Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

solcuların güldüren sözleri (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
biz kimseyi suçlamıyoruz sadece şahit olduğumuz cümleleri yazdık

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Bu insanlar yani solcular, Allaha inancı olmayan kişilerdir demek, doğru olmaz..

Belki gafletten, belki içinde bulundukları ''sol kültürün'' etkisiyle işin ciddiyetini kavramadan söylenmiş sözler olarak kabul edelim...Hiç kimseyi ''dinsizlikle'' suçlamak haddimize değil...

düşünceleriniz için teşekkürler
selam ve dua ile....B)

aRdaa44

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece buraya yazmak için üye oldum..

Solculuk dinsizlik değildir. O kadar cahil sözler söylemişsiniz ki solcu=dinsiz, kafir anlamı çıkarmak çok basit oluyor.

Ben Müslüman'ım sonuna kadar.. İnancımız da tam.

Ama şu da var; ölümüne dek Solcuyum ve onurluyum, gururluyum..

İslamiyet mantıklı bir dindir. Sizin bu kadar Müslüman (dindar) cahiL olmanıza anlam veremiyorum..

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com

Solculuk dinsizlik değildir. O kadar cahil sözler söylemişsiniz ki solcu=dinsiz, kafir anlamı çıkarmak çok basit oluyor.

İslamiyet mantıklı bir dindir. Sizin bu kadar Müslüman (dindar) cahiL olmanıza anlam veremiyorum..
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANDIR..
NE SAĞCIDIR ,NE SOLCUDUR..
Haşa İslamın koltuk değneklerine ihtiyacı yokki...
Üstad Necip Fazıl konferans veriyor,konu kominizm eleştirisiyle ilgili,sosyalizm,kominizm ve insanlık..
Konferansın sonunda biri kalkıp,biz kapitalistiz değilmi üstadım diyor..
ÜSTADIMIZIN CEVABI MÜKEMMEL..
ÇÜŞ DİYOR.
MÜSLÜMANIZ,KAPİTALİST VE KOMİNİST BÜTÜN HALLEDEMEDİĞİ MESELELERİ HALLETMEK İSTİYORSA BUYURSUN İSLAMA,YOK OLSUN AMA O ZAMAN HERŞEYİNİ BULSUN...
ZAMAN VE MEKAN ÜSTÜ BİRİCİK REJİM, İSLAM...
Vesselam...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
y1ptnu4m2zcvtddgsptzqktzosz3ga41wjnxvbkgd0mschi8prppnzxzzf5g3faalaeonvgnwqtsek.jpeg

Emekçiye "Benim sana acıdığım ve yardımcı olduğum kadar sen kendine acıyamaz ve yardımcı olamazsın! Ama sen de, zulüm gördüğün iddiasıyla, kendi kendine hakkı ezmekte ve en zalim patronlardan daha zalim istismarcılara yakanı kaptırmakta başıboş bırakılmazsın!", kapitaliste ise "Allah'ın buyruğunu ve Resul ölçüsünü kalbinin ve kasanın kapısına kazımadıkça, serbest nefes bile alamazsın!" ihtarını edecek... Kökü ezelde ve dalı ebedde bir sistemin, aşkına,vecdine, diyalektiğine, estetiğine, irfanına, idrakına sahip bir gençlik...
Gençliğe Hitabe
Bir gençlik,bir gençlik, bir gençlik...
''Zaman bendedir ve mekan bana emanettir!'' şuurunda bir gençlik...
Devlet ve milletin büyük çaba ermiş yedi asırlık hayatında; ilk iki buçuk asrını aşk,vecd, fetih ve hakimiyetle süsleyici ; üç asrını kaba softa ve ham yobaz elinde kenetleyici; son bir asrını, Allah'ın Kur'an'ında ''belhüm adal'' dediği hayvandan aşağı taklitçilere kaptırıcı; en son yarım asrını da işgal ordularının bile yapamayacağı bir cinayetle,Türkü madde planında kurtardıktan sonra,ruh planında helak edici tam dört devre bulunduğunu gören... Bu devreleri yükseltici aşk, çürütücü taklitçilik ve öldürücü küfür diye yaftalayan ve şimdi, evet şimdi... Beşinci devrenin kapısı önünde dimdik bekleyen bir gençlik...
Gökleri çökertecek ve yeni kurbağadiliyle bütün ''dikey'' leri ''yatay'' hale getirecek bir nida kopararak ''Mukaddes emaneti ne yaptınız?'' diye meydan yerine çıkacağı günü kollayan bir gençlik...
Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kininin, öcünün davacısı bir gençlik...
Halka değil Hakk'a inanan, meclisinin duvarında ''Hakimiyet Hakk'ndır'' düsturuna hasret çeken,gerçek adaleti bu inanışta ve halis hürriyeti Hakk'a kölelikte bulan bir gençlik...
Emekçiye "Benim sana acıdığım ve yardımcı olduğum kadar sen kendine acıyamaz ve yardımcı olamazsın! Ama sen de, zulüm gördüğün iddiasıyla, kendi kendine hakkı ezmekte ve en zalim patronlardan daha zalim istismarcılara yakanı kaptırmakta başıboş bırakılmazsın!", kapitaliste ise "Allah'ın buyruğunu ve Resul ölçüsünü kalbinin ve kasanın kapısına kazımadıkça, serbest nefes bile alamazsın!" ihtarını edecek... Kökü ezelde ve dalı ebedde bir sistemin, aşkına,vecdine, diyalektiğine, estetiğine, irfanına, idrakına sahip bir gençlik...
Bir buçuk asırdır yanıp kavrulan, bunca keşfine ve oyuncağına rağmen buhranını yenemeyen ve kurtuluşunu arayan Batı adamının bulamadığını, Türkün de yine birbuçuk asırdır işte bu hasta Batı adamında bulduğunu sandığı şeyi, o mübarek oluş sırrını çözecek ve her sistem ve mezhep, ortada ne kadar hastalık varsa tedavisinin ve ne kadar cennet hayali varsa hakikatinin İslam'da olduğunu gösterecek ve bu tavırla yurduna, İslam alemine, bütün insanlığa numunelik teşkil edecek bir gençlik... "Kim var?" diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "Ben varım!" cevabını verici, her ferdi "Benim olmadığım yerde kimse yoktur!"duygusuna sahip bir dava ahlakını pırıldatıcı bir gençlik...
Can taşıma liyakatini, canların canı uğurunda can vermeyi cana minnet sayacak kadar gözü kara ve o nisbette strateci ve taktik sahibi bir gençlik...
Büyük bir tasavvuf adamının benzetişiyle, zifiri karanlıkta, ak sütün içindeki ak kılı farkedecek kadar gözü keskin bir gençlik...
Bugün komik üniversitesi, hokkabaz profesörü,yalancı ders kitabı, çıkartma kağıdı şehri, muzahrafat kanalı sokağı, fuhş albümü gazetesi, şaşkına dönmüş ailesi ve daha nesi ve nesi, hasılı, güya kendisini yetiştirecek bütün cemiyet müesseselerinden aldığı zehirli tesiri üzerinden silkip atacabilecek, kendi öz talim ve terbiyesine, telkin ve temmiyesine memur vasıtalara kadar nefsini koruyabilecek, tek başına onlara karşı durabilecek ve çetinler çetini bu işin destanlık savaşını kazanabilecek bir gençlik...
Annesi, babası, ninesi, ve dedesi de içinde olsa, gelmiş ve geçmiş bütün eski nesillerden hiçbirini beğenmeyen, onlara "Siz güneşi ceketinizin astarı içinde kaybetmiş marka Müslümanlarısınız! Gerçek Müslüman olsaydınız bu hallerden hiçbiri başınıza gelmezdi!" diyecek ve gerçek Müslümanlığın "ne idüğü"nü ve "nasıl"ını gösterecek bir gençlik...
Tek cümleyle, Allah'ın kainatı yüzü suyu hürmetine yarattığı Sevgilisinin alemleri manto gibi bürüyen eteğine tutunacak, O'ndan başka hiçbir tutanak, dayanak, sığınak, barınacak tanımayacak ve O'nun düşmanlarını ancak kabur farelerine denk muameleye layık görecek bir gençlik...
Bu gençliği karşımda görüyorum. Maya tutması için otuz küsür yıldır, devrimbaz komadanların viski çektiği kamıştan borularla ciğerimden kalemime kan çekerek yırtındığım, kıvrandığım ve zindanlarda çürüdüğüm bu gençlik karşısında, uykusuz, susuz, ekmeksiz, başımı secdeye mıhlayıp, bir ömür Allah’a hamd etme makamındayım. Genç adam! Bundan böyle senden beklediğim, manevi babanın tabutunu musalla taşına, Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını da gediğine koymandır.
Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgar, artık ne yandan esersen es!..
Allah’ın selamı üzerine olsun!
Necip Fazıl Kısakürek

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç unutmuyorum Fenerbahçe Lisesi 2. sınıftayım... 1975-76 falan... Fenerbahçe Kurtuluşcu denilen aşırı sol bir grubun kurtarılmış bölgesi. Namaz kılan bir tek ben varım sınıfta...
Hemen arkamdaki sırada oturan bir kız öğrenci var ki (adı bile hâlâ aklımda F.D.) dinsizin imansızın daniskası...
Bir gün teneffüsde erkek öğrenciler birbirlerine tahta silmekte kullanılan silgileri atarak şakalaşırken bir tanesi tahta üzerine keçe çakılmış şekilde bir silgiyi sınıfın arka tarafına doğru öyle şiddetle attı ki tahtadan yapılma silgi arka duvara şiddetli bir ses çıkararak KÜÜÜTTTT diye oturdu...
Bizim F.D. yerinden öyle bir sıçradı ki korkudan, ve ağzından iki kelime çıktı gayrı ihtiyari:
"Aman Ya Rabbi!.."
İçin için güldüm, hey gidi imansız, yeri geldimi nasıl sığınırsın Allah'a...
Eee, fıtrat bu işte...

Bunu başlaştığınız için teşekkürler ... bende bir kaç videoda gördüm ALLAH diyorlar bi şey olunca :D

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı

Merhaba,

15 yaşında genç bir delikanlıya bu konular biraz karmaşık gelebilir ama kısaca özetlemek gerekirse...

Din bir hayat tarzı, yaşam biçimi demektir... Buna göre de Sosyalizm, Kapitalizm, Liberalizm, National-Sosyalizm, Budizm ve İslam dahil olmak üzere diğer bütün Din ve Düşünce akımları insanın yaşam tarzı tercihidir...
Siz bir tercih yaparsınız ve ben Müslümanım derseniz ve bunda gerçekten samimi iseniz artık İslam inancına göre yaşamanız gerekir, yok ben solcuyum derseniz o zaman da sol düşünceye göre yaşamınızı tanzim etmeniz gerekir...
Hayır ben hem Müslümanım hem de solcuyum derseniz bu samimiyetsizlik olur, en azından aradaki sosyal ve ekonomik farklılıklara çözüm bulmanız gerekir ki bu da örneğin taban tabana zıt ekoller olan İslam ekonomisi ile Sosyalist ekonomi arasında zaten mümkün değildir... O zaman bir tercih yapmak durumundasınız...

Ya da şöyle söyleyebilirim; ben hem et yerim hem de vejeteryanım demek samimiyetsizliktir... Ya et yemeyeceksiniz ya da vejeteryanım demeyeceksiniz... Eğer samimi iseniz...

Burada son olarak şunu ifade etmeliyim ki; İslam bir yaratıcı olan Allah iradesidir ve diğer bütün ideolojiler ise beşer yani insan aklının ürünüdür, dolayısıyla Allah iradesini eksik olarak görerek tamamlamaya kalkışmak hiç bir beşerin haddi değildir... Bu yüzden de İslam hiçbir ek kabul etmez tek başına İslam Nizamı insan için ideal bir yaşam biçimidir...
Tercihinizi yaparken buna dikkat etmenizi tavsiye ederim...

Allah hepimizi kendisine kul, Resul'üne ümmet olanlardan eylesin...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
solcuların çoğu ALLAH a inanıyor ama neymiş :D baş örtüsüne karışırlar imam hatip e karışırlar ..

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim siz onların öyle söylediğine bakmayın ama onlar yinede imamın kayığına binip hocanın önüne geliyorlar işte o zaman onların haddini bildirmek lazım ama bizlere yakışmaz biz onların seviyesine inemeyiz. Rabbim islah etsin...AMİN
Selam ve dua ile

Dünyasına Dünyasına
Bu dünyasına
Aldananın
Dün gittik Yasına

dev-sol

Kayıtlı Kullanıcı
Solcular hiç bir zaman dinsiz olmadı .. Aslada olmayacak ..

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Solcular hiç bir zaman dinsiz olmadı .. Aslada olmayacak ..

Biz solcular dinsizdir demiyoruz...
Solcular kendilerine müslüman diyemezler buna hakları yok diyoruz...

ALLAH TEALA nın Maide suresi 3.Ayeti kerimede ''...bugün size dininizi tamam ettim...'' ila ahiri...buyurması ile islam dini adı ile bizleri müslüman kılmıştır...
Manası ilahi emirlere tam manası ile teslim olmaktır...
Peki bu emirler nelerdir? Malumunuz olur ki, Namaz-oruç-zekat-hac ve en başta zaten kelime-i şehadettir...
Bunun yanında sosyal hayat içinde ki ameli şartlarda vardır,bunların kimisi örtünme ile ilgili kimisi ise suç ve ceza ile ilgilidir...
Bunlar sırası ile;
Baş örtüsü yani kapanma emridir,
Hırsıza uygulanacak cezalar (Hırsızlığın şartlarına göre) kol kesmeye varıncaya kadar,
Haksız yere cinayetin cezası ve hatta her zulmün cezası mukabilince kısas etmek gerektirir,
Zinanın cezası ise bekar ve evliye göre değişiyor,sopa yemekten,taşlanarak öldürülmeye kadar,
Miras meselesin de de bir pay şekli vardır,
Ve bunların yanında başka mevzularda var ki haklarında konuşmakta ihtisas gerektirir,

Şimdi soruyorum kaçtane solcu tanıyorsun yukarıda yazdığım ve bizlere yapmamız ALLAH TEALA tarafından emir olan şu maddelerin yapılması için hem çaba harcıyor hemde teşvik ediyor ???

YOKMU ???

Yok değilmi ? olmadığı gibi aksine bunlar bu zamanda uygulanır işlermi,biz bunlara vahşet diyoruz derler,üstelik ülkemizde ki kanunlar yasalarda tam istedikleri gibi yine kendileri tarafından düzenlenmiştir...

EEEE hani hem solcusunuz hem müslümansınız...
Yani hem ALLAH TEALA yı seviyorsunuz hemde Ona c.c karşı gelmek için yarışıyorsunuz,bu tezatlık niye...
HAAAA şimdi anladık evet solcuların bir dini var ama bu din İSLAM DEĞİL,sanırım adı LAİKLİK...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Biz solcular dinsizdir demiyoruz...
Solcular kendilerine müslüman diyemezler buna hakları yok diyoruz...

ALLAH TEALA nın Maide suresi 3.Ayeti kerimede ''...bugün size dininizi tamam ettim...'' ila ahiri...buyurması ile islam dini adı ile bizleri müslüman kılmıştır...
Manası ilahi emirlere tam manası ile teslim olmaktır...
Peki bu emirler nelerdir? Malumunuz olur ki, Namaz-oruç-zekat-hac ve en başta zaten kelime-i şehadettir...
Bunun yanında sosyal hayat içinde ki ameli şartlarda vardır,bunların kimisi örtünme ile ilgili kimisi ise suç ve ceza ile ilgilidir...
Bunlar sırası ile;
Baş örtüsü yani kapanma emridir,
Hırsıza uygulanacak cezalar (Hırsızlığın şartlarına göre) kol kesmeye varıncaya kadar,
Haksız yere cinayetin cezası ve hatta her zulmün cezası mukabilince kısas etmek gerektirir,
Zinanın cezası ise bekar ve evliye göre değişiyor,sopa yemekten,taşlanarak öldürülmeye kadar,
Miras meselesin de de bir pay şekli vardır,
Ve bunların yanında başka mevzularda var ki haklarında konuşmakta ihtisas gerektirir,

Şimdi soruyorum kaçtane solcu tanıyorsun yukarıda yazdığım ve bizlere yapmamız ALLAH TEALA tarafından emir olan şu maddelerin yapılması için hem çaba harcıyor hemde teşvik ediyor ???

YOKMU ???

Yok değilmi ? olmadığı gibi aksine bunlar bu zamanda uygulanır işlermi,biz bunlara vahşet diyoruz derler,üstelik ülkemizde ki kanunlar yasalarda tam istedikleri gibi yine kendileri tarafından düzenlenmiştir...

EEEE hani hem solcusunuz hem müslümansınız...
Yani hem ALLAH TEALA yı seviyorsunuz hemde Ona c.c karşı gelmek için yarışıyorsunuz,bu tezatlık niye...
HAAAA şimdi anladık evet solcuların bir dini var ama bu din İSLAM DEĞİL,sanırım adı LAİKLİK...

Allah razı olsun abi.
Gönlüne yüreğine sağlık...

noteviz

Kayıtlı Kullanıcı
solculari ayni kefeye koymak cok yanlis.. politika'nin din ile mukayese edilmesi zaten ülkemizde yapilan cok büyük bir hata! benim politik düsüncem sola daha yakindir, elhamdülillah müslümanimda, dinimide elimden geldigince yasamaya calisiyorum..

herkesin mevlid kandili mübarek olsun bu arada...

@ERZURUMLİ: kimin müslüman olup olmadigini acaba senmi belirliyorsun, yoksa yüce Rabbimmi?
kimsenin müslümanligini sorgulama hakkiniz yok.. ayrica GERCEK (!) anlamda solculugun ne demek oldugunu arastiralim lütfen, dinle uzaktan yakindan alakasi olmayan olaylar bunlar...

acaba dini seyleri nefsi yüzünden uygulamayan ile uyguladigini düsünüp uygulamayanlara bu kötü gözle bakanlarin arasinda bi fark varmi? benim bakis acimda yok!!!

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
solculari ayni kefeye koymak cok yanlis.. politika'nin din ile mukayese edilmesi zaten ülkemizde yapilan cok büyük bir hata! benim politik düsüncem sola daha yakindir, elhamdülillah müslümanimda, dinimide elimden geldigince yasamaya calisiyorum..

herkesin mevlid kandili mübarek olsun bu arada...

@ERZURUMLİ: kimin müslüman olup olmadigini acaba senmi belirliyorsun, yoksa yüce Rabbimmi?
kimsenin müslümanligini sorgulama hakkiniz yok.. ayrica GERCEK (!) anlamda solculugun ne demek oldugunu arastiralim lütfen, dinle uzaktan yakindan alakasi olmayan olaylar bunlar...

acaba dini seyleri nefsi yüzünden uygulamayan ile uyguladigini düsünüp uygulamayanlara bu kötü gözle bakanlarin arasinda bi fark varmi? benim bakis acimda yok!!!

Dış politika ve dış siyaseti iç politika ve iç siyasetle bir kefeye koyanda sizlersiniz...
Sol parti ve görüşlerin hele hele ülkemizde gayesi laik bir cumhuriyet içinde hayatlarını sürdürmektir,tek dertleri osmanlı imparatorluğunun yıkılmasından sonra ülkemizde TBMM nin kurulması ile yeni gelen ve yine kendilerinin getirdiği yasaları bu ülkede yaşatmaktır...
Bakınız ayeti kerimede ALLAH TEALA ne buyurmuş; '' Biz, içinde doğruya rehberlik ve nur olduğu halde Tevrat'ı indirdik. Kendilerini (Allah'a) vermiş peygamberler onunla yahudilere hükmederlerdi. Allah'ın Kitab'ını korumaları kendilerinden istendiği için Rablerine teslim olmuş zâhidler ve bilginler de (onunla hükmederlerdi). Hepsi ona (hak olduğuna) şahitlerdi. Şu halde (Ey yahudiler ve hakimler!) İnsanlardan korkmayın, benden korkun. Ayetlerimi az bir bedel karşılığında satmayın. Kim Allah'ın indirdiği (hükümler) ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.'' MAİDE SURESİ 44-

Şimdi söyle bakayım Osmanlı İmparatorluğu zamanında daha önceki mesajımda yazdığım gibi Kur'anı kerimde ALLAH TEALA nın buyurduğu suç ve ceza ayetleri uygulanıyormuydu? yoksa uygulanmıyormuydu ?...
Derken cuhuriyetin ilanından sonra bu yasalar değiştirilip ALLAH TEALA nın indirdiği ile hüküm verilmesi emri KALDIRILDIMI? KALDIRILMADIMI ?...
Hatta M.Kemalin TBMM konuşmasının birinde '' Biz gökten indiği SANILAN kitaplarla değil,bu ülkeyi cumhuriyet ile yöneteceğiz...'' diyerek zaten kendisinin ALLAH TEALA nın indirdiğini reddetmesi AÇIKMIDIR? DEĞİLMİDİR?...
Buna rağmen ülkemizde ve TBMM içinde bulunan sol parti olan CHP nin yıllardır yırtına yırtına bu ülke bu kanunlarla yönetilecek diyerek geçmişten günümüze ALLAH TEALA ya karşı yapılan isyanı DEVAM ETTİRİYORMU? ETTİRMİYORMU?..

Elbette kimin kafir olup kiminde müslüman olduğunu ALLAH TEALA kalıpları ile belirler,ama ''Benim indirdiğim Kur'an içinde sizin sosyal yaşantınızı suç ve ceza ile düzeltecek ayetler varken,bu ayetleri değiştirip,avrupa yasası diye kendi yasalarını koyanlar ve arkaları sırada bu yasalara toz kondurmayanlar KAFİRLERİN TA KENDİLERİDİR...'' diye buyuruyorken...

SİZ HALA BEN HEM SOLCUYUM ,HEM ALLAH TEALA YA KARŞI GELİRİM,HEMDE KAFİR DEĞİLİMMİ DİYORSUNUZ???

Biz Alis harikalar diyarında masalları dinlemiyoruz...

Müslümanın tek derdi ALLAH TEALA ve onun emirleri olmalıdır...
ALLAH TEALA nın kanunlarını reddedipte yerine kendi kanunlarını koyanlar,kendilerini İLAH ilan etmiştirler...
O kişilerin kanunlarını koruyan SOL PARTİLER ise o kişilere taptıklarını açıkca beyan etmiştirler...

Şimdi sen! sen sor bakayım kendine bütün bu anlatılanlara rağmen MÜSLÜMANMISIN ? DEĞİLMİSİN?...

noteviz

Kayıtlı Kullanıcı
Atatürk ile bilgileri nerden aldigini bilmiyorum, ama tamamen yalan oldugu apacik! O sözü söyleyen birisi ilk meclisi Kuran-i Kerim ile acarmi? Basörtülü milletvekiline izin verirmi?
Atatürk olmasaydi suan Iran ve Irak gibi olurduk, gerci siz bunu istersinizde beklerim sizden bunu... Insanlarin zulüm gördügü, bastaki adamin isine ne geliyorsa onun yapildigi, bayanlarin disari bile cikamadigi bir ülke!

Bide yöneticisiniz sitede, olacak is degil, üstteki Banner'a bari yazin, solculara yasaktir diye!
Ben solcuyum ve solcuyum diye bana kimse kafir diyemez, siz kimsiniz ki bana öyle diyesiniz, kimsiniz?

Kuran-i Kerim'de yahudiler ilgili ayetleri biliyoruz, peki suan sagci diye gecinen kesim sayesinde Türkiye neden Israil ile en cok isbirligini simdi yapiyor? Bi arastirin derim?!?!

Cok dar bi acidan bakiyorsunuz olaylara, ayrica gördügüm kadariylada politika ile ilgili hicbir sey bilmiyorsunuz, bilmediginiz birsey hakkindada konusmayin lütfen.
Solculuk "solcuyum" diye gecinipte dinden uzak kisilerin uyguladigi politika degildir! Solculugun ne oldugunu arastirin ondan sonra yorum yapin, solculugun ilk ilkesi "esitliktir"! Yüce kitabimiz Kuran-i Kerim'de esitlik ile ilgili ayetler var, solculuk irk cinsiyet vs. demeden esitlik istiyorsa sizin düsüncenize göre yanlis yapiyor öylemi?
Solculugun en kisa aciklamasi sudur: "Özgürlük, esitlik, kardeslik"... Arastirin lütfen!

Dinimiz ile ilgili konusun, ama politikayi karistirmayin bu olaya! Bildigim kadariyla burasi dini bir site, politik bir site degil! yönetici olarak göreviniz herkese ayni acidan bakmak, kimseyi yargilamamak, ki buna hakkinizda yok zaten! bu yüzden bu baslik coktan silinmesi gerekiyordu, demekki görevinizi yerine getiremiyorsunuz!!!

Yaziklar olsun ne diim, biraz ülke gecmisimizi TARAFSIZ kaynaklardan arastirin, ülkemiz ne cektiyse bu düsüncedeki kisilerden cekti. Atatürk'ün arkasindan azmi kuyu kazdilar, düsmanlarin tarafina gectiler, onlara bilgi sizdirdilar, ülkeyi sattilar! Son senelere bakin, sagci diye gecinen kesim azmi satti ülkenin menfaatlerini, tüm politikacilar satti gerci, ama sizin gibiler hep solculari görür?

"Dinimiz elden gidiyor" palavralariyla senelerdir milleti kandiriyorsunuz, en büyük zulüm, tecavüz, haksizlik, bayanlara iskence vs. müslüman ülkelerinde yasaniyor, bastaki insanlar dini kullanip istediklerini yapiyorlar!
bide ülkemize bakin, suanki halimizimi isterdiniz, yoksa iran ve irak gibimi olmak isterdiniz? iran ve irak derseniz buyrun kimse sizi zorla tutmuyor Türkiye'de!

paylasimci

Kayıtlı Kullanıcı
Dış politika ve dış siyaseti iç politika ve iç siyasetle bir kefeye koyanda sizlersiniz...
Sol parti ve görüşlerin hele hele ülkemizde gayesi laik bir cumhuriyet içinde hayatlarını sürdürmektir,tek dertleri osmanlı imparatorluğunun yıkılmasından sonra ülkemizde TBMM nin kurulması ile yeni gelen ve yine kendilerinin getirdiği yasaları bu ülkede yaşatmaktır...
Bakınız ayeti kerimede ALLAH TEALA ne buyurmuş; '' Biz, içinde doğruya rehberlik ve nur olduğu halde Tevrat'ı indirdik. Kendilerini (Allah'a) vermiş peygamberler onunla yahudilere hükmederlerdi. Allah'ın Kitab'ını korumaları kendilerinden istendiği için Rablerine teslim olmuş zâhidler ve bilginler de (onunla hükmederlerdi). Hepsi ona (hak olduğuna) şahitlerdi. Şu halde (Ey yahudiler ve hakimler!) İnsanlardan korkmayın, benden korkun. Ayetlerimi az bir bedel karşılığında satmayın. Kim Allah'ın indirdiği (hükümler) ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.'' MAİDE SURESİ 44-

Şimdi söyle bakayım Osmanlı İmparatorluğu zamanında daha önceki mesajımda yazdığım gibi Kur'anı kerimde ALLAH TEALA nın buyurduğu suç ve ceza ayetleri uygulanıyormuydu? yoksa uygulanmıyormuydu ?...
Derken cuhuriyetin ilanından sonra bu yasalar değiştirilip ALLAH TEALA nın indirdiği ile hüküm verilmesi emri KALDIRILDIMI? KALDIRILMADIMI ?...
Hatta M.Kemalin TBMM konuşmasının birinde '' Biz gökten indiği SANILAN kitaplarla değil,bu ülkeyi cumhuriyet ile yöneteceğiz...'' diyerek zaten kendisinin ALLAH TEALA nın indirdiğini reddetmesi AÇIKMIDIR? DEĞİLMİDİR?...
Buna rağmen ülkemizde ve TBMM içinde bulunan sol parti olan CHP nin yıllardır yırtına yırtına bu ülke bu kanunlarla yönetilecek diyerek geçmişten günümüze ALLAH TEALA ya karşı yapılan isyanı DEVAM ETTİRİYORMU? ETTİRMİYORMU?..

Elbette kimin kafir olup kiminde müslüman olduğunu ALLAH TEALA kalıpları ile belirler,ama ''Benim indirdiğim Kur'an içinde sizin sosyal yaşantınızı suç ve ceza ile düzeltecek ayetler varken,bu ayetleri değiştirip,avrupa yasası diye kendi yasalarını koyanlar ve arkaları sırada bu yasalara toz kondurmayanlar KAFİRLERİN TA KENDİLERİDİR...'' diye buyuruyorken...

SİZ HALA BEN HEM SOLCUYUM ,HEM ALLAH TEALA YA KARŞI GELİRİM,HEMDE KAFİR DEĞİLİMMİ DİYORSUNUZ???

Biz Alis harikalar diyarında masalları dinlemiyoruz...

Müslümanın tek derdi ALLAH TEALA ve onun emirleri olmalıdır...
ALLAH TEALA nın kanunlarını reddedipte yerine kendi kanunlarını koyanlar,kendilerini İLAH ilan etmiştirler...
O kişilerin kanunlarını koruyan SOL PARTİLER ise o kişilere taptıklarını açıkca beyan etmiştirler...

Şimdi sen! sen sor bakayım kendine bütün bu anlatılanlara rağmen MÜSLÜMANMISIN ? DEĞİLMİSİN?...

Sen bırak solcuları sağcıları, kafire bile diyemezsin dinsizsin kafirsin diye.Bir insana kafirsin demek çok tehlikelidir.Zira o cümleyi kuran kişiyi dinden çıkarabilir.Ayrıca sen nefes alıyorsan bunu ATA'na borçlusun.Terbiyesizlik yapma yönetici olsanda bu sana terbiyesizlik yapma hakkını vermez.Osman' ada sahip çık, Atatürk' ede...!!!

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Sen bırak solcuları sağcıları, kafire bile diyemezsin dinsizsin kafirsin diye.Bir insana kafirsin demek çok tehlikelidir.Zira o cümleyi kuran kişiyi dinden çıkarabilir.Ayrıca sen nefes alıyorsan bunu ATA'na borçlusun.Terbiyesizlik yapma yönetici olsanda bu sana terbiyesizlik yapma hakkını vermez.Osman' ada sahip çık, Atatürk' ede...!!!

Kafire kafir diyen ALLAH TEALA siz iönce Kur'anı kerimi açında okuyun...

Bizim Rabbimiz ALLAH TEALA dır O kime nasıl hitap ederse bizde aynen Onun c.c hitap ettiği gibi ederiz...

ALLAH TEALA benim indirdiğim Kur'an içinde ayetler kim ki benim bu ayetlerde belirttiğim ve emrettiğim gibi hüküm sürmezse işte onlar kafirlerdir diyor...
Kafamızdan bir söz söyleyipte ALLAH TEALA ya isnad etmekten yine ALLAH TEALA ya sığınırız...
Peki dedik bakın ülkemize bu ülke Osmanlı zamanında ALLAH'ın ayetleri ile yönetiliyorken senin ATAN'ın getirdiği isveç kanunlarında ALLAH TEALA nın hangi ayetlerindeki hükümler vardı...
Şimdi sen bana cevap ver bakayım ALLAH c.c benim indirdiğimle hüküm sürmedin diye kime hesap soracak...
Şimdi de bu ülkede bulunan ister sol ister sağ parti olsun hepsi için söylüyorum,ALLAH TEALA nın kanunları ile bu ülke yönetilmesin diye bir çalışma yapan herkes ALLAH TEALA ya göre bizzat kafir olmuşlardır...
Buna rağmen bu kişiler laiklik denen ALLAH'a isyan yönetimini sürdürürken kimde bunları destekler ve bende onlar gibiyim derse işte onlarda onlardan olur,bunu yine ALLAH TEALA Kur'an da şöyle belirtir,Küfre rıza gösteren kafirdir...

Gidin önce bir Kur'an okuyun sonra gelin burada islamı savunun...
Ben ALLAH TEALA ya saygı gösteren herkese saygı gösterir,Onu baş tacı ederim,ama ALLAH TEALA nın hükümlerini isveç kanunları ile değişen birisini asla sahiplenmem...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Öncelikle terbiyesiz sensin..Destursüz gelip,iki zırvalamakla fikir konuşulmaz..
Varsa bir fikrin adam gibi savun,burası Müslümanların mekanı,ne sağcıyız,ne solcuyuz,MÜSLÜMANIZ ELHAMDÜLİLLAH...
Ayrıca biz ancak Müslümana sahip çıkarız..
İslam devletinden yana olana sahip çıkarız..
Allahın ayetlerine düşman olanlar düşmanımızdır...
Müslümanların hilafetini yıkanlar düşmanımızdır...
Dilimizi değiştirip,gavur alfabesini getirenler düşmanımızdır..
Müslümanların tatil günü cumayı,cumartesi-pazar yapanlar düşmanımızdır...
Cumartesi Yahudilerin,pazar Hıristiyanların tatil günüdür...
Memleketimize genelevi adı altında fuhşu getirenler düşmanımızdır...
Anadoluya kumarı getirenler düşmanımızdır...
İnsanımızı Allah ve Resul yolundan çevirip batı ve batıl yollara sürenler düşmanımızdır..
Türkiyeyi Müslüman halklardan koparıp,emperyalist kafirlere köle yapanlar düşmanımızdır...
NOKTA...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Kafire kafir diyen, ALLAH TEALA. Siz önce Kur'anı Kerimi açın da okuyun...

Bizim Rabbimiz ALLAH TEALA dır O kime nasıl hitap ederse bizde aynen Onun c.c hitap ettiği gibi ederiz...

ALLAH TEALA benim indirdiğim Kur'an içinde ayetler kim ki benim bu ayetlerde belirttiğim ve emrettiğim gibi hüküm sürmezse işte onlar kafirlerdir diyor...
Kafamızdan bir söz söyleyipte ALLAH TEALA ya isnad etmekten yine ALLAH TEALA ya sığınırız...
Peki dedik bakın ülkemize bu ülke Osmanlı zamanında ALLAH'ın ayetleri ile yönetiliyorken senin ATAN'ın getirdiği isveç kanunlarında ALLAH TEALA nın hangi ayetlerindeki hükümler vardı...
Şimdi sen bana cevap ver bakayım ALLAH c.c benim indirdiğimle hüküm sürmedin diye kime hesap soracak...
Şimdi de bu ülkede bulunan ister sol ister sağ parti olsun hepsi için söylüyorum,ALLAH TEALA nın kanunları ile bu ülke yönetilmesin diye bir çalışma yapan herkes ALLAH TEALA ya göre bizzat kafir olmuşlardır...
Buna rağmen bu kişiler laiklik denen ALLAH'a isyan yönetimini sürdürürken kimde bunları destekler ve bende onlar gibiyim derse işte onlarda onlardan olur,bunu yine ALLAH TEALA Kur'an da şöyle belirtir,Küfre rıza gösteren kafirdir...

Gidin önce bir Kur'an okuyun sonra gelin burada islamı savunun...
Ben ALLAH TEALA ya saygı gösteren herkese saygı gösterir,Onu baş tacı ederim,ama ALLAH TEALA nın hükümlerini isveç kanunları ile değişen birisini asla sahiplenmem...
Gönlüne bereket gönüldaş...
Rabbimiz yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...
Allahcce emanetsin...
Besmele...Selam...Dua...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt