Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

solcuların güldüren sözleri (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Atatürk ile bilgileri nerden aldigini bilmiyorum, ama tamamen yalan oldugu apacik! O sözü söyleyen birisi ilk meclisi Kuran-i Kerim ile acarmi? Basörtülü milletvekiline izin verirmi?

1 Kasım 1937... Türkiye Büyük Millet Meclisi 5. dönem 3. yasama yılı konuşması:

Dünyaca bilinmektedir ki, bizim devlet yönetimimizdeki ana programımız, Cumhuriyet Halk Partisi programıdır. Bunun kapsadığı prensipler, yönetimde ve politikada bizi aydınlatıcı ana çizgilerdir. Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz

Biz asla yalan söylemeyiz,belki hata yapabiliriz ama asla yalan söylemeyiz...
Hatta isterseniz konuşmanız meclis tutanağından aslınıda bulabilirim...

Atatürk olmasaydi suan Iran ve Irak gibi olurduk, gerci siz bunu istersinizde beklerim sizden bunu... Insanlarin zulüm gördügü, bastaki adamin isine ne geliyorsa onun yapildigi, bayanlarin disari bile cikamadigi bir ülke!

Hey hey siz hala masal diyarında yaşıyorsunuz,2 dk gözlerini kapatta ahirette çekileceğin sorguyu düşün...
Soru 1- Biz Kur'an da emrettik ki başını ve vücudunu kapat,sen niye kapatmadın...
Senden gelecek cevap - Atam dediki çıplak dolaş.çağdaş ol...
Soruyu sorandan tokat gibi ceza - Senin Rabbin atanmıydı yoksa ben mi ? Benim emrim açık iken sen neden yarattığım bir kulun çağdaşlık adı altında kapalı olan yerlerini açmanı emretmesi ile her tarafını açtın,Rabbin kapan diyor,atan açıl diyor...
Hadi gir şimdi ebedi kalacağın cehenneme...

Paşam siz böyle konuşuyorsunuz ya,sizide göreceğim ben ahirette bakalım sizi cehennem ateşinden kim kurtaracak...

Bide yöneticisiniz sitede, olacak is degil, üstteki Banner'a bari yazin, solculara yasaktir diye!Ben solcuyum ve solcuyum diye bana kimse kafir diyemez, siz kimsiniz ki bana öyle diyesiniz, kimsiniz?

Yok bizim sitemiz dinini öğrenmek isteyen herkese serbesttir,kimseye yasak koymuyoruz,sizede serbesttir,gelin sizede islam dinini öğretelim,ama açıp ayetler okuyacağız hadisler okuyacağız,sizde inkar etmeyeceksiniz...
İnşaALLAH bu yazının altına ayet ve hadisler yazacağım siz bakın bakalım islamın neresin desiniz...

Kuran-i Kerim'de yahudiler ilgili ayetleri biliyoruz, peki suan sagci diye gecinen kesim sayesinde Türkiye neden Israil ile en cok isbirligini simdi yapiyor? Bi arastirin derim?!?!

Ben sağ sol ayırmıyorum,kim ALLAH TEALA nın emrettiği gibi olmuyorsa,kim kendi kanun ve kurallarını ALLAH TEALA nın kanun ve kurallarından üstün görüyorsa,alayı kafir dir,bakın dikkat edin ALLAH TEALA diyor,kim indirdiğim ile hükmetmezse kafirdir,kimde bunlara rıza gösterirse kafirdir...
Konuya dikkat ederseniz solcular hakkında açıldığı için bizde bu mevzuda solcuları ele aldık...
Ancak şu bir gerçektir ki,bu ülkede islam dini yaşanmasın diye çaba gösteren solculardır...

Cok dar bi acidan bakiyorsunuz olaylara, ayrica gördügüm kadariylada politika ile ilgili hicbir sey bilmiyorsunuz, bilmediginiz birsey hakkindada konusmayin lütfen.

Yahu politikayı bilip ne yapacağım benim işim politika değil,ben meselelere dini açıdan bakıyorum,anlamadığınız yer neresi açısı dar olan sizsiniz,şu ülkenin yönetim şekli ve TBMM nin kurulmasından buyana yönetimi ,Ne kur'ana ne sünnete uymuyor,hani müslümandınız,ALLAH TEALA yı seviyordunuz,düzeltin diyoruz,ATAM böyle uygun görmüş bizde izindeyiz diyorsunuz...
Yahu bunun anlaşılmayacak yeri neresi,bakın kur'ana ceza ayetlerinin hiçbirisi bu ülkede uygulanmıyor,çağ dışılık,ilkellik diye diye hem ALLAH TEALA yı ilkel ettiniz,hemde bu yasaları savunarak ALLAH TEALA ya isyan ettiniz...
Sonrada karşımıza çıkıp pişkin pişkin ben müslümanım müslümanlığıma toz kondurmam dediniz...
Yahu müslüman isen ALLAH TEALA nın emirlerini tut...Başkasının değil...

Solculuk "solcuyum" diye gecinipte dinden uzak kisilerin uyguladigi politika degildir! Solculugun ne oldugunu arastirin ondan sonra yorum yapin, solculugun ilk ilkesi "esitliktir"! Yüce kitabimiz Kuran-i Kerim'de esitlik ile ilgili ayetler var, solculuk irk cinsiyet vs. demeden esitlik istiyorsa sizin düsüncenize göre yanlis yapiyor öylemi?
Solculugun en kisa aciklamasi sudur: "Özgürlük, esitlik, kardeslik"... Arastirin lütfen!

Vallahi siz çok güzel araştırmışsınız,solculuk eşitliktir,herkesin parası malı aynı olsun dersiniz ama o okuduğun Kur'an da (nasıl okuyorsanız) ALLAH TEALA ben istediğimi istediğimden zengin kılarım diye buyurur...
Siz herkes eşittir dersiniz,bu konuda da kendinizi kur'an da böyle yazar diyerek savunursunuz,ama seninle eşit haklara sahip başı örtülü birisini hemde O okuduğun Kur'an da ALLAH TEALA emretti diye kapanan bir kişiyi ne bir resmi kuruma alırsınız nede okumasına müsaade edersiniz,EEEE hani bu ülkeye ışık geitmiştiniz,hani kadınlar evlerde kapalı kalmıştı kurtardınız,yahu siz aynı kadınları aslında SEN KAPALI YOBAZSIN diyerek evlere tıktınız...
Bunların hesabını yüce ALLAH'a nasıl vereceksiniz...
ALLAH TEALA nın emrine uymak için kapanan bayanların hakkını nasıl vereceksiniz...
Ha şimdi diyeceksin ki ben böyle birşey yapmıyorum...
YALAN SÖYLÜYORSUNNNNNNNNNN...
Senin sol görüşün laik düzeni koruyacağına yemin etti...
Bak bakayım bu yemin içinde bu dediklerim varmı yokmu...
Sonrada karşımıza çıkar bize dinimizi anlatırsınız...
Sahi siz Kur'anı çok iyi etüd etmişsiniz herkes eşittir derken sanırım siz kendi sınıfı eşit görüyorsunuz,yahu söyle bakayım sizin eşitlik dediğiniz şey başkasının dini örfünü kısıtlamak ise kısıtladığınız insan sizin köleniz değilmidir ???

Dinimiz ile ilgili konusun, ama politikayi karistirmayin bu olaya! Bildigim kadariyla burasi dini bir site, politik bir site degil! yönetici olarak göreviniz herkese ayni acidan bakmak, kimseyi yargilamamak, ki buna hakkinizda yok zaten! bu yüzden bu baslik coktan silinmesi gerekiyordu, demekki görevinizi yerine getiremiyorsunuz!!!

Komik komik bir laf daha ,bizim görevimiz dinimizi dinsizlerden korumak,bizim görevimiz doğruları konuşmak,bakın hala farkında değilsiniz,ben yazdığım yazılarla ALLAH TEALA yı ve Kur'anı kerimde bizlere buyurduğu emirlerini savunuyorum,siz ise O emirleri değiştirip kendi emirleri ile bu ülkeyi yönetenleri savunuyorsunuz...
Tamam ben dinimi savunmaya devam edeyim,sizde gidip politikanızı savunun...

Yaziklar olsun ne diim, biraz ülke gecmisimizi TARAFSIZ kaynaklardan arastirin, ülkemiz ne cektiyse bu düsüncedeki kisilerden cekti. Atatürk'ün arkasindan azmi kuyu kazdilar, düsmanlarin tarafina gectiler, onlara bilgi sizdirdilar, ülkeyi sattilar! Son senelere bakin, sagci diye gecinen kesim azmi satti ülkenin menfaatlerini, tüm politikacilar satti gerci, ama sizin gibiler hep solculari görür?

Hala anlamamışsınız benim kimin kimi sattığı ile bir alakam yok benim alakam ALLAH TEALA nın emirlerini isveç kanunu ile çağdaşlaşacağız diye satanlarda...
Sahi isveç kanunu gelince bu ülke çağdaşlaştımı?
Bakınız Osmanlı arşivine ALLAH TEALA nın buyurduğu gibi yönetilen bir İmparatorlukta kaç tane suç işlenmiş?
Birde çağdaş ülkemizin içinde bulunduğu hale bakın...
Ben bakamıyorum,benim midem bulandı...

"Dinimiz elden gidiyor" palavralariyla senelerdir milleti kandiriyorsunuz, en büyük zulüm, tecavüz, haksizlik, bayanlara iskence vs. müslüman ülkelerinde yasaniyor, bastaki insanlar dini kullanip istediklerini yapiyorlar!
bide ülkemize bakin, suanki halimizimi isterdiniz, yoksa iran ve irak gibimi olmak isterdiniz? iran ve irak derseniz buyrun kimse sizi zorla tutmuyor Türkiye'de!

Yahu dinin elden gitmeyen bir yerimi kaldı ?
ALLAH emrediyor kadınlar kapansın,yönetim emrediyor açılsın...
ALLAH emrediyor faiz haram,yönetim emrediyor faizle alış veriş yapın...
ALLAH emrediyor zina haram,yönetim emrediyor zina serbest...
ALLAH emrediyor içki haram,yönetimin içki fabrikaları var...
ALLAH emrediyor .............,yönetim ..........................

Çok seviyorsunuz dininizi ama nasıl sevdiğinizi biz bir türlü anlayamıyoruz...

Seviyorsanız dininizi hem ALLAH TEALA ya hemde EMİRLERİNE sahip çıkın...

Bizim derdimiz sol-sağ değil!!!
Bizim derdimiz ALLAH TEALA nın çiğnenen emirleri...
Ha onada siz diyorsunuz ki konuşmayın...
Sizin bu dediğinizi de soracak olan ALLAH c.c...
Niye konuşmadın diye banada soracak olan ALLAH c.c...

YA RABBİ BEN KONUŞTUM SEN ŞAHİDSİN...
İSTER ALSINLAR,İSTER ALMASINLAR...

noteviz

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle begenmedigin ATAM bu vatan icin savasti, vatani icin canini vermek pahasina düsmanlara karsi savasti! en azindan bunun icin saygi göstermen lazim!!!

"Gökten indigi sanilan" kelimesini söyleyen birisi meclisi niye Kuran-i Kerim ile acsin, aklin mantigin aliyormu bunu?

Bos bos laflar savuruyorsun ortalaga, kulaga hos gelen, ama asli olmayan iftiralar atiyorsun! "Atatürk ciplak gezin" demis öylemi?
Siz daha demokrasiyi, cumhuriyeti anlamamissiniz ki, burda yorum yapiyorsunuz. Belirli kaliplarda kalmissiniz, baskada birsey bildiginiz yok!
Insanlara esit demek, özgür demek "git istedigini yap, istedigin günahi isle" demek degil! esitlikten özgürlükten bunu anliyorsaniz sizin icinizde bir fesatlik var demektir!

Allah askina, ben devlet zoruyla namaz kilsam bunun sevabi nerde kalir? Insanlar kimse zorlamadan namaz kilacak ki bunun sevabini alacak, bayanlarimiz kimse (yabanci kimse) zorlamadan kapanacak ki bunun sevabini kazanacak!

Bana ayetleri okuyun demissin, hadisi serifleri okuyun demissin, Allah razi olsun bunu tavsiye edebilirsin, ama sen benim dinimi, inancimi, müslümanligimi, yüce Rabbime olan inancimi SORGULAYAMAZSIN!
Sen kimsin ya kimsin? Kimsin sen ki bunlari sorguluyorsun?

yönetim kadinlar acilsin diyormus, yönetim zina serbest diyormus falan filan, affedersiniz ama bu nerden uyduruyorsunuz anlamis degilim... isinize nasil geliyorsa ortaliga atmissiniz laflari!
ben Türkiye'deki solculari korumuyorum, o lafimi bile isinize geldigi gibi anlamissiniz, benim gözümde Türkiye'de sagci politikacilar neyse, solcu politikacilar da öyle! sagcilarin tek farki, "Allah'in izniyle" deyip insanlarin gözünü boyayip dini kullanarak satiyorlar ülkeyi, solcular ise farkli satiyor! benim burada korudugum tek sey SOLCU POLITIK DÜSÜNCE! ama sen bu düsünceyi alip yine Türkiye'deki solcularin yaptiklarini anlatip cürütmeye calisiyorsun, yani yine isine geleni söylüyorsun!

Ben Elhamdülillah Müslümanim, benim inancimi, yüce Rabbime olan inancimi yüce Rabbim sorgular, Ahirette herseyin hesabini verecegim, elimden geldigincede dinimi yasamaya calisirim. Ama burada kimse ama kimse benim inancimi sorgulayamaz! Hele hele ERZURUMLI nickli sahis hic sorgulayamaz, cünkü hem ön yargili bir insandir, baskalarina yukardan bakar, benide hic tanimaz!
Buna ragmen benim dinimi sorgulamasi hak yemektir! Farkindaysaniz ben burada hickimsenin dini bilgisine veya düsüncesine tek bir söz bile etmedim!

Umarim sözlerimi isinize geldigi gibi degilde, söylemek istedigim gibi anlarsiniz! Ayrica bu basligin hala silinmemesi cok ilginc..

Son diyecegim ise sudur, ben suan bile sizin gibi kimseye asagilayici gözle bakmiyorum, sadece kendisini belirli kaliplara odaklamis, ama uygulamayi unutup diger insanlari asagilayabilen kisileri Allah'a havale ediyorum...
Bundan sonrada girmeyecegim bu siteye, baslikta umarim silinir, sonucta dini bilgi paylasim sitesi burasi, tartisma yeri degil...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle begenmedigin ATAM bu vatan icin savasti, vatani icin canini vermek pahasina düsmanlara karsi savasti! en azindan bunun icin saygi göstermen lazim!!!

Bu ülkede onuru ile savaşanlar Şehadet şerbetini içmiş 1 milyondan fazla insanlardır ve bunların hepsi müslümandır,ben atanızın savaş kabiliyetini övüyorum asla ona bu hususda laf söylemem,ama insanları idare yani yönetim hususunda ALLAH TEALA nın Kur'anı kerimde buyurduğu yönetim şeklini kaldırarak kendi yönetim emirlerini vermiştir,buna rağmen ALLAH TEALA ya mı taraf olmam lazım yoksa atana mı?

"Gökten indigi sanilan" kelimesini söyleyen birisi meclisi niye Kuran-i Kerim ile acsin, aklin mantigin aliyormu bunu?

Meclis 1921 de açılırda bu konuşmasını 1937 de yaparsa aradaki 16 senede çok şey değişir,bunun sorusunu bana değil bu konuşmayı yapan kişiye sorman lazım,ACABA neden gökten indiği sanılan diyerek RİVAYET VARİ konuşmuşta,bir müslüman edası ile ALLAH TEALA dan indiğine iman ettiğimiz diyerek konuşmamış,üstelik konuşma devamında biz bu ülkeyi bu kitap yada dinler ile değil kendi elimizle yazdığımız kanunlarla yöneteceğiz diye kendisi AÇIK AÇIK söylüyor...Görünmeyen bir şey mi var,yoksa gözlükleriniz yanınızda değilmi ???

http://www.youtube.com/watch?v=509F18XAZCU

Buyurun! konuşmanın linkini de yapıştırıyorum belki daha iyi aydınlanırsınız!!!

Bos bos laflar savuruyorsun ortalaga, kulaga hos gelen, ama asli olmayan iftiralar atiyorsun! "Atatürk ciplak gezin" demis öylemi?

Kılık kıyafet kanununu kim yaptı ? Bakınız ayeti kerimede ne diyor MEVLA TEALA NUR SURESİ 31. Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunanlar (köleleri), erkeklerden, ailenin kadınına şehvet duymayan hizmetçi vb. tâbi kimseler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye ayaklarını yere vurmasınlar (Dikkatleri üzerine çekecek tarzda yürümesinler). Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz.

Bakın Ayeti kerimeye ALLAH TEALA bütün inanan kadınlara da sesleniyor,baş örtülerinizi yakalarınızın üzerine örtün,bu bir emirdir ALLAH tan gelen bir emir,oeki kılık kıyafet kanunu gereği dünden bugüne bu emir ülkemizde çiğneniyormu? EVET nerden biliyoruz,devlet bizim,ülke bizim,bu vatan bizim,ama okuluna başı kapalı giremiyoruz,herhangi bir devlet kurumuna TBMM de dahil başı kapalı giremiyoruz,eeee hani kadınlara ışık saçan kapalı evlerden çıkaran çağdaşlık fikirlerine ne oldu,hem ALLAH TEALA ya isyan var hemde bu ülke kadınına dini emirlere uyduğu için eziyet var,peki bunu yapan kim ? Cevabını sen iyi bilirsin !!!

Siz daha demokrasiyi, cumhuriyeti anlamamissiniz ki, burda yorum yapiyorsunuz. Belirli kaliplarda kalmissiniz, baskada birsey bildiginiz yok!
Insanlara esit demek, özgür demek "git istedigini yap, istedigin günahi isle" demek degil! esitlikten özgürlükten bunu anliyorsaniz sizin icinizde bir fesatlik var demektir!

Hala alice harikalar diyarında geziniyorsunuz,insanların eşitliğini sizmi sağlıyorsunuz ? Başı kapalı olan -açık olanla eşit değilmi ? Madem eşitliyorsunuz ya sizler,niye kapalı diye bu ülkede açık olanın eriştiği haklara sahip değil? Sizin eşitliğinizi biz çoktan anladık,siz kendi çıkar gruplarınızda eşitsiniz,aslında BAŞ ÖRTÜSÜNE HAYIR dayatmanız,ALLAH TEALA ya karşı bir İSYANDIR,bu isyanı gözünüz önüne seriyoruz,ama siz bizi ukala,bir halt bilmez,politikadan anlamaz,falan falan gibi sözlerle itham ediyorsunuz...
Biz bu dediklerinizin hiç biri değiliz,biz size dininizi ve bu dini değiştirmeye çalışanları anlatıyoruz...

Allah askina, ben devlet zoruyla namaz kilsam bunun sevabi nerde kalir? Insanlar kimse zorlamadan namaz kilacak ki bunun sevabini alacak, bayanlarimiz kimse (yabanci kimse) zorlamadan kapanacak ki bunun sevabini kazanacak!

Buna biz birşey demiyoruz,ama geçmişin sol bir partisi olan İsmet İnönü dönemi,camilerde türkçe namaz,hatta uzunca bir zaman türkçe ezan diye baskılar yaptılar,doğuda ki bir çok cami HAYVAN AĞILI olarak kullanıldı,siz yoksa bunları bilmiyormuydunuz ?

Bana ayetleri okuyun demissin, hadisi serifleri okuyun demissin, Allah razi olsun bunu tavsiye edebilirsin, ama sen benim dinimi, inancimi, müslümanligimi, yüce Rabbime olan inancimi SORGULAYAMAZSIN!

Biz ayet ve hadisler sunarız bu ayet ve hadislerde ALLAH TEALA açıkca ''Sziler için yaşam standartlarını ben koyarım kim ki bu standartlarımı değiştirirse,işte onlar kafirdir,hatta kimde bu kişilere rıza gösterirse onlarda kafirdir '' diyor...
Atan,ALLAH TEALA nın emirlerini değiştirdi,kendi kanunlarını getirdi,buna rağmen sende kalktın Atanın bu yaptığını savundun,buna göre sen ALLAH TEALA indinde acaba suça yataklık etmiş olmuyormusun...
Yinede kalkmış doğruları anlattık diye bize kızdın,esas sana yazıklar olsun ki hala gözlerin açılmamış...
BAKINIZ YÜCE ALLAH NE BUYURUR !!!
MAİDE SURESİ 44. Biz, içinde doğruya rehberlik ve nur olduğu halde Tevrat'ı indirdik. Kendilerini (Allah'a) vermiş peygamberler onunla yahudilere hükmederlerdi. Allah'ın Kitab'ını korumaları kendilerinden istendiği için Rablerine teslim olmuş zâhidler ve bilginler de (onunla hükmederlerdi). Hepsi ona (hak olduğuna) şahitlerdi. Şu halde (Ey yahudiler ve hakimler!) İnsanlardan korkmayın, benden korkun. Ayetlerimi az bir bedel karşılığında satmayın. Kim Allah'ın indirdiği (hükümler) ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.

45. Tevrat'ta onlara şöyle yazdık: Cana can, göze göz, buruna burun, kulağa kulak, dişe diş (karşılık ve cezadır). Yaralar da kısastır (Her yaralama misli ile cezalandırılır). Kim bunu (kısası) bağışlarsa kendisi için o keffâret olur. Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar zalimlerdir.

Sizce Kur'anı kim indirdi ? ALLAH TEALA indirdi ise içinde ki hükümlerle neden yönetilmiyoruz,yönetim şekli cumhuriyetten önce Kur'anda yazıldığı gibi ise cumhuriyetten sonra bu yönetim şeklini kim değiştirdi ???
Bu yönetim şeklini değiştirenlere ALLAH TEALA Onlar kafirlerin ta kendileridir demişmidir dememişmidir?
Buna rağmen doğruları söyledik diye hala suçlumuyuz ???

yönetim kadinlar acilsin diyormus, yönetim zina serbest diyormus falan filan, affedersiniz ama bu nerden uyduruyorsunuz anlamis degilim... isinize nasil geliyorsa ortaliga atmissiniz laflari!

ALLAH TEALA kadınlar kapansın diyor,yönetim açılmazsan bu üniversiteye giremezsin,bu meclise giremezsin,bu askeri kışlaya giremezsin DEMİYORMU?
ALLAH TEALA zina yapanlar bekarsa sopa vurun,evliyse başkaları görüpte özenmesin diye recm edin diye emir veriyor,yönetim hele hele şimdi ki kanunlarla zina işleyene ceza vermiyor,sizce zinaya teşvik edilmiyormu,eee hani yönetim zinaya serbest demiyordu,cezası olmayan bir ahlak suçu nasıl olurda serbest olmaz...

ben Türkiye'deki solculari korumuyorum, o lafimi bile isinize geldigi gibi anlamissiniz, benim gözümde Türkiye'de sagci politikacilar neyse, solcu politikacilar da öyle! sagcilarin tek farki, "Allah'in izniyle" deyip insanlarin gözünü boyayip dini kullanarak satiyorlar ülkeyi, solcular ise farkli satiyor! benim burada korudugum tek sey SOLCU POLITIK DÜSÜNCE! ama sen bu düsünceyi alip yine Türkiye'deki solcularin yaptiklarini anlatip cürütmeye calisiyorsun, yani yine isine geleni söylüyorsun!

Yahu senin solcu politik düşüncen atanın izinden gitmek değilmidir ???

Evet ben atamın izinden giderim diyorsan,zaten safını belli ediyorsun,kimi koruduğuna iyi dikkat et,ALLAH TEALA yımı? Atanımı?

Ben Elhamdülillah Müslümanim, benim inancimi, yüce Rabbime olan inancimi yüce Rabbim sorgular, Ahirette herseyin hesabini verecegim, elimden geldigincede dinimi yasamaya calisirim. Ama burada kimse ama kimse benim inancimi sorgulayamaz! Hele hele ERZURUMLI nickli sahis hic sorgulayamaz, cünkü hem ön yargili bir insandir, baskalarina yukardan bakar, benide hic tanimaz!

Gardaşım bana ne senin dininden imanından benim derdim ALLAH TEALA nın emirlerini kaldırıp kendi yasalarını kuranlardan ve bu yasa koyucuları takip edenlerden...
Yoksa dediğin gibi senin dinin sana benim dinim bana...
Ha bu arada elhamdülillah ile olmuyor müslümanlık,ALLAH TEALA nasıl emretmişse öyle oluyor,acaba senin politik sol düşüncen bu emirlere ne diyor ???

Buna ragmen benim dinimi sorgulamasi hak yemektir! Farkindaysaniz ben burada hickimsenin dini bilgisine veya düsüncesine tek bir söz bile etmedim!

Umarim sözlerimi isinize geldigi gibi degilde, söylemek istedigim gibi anlarsiniz! Ayrica bu basligin hala silinmemesi cok ilginc..

Bu başlık ne zaman ki doğruyu konuşanlar yalan konuşmaya başlar işte o zaman silinir,biz kimsenin hakkını yemediğimiz gibi,ALLAH TEALA nın birileri tarafından sorgulanıp değiştirilen emirlerinin,hakkını arıyoruz,sizede dininizi anlatıyoruz,ama görüyorum ki kuru bir inat ile hala aynı yolda devam etmektesiniz...

Son diyecegim ise sudur, ben suan bile sizin gibi kimseye asagilayici gözle bakmiyorum, sadece kendisini belirli kaliplara odaklamis, ama uygulamayi unutup diger insanlari asagilayabilen kisileri Allah'a havale ediyorum...
Bundan sonrada girmeyecegim bu siteye, baslikta umarim silinir, sonucta dini bilgi paylasim sitesi burasi, tartisma yeri degil...

Ah ah! Bizim derdimiz ne sizin derdiniz ne !!!

Bizde ALLAH TEALA nın emirlerini çiğneyenleri,sonra bu emir çiğneyicileri takip edipte o kişilere sahip çıkanları,bu ülkede başı kapalı diye kadınlarımıza zulüm edenleri ALLAH TEALA ya havale ediyoruz...
Hem ALLAH TEALA ya küfret hemde müslüman ol.!!!
BU nasıl bir mantıktır,hemde çağdaş ve ilerici olduğunu söyleyenlerden bu sözleri duymak oldukça garip...
İNANASIM GELMİYOR...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Birinin yaşı 14 diğerinin yaşı 18 ne dini bilirler ne ALLAH TEALA yı ,ne ülkenin halini bilirler,ne islamın halini,kendilerine laikliği din,mustafa kemali ilah edinmişler,bundan gerisi birde kalkmış biz Müslümanız diye,hem bize küfür ederler,hemde İslamı savunurlar...

Size ne kadar yazsakta boş anlamıyorsunuz,ama belki ruhunuza dokunur diye bir hadisi şerif daha yazayım...

Adiy bin Hatem , anlatıyor; Rasulullah sahabeleri etrafına toplamış ve “Onlar, Allah dan başka bilginlerini ve rahiplerini de kendilerine Rab edindiler… (Tevbe 31) ” ayetini okuyordu Selam vererek Müslüman olmak için geldiğimi söyledim.

Ya rasulullah; az önce okuduğun ayeti anlayamadım, ben hırıstiyanlığı iyi bilirim, biz hiçbir zaman okumuş alimlerimizi, rahiplerimizi RABB edinmedik, onlara ibadet de etmedik Bu ayette Allah cc ne demek istemiş; izah eder misin? dedim.

Bunun üzerine Rasulullah sav : ''Çıkar o boynundaki putu ey Adiy!'' dedi Bende çıkardım

Bana "O bilginleriniz, okumuş alimleriniz, rahipleriniz size Allahın kitabındakinin zıttına muhalif olarak helal haram kanunlar koymazlar mıydı" buyurdu

Bende “evet ya Rasulullah” dedim Bunun üzerine bana: “İşte onların bu kanun koymaları Rabliktir, firavun gibi ilahlığını ilan etmek demektir Sizin onlara ibadetiniz ise kanunlarına itaatinizdir” buyurdu (Buhari - Ahmed b Hanbel - Tirmizi)

Görüldüğü gibi en güzel ayeti tefsir eden Rasulullah’tır.

Şimdi bu hadisi şerif yanı sıra hüküm verme ve kanun koyma hakkındaki ayetlerden de birkaç tane yazalım...

Yusuf 40. Allah'ı bırakıp da taptıklarınız, sizin ve atalarınızın taktığı birtakım isimlerden başka bir şey değildir. Allah onlar hakkında herhangi bir delil indirmemiştir. Hüküm sadece Allah'a aittir. O size kendisinden başkasına ibadet etmemenizi emretmiştir. İşte dosdoğru din budur. Fakat insanların çoğu bilmezler.

Maide 72. Maide suresi: 72- “Kim Allah`a ortak koşarsa, şüphesiz Allah ona cenneti haram kılmıştır ve onun varacağı yer cehennemdir...”

Faydası olur inşaALLAH...

ALLAH TEALA ne buyurmuş ''Kanun koyma işi bana aittir,ben hüküm vericiyim...''
Hıristiyan olan Adiy'e ALLAH Rasulu s.a.v ne diyor,sizin rahipleriniz ALLAH TEALA nın hükümlerini değiştirdiler,kendilerini ALLAH yerine koydular...
Peki bana küfür eden,dinimi çok bildiklerini söyleyen kişiler soruyorum size,O çok sevdiğiniz kişi ALLAH TEALA nın Kur'an da hükmünü verdiği cezaları neden kaldırmış yerine isveç kanunu koymuş,eskiden bu ülkede islami had cezaları uygulanırken cumhuriyetin ilanından sonra neden avrupa kanunları uygulanıyor...
Hadisi şerifi iyi okuyun,ALLAH TEALA nın uygulanan kanunlarını değiştiren biri var,O kişi şimdi kendini ALLAH yerine koydu,peki onun bu koyduğu kanunlara ve ilkelerine bağlı kalanlar ne oldu ???

Anlayana çok büyük bir hidayet kapısı bu sözler,ama anlamayacak olanın kulağına hoparlörle söylesek yine fayda vermez...

Yine diyorum hep diyeceğim mevlam bana kuvvet versin,ALLAH TEALA tek hüküm koyucudur,Onun koyduğu kanunları değiştiren yada helalini haram yapan,haramını helal yapan kafirdir,İslam dini ile hiç bir alakası yoktur...
Bunun yanında bütün bunları duyup bildiği şahit olduğu halde kimde bu kişilere destek verirse,onlarda küfre rıza göstermekten kendi küfürlerini açıkca beyan etmişlerdir...

Hele hele sizin gibi gençlerin daha uyanık olması lazım...
Bu dünyanın birde ahireti var,ahirette sizi kurtaracak olan amelleriniz ve itikatınızdır...

Sizi bu dünyada taptığınız afaki İlahlarınız kurtaramayacak...

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm yaw burda neler olmuş sadece yarası olanlar gocunsun lütfen buraya yazanlarda gocunmuşlar sanırım sadece buraya yazmak için üye olmak filan heyt be ama şunu söyleyim solcular allaha inanır fakat emirlerini yere getirmezler başörtüsüne karşı çıkarlar ve onların inancını yıkmak için ellerinden geleni yaparlar benm solcu anlayışım budur kardeşim ha böyle değilsen zaten hiç gocunma ozman sen solcu değilsin demektir vesselam

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Atatürk ile bilgileri nerden aldigini bilmiyorum, ama tamamen yalan oldugu apacik! O sözü söyleyen birisi ilk meclisi Kuran-i Kerim ile acarmi? Basörtülü milletvekiline izin verirmi?
Atatürk olmasaydi suan Iran ve Irak gibi olurduk, gerci siz bunu istersinizde beklerim sizden bunu... Insanlarin zulüm gördügü, bastaki adamin isine ne geliyorsa onun yapildigi, bayanlarin disari bile cikamadigi bir ülke!

Bide yöneticisiniz sitede, olacak is degil, üstteki Banner'a bari yazin, solculara yasaktir diye!
Ben solcuyum ve solcuyum diye bana kimse kafir diyemez, siz kimsiniz ki bana öyle diyesiniz, kimsiniz?
Kuran-i Kerim'de yahudiler ilgili ayetleri biliyoruz, peki suan sagci diye gecinen kesim sayesinde Türkiye neden Israil ile en cok isbirligini simdi yapiyor? Bi arastirin derim?!?!

Cok dar bi acidan bakiyorsunuz olaylara, ayrica gördügüm kadariylada politika ile ilgili hicbir sey bilmiyorsunuz, bilmediginiz birsey hakkindada konusmayin lütfen.
Solculuk "solcuyum" diye gecinipte dinden uzak kisilerin uyguladigi politika degildir! Solculugun ne oldugunu arastirin ondan sonra yorum yapin, solculugun ilk ilkesi "esitliktir"! Yüce kitabimiz Kuran-i Kerim'de esitlik ile ilgili ayetler var, solculuk irk cinsiyet vs. demeden esitlik istiyorsa sizin düsüncenize göre yanlis yapiyor öylemi?
Solculugun en kisa aciklamasi sudur: "Özgürlük, esitlik, kardeslik"... Arastirin lütfen!

Dinimiz ile ilgili konusun, ama politikayi karistirmayin bu olaya! Bildigim kadariyla burasi dini bir site, politik bir site degil! yönetici olarak göreviniz herkese ayni acidan bakmak, kimseyi yargilamamak, ki buna hakkinizda yok zaten! bu yüzden bu baslik coktan silinmesi gerekiyordu, demekki görevinizi yerine getiremiyorsunuz!!!

Yaziklar olsun ne diim, biraz ülke gecmisimizi TARAFSIZ kaynaklardan arastirin, ülkemiz ne cektiyse bu düsüncedeki kisilerden cekti. Atatürk'ün arkasindan azmi kuyu kazdilar, düsmanlarin tarafina gectiler, onlara bilgi sizdirdilar, ülkeyi sattilar! Son senelere bakin, sagci diye gecinen kesim azmi satti ülkenin menfaatlerini, tüm politikacilar satti gerci, ama sizin gibiler hep solculari görür?

"Dinimiz elden gidiyor" palavralariyla senelerdir milleti kandiriyorsunuz, en büyük zulüm, tecavüz, haksizlik, bayanlara iskence vs. müslüman ülkelerinde yasaniyor, bastaki insanlar dini kullanip istediklerini yapiyorlar!
bide ülkemize bakin, suanki halimizimi isterdiniz, yoksa iran ve irak gibimi olmak isterdiniz? iran ve irak derseniz buyrun kimse sizi zorla tutmuyor Türkiye'de!
size kafir diyen yok kardeşim siz neden gocunuyorsunuz neden kendi kendinize kafir kompleksi yapıyorsunuz biz kimsenin kalbindeki imanı bilemyz şu kafir bu müslüman diyemeyz bu solcu bu sağcı diyebiliriz sadece bu böyle biline konu anlaşılmada yorum yapılmasın lütfenöyle olunca sadece kendi değeriniz düşer bu cümlem şahsi olarak değildir kim üstüne alınırsa artık(gocunanlara)

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
birinin yaşı 14 diğerinin yaşı 18 ne dini bilirler ne allah teala yı ,ne ülkenin halini bilirler,ne islamın halini,kendilerine laikliği din,mustafa kemali ilah edinmişler,bundan gerisi birde kalkmış biz müslümanız diye,hem bize küfür ederler,hemde islamı savunurlar...

Size ne kadar yazsakta boş anlamıyorsunuz,ama belki ruhunuza dokunur diye bir hadisi şerif daha yazayım...

Adiy bin hatem , anlatıyor; rasulullah sahabeleri etrafına toplamış ve “onlar, allah dan başka bilginlerini ve rahiplerini de kendilerine rab edindiler… (tevbe 31) ” ayetini okuyordu selam vererek müslüman olmak için geldiğimi söyledim.

Ya rasulullah; az önce okuduğun ayeti anlayamadım, ben hırıstiyanlığı iyi bilirim, biz hiçbir zaman okumuş alimlerimizi, rahiplerimizi rabb edinmedik, onlara ibadet de etmedik bu ayette allah cc ne demek istemiş; izah eder misin? Dedim.

Bunun üzerine rasulullah sav : ''çıkar o boynundaki putu ey adiy!'' dedi bende çıkardım

bana "o bilginleriniz, okumuş alimleriniz, rahipleriniz size allahın kitabındakinin zıttına muhalif olarak helal haram kanunlar koymazlar mıydı" buyurdu

bende “evet ya rasulullah” dedim bunun üzerine bana: “işte onların bu kanun koymaları rabliktir, firavun gibi ilahlığını ilan etmek demektir sizin onlara ibadetiniz ise kanunlarına itaatinizdir” buyurdu (buhari - ahmed b hanbel - tirmizi)

görüldüğü gibi en güzel ayeti tefsir eden rasulullah’tır.

şimdi bu hadisi şerif yanı sıra hüküm verme ve kanun koyma hakkındaki ayetlerden de birkaç tane yazalım...

Yusuf 40. Allah'ı bırakıp da taptıklarınız, sizin ve atalarınızın taktığı birtakım isimlerden başka bir şey değildir. Allah onlar hakkında herhangi bir delil indirmemiştir. Hüküm sadece allah'a aittir. O size kendisinden başkasına ibadet etmemenizi emretmiştir. Işte dosdoğru din budur. Fakat insanların çoğu bilmezler.

Maide 72. Maide suresi: 72- “kim allah`a ortak koşarsa, şüphesiz allah ona cenneti haram kılmıştır ve onun varacağı yer cehennemdir...”

faydası olur inşaallah...

Allah teala ne buyurmuş ''kanun koyma işi bana aittir,ben hüküm vericiyim...''
hıristiyan olan adiy'e allah rasulu s.a.v ne diyor,sizin rahipleriniz allah teala nın hükümlerini değiştirdiler,kendilerini allah yerine koydular...
Peki bana küfür eden,dinimi çok bildiklerini söyleyen kişiler soruyorum size,o çok sevdiğiniz kişi allah teala nın kur'an da hükmünü verdiği cezaları neden kaldırmış yerine isveç kanunu koymuş,eskiden bu ülkede islami had cezaları uygulanırken cumhuriyetin ilanından sonra neden avrupa kanunları uygulanıyor...
Hadisi şerifi iyi okuyun,allah teala nın uygulanan kanunlarını değiştiren biri var,o kişi şimdi kendini allah yerine koydu,peki onun bu koyduğu kanunlara ve ilkelerine bağlı kalanlar ne oldu ???

Anlayana çok büyük bir hidayet kapısı bu sözler,ama anlamayacak olanın kulağına hoparlörle söylesek yine fayda vermez...

Yine diyorum hep diyeceğim mevlam bana kuvvet versin,allah teala tek hüküm koyucudur,onun koyduğu kanunları değiştiren yada helalini haram yapan,haramını helal yapan kafirdir,islam dini ile hiç bir alakası yoktur...
Bunun yanında bütün bunları duyup bildiği şahit olduğu halde kimde bu kişilere destek verirse,onlarda küfre rıza göstermekten kendi küfürlerini açıkca beyan etmişlerdir...

Hele hele sizin gibi gençlerin daha uyanık olması lazım...
Bu dünyanın birde ahireti var,ahirette sizi kurtaracak olan amelleriniz ve itikatınızdır...

Sizi bu dünyada taptığınız afaki ilahlarınız kurtaramayacak...

rabbim yar ve yardımcımız olsun gönüldaş kardeşim

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle begenmedigin atam bu vatan icin savasti, vatani icin canini vermek pahasina düsmanlara karsi savasti! En azindan bunun icin saygi göstermen lazim!!!

"gökten indigi sanilan" kelimesini söyleyen birisi meclisi niye kuran-i kerim ile acsin, aklin mantigin aliyormu bunu?

Bos bos laflar savuruyorsun ortalaga, kulaga hos gelen, ama asli olmayan iftiralar atiyorsun! "atatürk ciplak gezin" demis öylemi?
ınsanlara esit demek, özgür demek "git istedigini yap, istedigin günahi isle" demek degil! Esitlikten özgürlükten bunu anliyorsaniz sizin icinizde bir fesatlik var demektir!

Allah askina, ben devlet zoruyla namaz kilsam bunun sevabi nerde kalir? ınsanlar kimse zorlamadan namaz kilacak ki bunun sevabini alacak, bayanlarimiz kimse (yabanci kimse) zorlamadan kapanacak ki bunun sevabini kazanacak!

Bana ayetleri okuyun demissin, hadisi serifleri okuyun demissin, allah razi olsun bunu tavsiye edebilirsin, ama sen benim dinimi, inancimi, müslümanligimi, yüce rabbime olan inancimi sorgulayamazsın!

Yönetim kadinlar acilsin diyormus, yönetim zina serbest diyormus falan filan, affedersiniz ama bu nerden uyduruyorsunuz anlamis degilim... Isinize nasil geliyorsa ortaliga atmissiniz laflari!
Ben türkiye'deki solculari korumuyorum, o lafimi bile isinize geldigi gibi anlamissiniz, benim gözümde türkiye'de sagci politikacilar neyse, solcu politikacilar da öyle! Sagcilarin tek farki, "allah'in izniyle" deyip insanlarin gözünü boyayip dini kullanarak satiyorlar ülkeyi, solcular ise farkli satiyor! Benim burada korudugum tek sey solcu polıtık düsünce! Ama sen bu düsünceyi alip yine türkiye'deki solcularin yaptiklarini anlatip cürütmeye calisiyorsun, yani yine isine geleni söylüyorsun!

Ben elhamdülillah müslümanim, benim inancimi, yüce rabbime olan inancimi yüce rabbim sorgular, ahirette herseyin hesabini verecegim, elimden geldigincede dinimi yasamaya calisirim. Ama burada kimse ama kimse benim inancimi sorgulayamaz! Hele hele erzurumlı nickli sahis hic sorgulayamaz, cünkü hem ön yargili bir insandir, baskalarina yukardan bakar, benide hic tanimaz!

son diyecegim ise sudur, ben suan bile sizin gibi kimseye asagilayici gözle bakmiyorum, sadece kendisini belirli kaliplara odaklamis, ama uygulamayi unutup diger insanlari asagilayabilen kisileri allah'a havale ediyorum...

1--atatürkü işe katma
2--bize dini öğretmeye kalkma
3--senin kim olduğun belli
4--biz işimize geldiği gibi değil kuranı kerime göre konuşuyoruz
5--bu başlık silinmesi gerektiren bi konu olmadığı için kalacak
6--sağcıların "allahın izni ile "diyip yapmadığı bir işi sen nerde gördün
7--fitne çıkarmaya çalışma
8--bu site senin gibi kaçtanaler geçirdi

El_Şihab

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç unutmuyorum Fenerbahçe Lisesi 2. sınıftayım... 1975-76 falan... Fenerbahçe Kurtuluşcu denilen aşırı sol bir grubun kurtarılmış bölgesi. Namaz kılan bir tek ben varım sınıfta...
Hemen arkamdaki sırada oturan bir kız öğrenci var ki (adı bile hâlâ aklımda F.D.) dinsizin imansızın daniskası...
Bir gün teneffüsde erkek öğrenciler birbirlerine tahta silmekte kullanılan silgileri atarak şakalaşırken bir tanesi tahta üzerine keçe çakılmış şekilde bir silgiyi sınıfın arka tarafına doğru öyle şiddetle attı ki tahtadan yapılma silgi arka duvara şiddetli bir ses çıkararak KÜÜÜTTTT diye oturdu...
Bizim F.D. yerinden öyle bir sıçradı ki korkudan, ve ağzından iki kelime çıktı gayrı ihtiyari:
"Aman Ya Rabbi!.."
İçin için güldüm, hey gidi imansız, yeri geldimi nasıl sığınırsın Allah'a...
Eee, fıtrat bu işte...

Rabbim Esma'ül Hüsnası hürmetini, bu arkadaşlarımıza hidayet versin inşallah...

_YUSUF_

Yönetici
Selamün Aleyküm
Sağlı sollu bilgiler verilmiş herkesverilen bilgilerden üzerine düşeni alacaktır.Konu kişisel sataşmalara dönmemesi ve konunun heba olmaması adına konuyu kilitlemek zorundayım.
Neden benim konularım hep kilitleniyor dülşüncesinde olan kardeşlerimiz olursa.Hep tartışmalar çıkıp insanların birbirini yemesine hakaret etmesine vesile olacak konuları açtığı içindir.
Hayırlı bereketli akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt