emeğine sağlık

aleyküm selam güzel kardeşim annene ve sana sonsuz selam ederim annenin elinden öperim yaş önemli değil annelerin elleri herzaman öpülür allah senin ve annenin gönlüne göre versin allah peygamber efendimize komşu olmak nasıp etsin rabbime emanetsiniz :H

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım Bedirhan Gökçenin şiiri ama burda o söylemiyo heralde gerçekten güzel ,paylaşım için sağol ALLAH razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt