Atatürk ile bilgileri nerden aldigini bilmiyorum, ama tamamen yalan oldugu apacik! O sözü söyleyen birisi ilk meclisi Kuran-i Kerim ile acarmi? Basörtülü milletvekiline izin verirmi?
1 Kasım 1937... Türkiye Büyük Millet Meclisi 5. dönem 3. yasama yılı konuşması:
Dünyaca bilinmektedir ki, bizim devlet yönetimimizdeki ana programımız, Cumhuriyet Halk Partisi programıdır. Bunun kapsadığı prensipler, yönetimde ve politikada bizi aydınlatıcı ana çizgilerdir. Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz
Biz asla yalan söylemeyiz,belki hata yapabiliriz ama asla yalan söylemeyiz...
Hatta isterseniz konuşmanız meclis tutanağından aslınıda bulabilirim...
Atatürk olmasaydi suan Iran ve Irak gibi olurduk, gerci siz bunu istersinizde beklerim sizden bunu... Insanlarin zulüm gördügü, bastaki adamin isine ne geliyorsa onun yapildigi, bayanlarin disari bile cikamadigi bir ülke!
Hey hey siz hala masal diyarında yaşıyorsunuz,2 dk gözlerini kapatta ahirette çekileceğin sorguyu düşün...
Soru 1- Biz Kur'an da emrettik ki başını ve vücudunu kapat,sen niye kapatmadın...
Senden gelecek cevap - Atam dediki çıplak dolaş.çağdaş ol...
Soruyu sorandan tokat gibi ceza - Senin Rabbin atanmıydı yoksa ben mi ? Benim emrim açık iken sen neden yarattığım bir kulun çağdaşlık adı altında kapalı olan yerlerini açmanı emretmesi ile her tarafını açtın,Rabbin kapan diyor,atan açıl diyor...
Hadi gir şimdi ebedi kalacağın cehenneme...
Paşam siz böyle konuşuyorsunuz ya,sizide göreceğim ben ahirette bakalım sizi cehennem ateşinden kim kurtaracak...
Bide yöneticisiniz sitede, olacak is degil, üstteki Banner'a bari yazin, solculara yasaktir diye!Ben solcuyum ve solcuyum diye bana kimse kafir diyemez, siz kimsiniz ki bana öyle diyesiniz, kimsiniz?
Yok bizim sitemiz dinini öğrenmek isteyen herkese serbesttir,kimseye yasak koymuyoruz,sizede serbesttir,gelin sizede islam dinini öğretelim,ama açıp ayetler okuyacağız hadisler okuyacağız,sizde inkar etmeyeceksiniz...
İnşaALLAH bu yazının altına ayet ve hadisler yazacağım siz bakın bakalım islamın neresin desiniz...
Kuran-i Kerim'de yahudiler ilgili ayetleri biliyoruz, peki suan sagci diye gecinen kesim sayesinde Türkiye neden Israil ile en cok isbirligini simdi yapiyor? Bi arastirin derim?!?!
Ben sağ sol ayırmıyorum,kim ALLAH TEALA nın emrettiği gibi olmuyorsa,kim kendi kanun ve kurallarını ALLAH TEALA nın kanun ve kurallarından üstün görüyorsa,alayı kafir dir,bakın dikkat edin ALLAH TEALA diyor,kim indirdiğim ile hükmetmezse kafirdir,kimde bunlara rıza gösterirse kafirdir...
Konuya dikkat ederseniz solcular hakkında açıldığı için bizde bu mevzuda solcuları ele aldık...
Ancak şu bir gerçektir ki,bu ülkede islam dini yaşanmasın diye çaba gösteren solculardır...
Cok dar bi acidan bakiyorsunuz olaylara, ayrica gördügüm kadariylada politika ile ilgili hicbir sey bilmiyorsunuz, bilmediginiz birsey hakkindada konusmayin lütfen.
Yahu politikayı bilip ne yapacağım benim işim politika değil,ben meselelere dini açıdan bakıyorum,anlamadığınız yer neresi açısı dar olan sizsiniz,şu ülkenin yönetim şekli ve TBMM nin kurulmasından buyana yönetimi ,Ne kur'ana ne sünnete uymuyor,hani müslümandınız,ALLAH TEALA yı seviyordunuz,düzeltin diyoruz,ATAM böyle uygun görmüş bizde izindeyiz diyorsunuz...
Yahu bunun anlaşılmayacak yeri neresi,bakın kur'ana ceza ayetlerinin hiçbirisi bu ülkede uygulanmıyor,çağ dışılık,ilkellik diye diye hem ALLAH TEALA yı ilkel ettiniz,hemde bu yasaları savunarak ALLAH TEALA ya isyan ettiniz...
Sonrada karşımıza çıkıp pişkin pişkin ben müslümanım müslümanlığıma toz kondurmam dediniz...
Yahu müslüman isen ALLAH TEALA nın emirlerini tut...Başkasının değil...
Solculuk "solcuyum" diye gecinipte dinden uzak kisilerin uyguladigi politika degildir! Solculugun ne oldugunu arastirin ondan sonra yorum yapin, solculugun ilk ilkesi "esitliktir"! Yüce kitabimiz Kuran-i Kerim'de esitlik ile ilgili ayetler var, solculuk irk cinsiyet vs. demeden esitlik istiyorsa sizin düsüncenize göre yanlis yapiyor öylemi?
Solculugun en kisa aciklamasi sudur: "Özgürlük, esitlik, kardeslik"... Arastirin lütfen!
Vallahi siz çok güzel araştırmışsınız,solculuk eşitliktir,herkesin parası malı aynı olsun dersiniz ama o okuduğun Kur'an da (nasıl okuyorsanız) ALLAH TEALA ben istediğimi istediğimden zengin kılarım diye buyurur...
Siz herkes eşittir dersiniz,bu konuda da kendinizi kur'an da böyle yazar diyerek savunursunuz,ama seninle eşit haklara sahip başı örtülü birisini hemde O okuduğun Kur'an da ALLAH TEALA emretti diye kapanan bir kişiyi ne bir resmi kuruma alırsınız nede okumasına müsaade edersiniz,EEEE hani bu ülkeye ışık geitmiştiniz,hani kadınlar evlerde kapalı kalmıştı kurtardınız,yahu siz aynı kadınları aslında SEN KAPALI YOBAZSIN diyerek evlere tıktınız...
Bunların hesabını yüce ALLAH'a nasıl vereceksiniz...
ALLAH TEALA nın emrine uymak için kapanan bayanların hakkını nasıl vereceksiniz...
Ha şimdi diyeceksin ki ben böyle birşey yapmıyorum...
YALAN SÖYLÜYORSUNNNNNNNNNN...
Senin sol görüşün laik düzeni koruyacağına yemin etti...
Bak bakayım bu yemin içinde bu dediklerim varmı yokmu...
Sonrada karşımıza çıkar bize dinimizi anlatırsınız...
Sahi siz Kur'anı çok iyi etüd etmişsiniz herkes eşittir derken sanırım siz kendi sınıfı eşit görüyorsunuz,yahu söyle bakayım sizin eşitlik dediğiniz şey başkasının dini örfünü kısıtlamak ise kısıtladığınız insan sizin köleniz değilmidir ???
Dinimiz ile ilgili konusun, ama politikayi karistirmayin bu olaya! Bildigim kadariyla burasi dini bir site, politik bir site degil! yönetici olarak göreviniz herkese ayni acidan bakmak, kimseyi yargilamamak, ki buna hakkinizda yok zaten! bu yüzden bu baslik coktan silinmesi gerekiyordu, demekki görevinizi yerine getiremiyorsunuz!!!
Komik komik bir laf daha ,bizim görevimiz dinimizi dinsizlerden korumak,bizim görevimiz doğruları konuşmak,bakın hala farkında değilsiniz,ben yazdığım yazılarla ALLAH TEALA yı ve Kur'anı kerimde bizlere buyurduğu emirlerini savunuyorum,siz ise O emirleri değiştirip kendi emirleri ile bu ülkeyi yönetenleri savunuyorsunuz...
Tamam ben dinimi savunmaya devam edeyim,sizde gidip politikanızı savunun...
Yaziklar olsun ne diim, biraz ülke gecmisimizi TARAFSIZ kaynaklardan arastirin, ülkemiz ne cektiyse bu düsüncedeki kisilerden cekti. Atatürk'ün arkasindan azmi kuyu kazdilar, düsmanlarin tarafina gectiler, onlara bilgi sizdirdilar, ülkeyi sattilar! Son senelere bakin, sagci diye gecinen kesim azmi satti ülkenin menfaatlerini, tüm politikacilar satti gerci, ama sizin gibiler hep solculari görür?
Hala anlamamışsınız benim kimin kimi sattığı ile bir alakam yok benim alakam ALLAH TEALA nın emirlerini isveç kanunu ile çağdaşlaşacağız diye satanlarda...
Sahi isveç kanunu gelince bu ülke çağdaşlaştımı?
Bakınız Osmanlı arşivine ALLAH TEALA nın buyurduğu gibi yönetilen bir İmparatorlukta kaç tane suç işlenmiş?
Birde çağdaş ülkemizin içinde bulunduğu hale bakın...
Ben bakamıyorum,benim midem bulandı...
"Dinimiz elden gidiyor" palavralariyla senelerdir milleti kandiriyorsunuz, en büyük zulüm, tecavüz, haksizlik, bayanlara iskence vs. müslüman ülkelerinde yasaniyor, bastaki insanlar dini kullanip istediklerini yapiyorlar!
bide ülkemize bakin, suanki halimizimi isterdiniz, yoksa iran ve irak gibimi olmak isterdiniz? iran ve irak derseniz buyrun kimse sizi zorla tutmuyor Türkiye'de!
Yahu dinin elden gitmeyen bir yerimi kaldı ?
ALLAH emrediyor kadınlar kapansın,yönetim emrediyor açılsın...
ALLAH emrediyor faiz haram,yönetim emrediyor faizle alış veriş yapın...
ALLAH emrediyor zina haram,yönetim emrediyor zina serbest...
ALLAH emrediyor içki haram,yönetimin içki fabrikaları var...
ALLAH emrediyor .............,yönetim ..........................
Çok seviyorsunuz dininizi ama nasıl sevdiğinizi biz bir türlü anlayamıyoruz...
Seviyorsanız dininizi hem ALLAH TEALA ya hemde EMİRLERİNE sahip çıkın...
Bizim derdimiz sol-sağ değil!!!
Bizim derdimiz ALLAH TEALA nın çiğnenen emirleri...
Ha onada siz diyorsunuz ki konuşmayın...
Sizin bu dediğinizi de soracak olan ALLAH c.c...
Niye konuşmadın diye banada soracak olan ALLAH c.c...
YA RABBİ BEN KONUŞTUM SEN ŞAHİDSİN...
İSTER ALSINLAR,İSTER ALMASINLAR...