Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

imported_risal_i nur

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Arkadaşlar bende yeni katılıyorum bu siteye inşallah islam dini evamlı ayakta kalıcak bizlerin sayesin de şimdiden memnun oldum arkadaşlar adım elif

yeni_dünya

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm dostlar aranızda yeniyim nasılsınız?

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
a.s arkadaşım iyiyiz çok şükür burada hoş vakit geçiriyoruz yeni şeyler öğreniyoruz..

yeni_dünya

Kayıtlı Kullanıcı
form adminlerine ve yöneticilerine teşekkürler çok güzel bir form gerçekten...

yemlihina

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız bende bugün üye oldum burada huzur buldum çok güzel sohbetler yapıyorsunuz aradıgım her türlü sorularımı burada buluyorum ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN arkadaşlar....

H_A_KA_N_

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben burda yeniyim arkadaşlar arası dini sohpet yokmu canlı bi site allaahın selamı hepinizin özerine olsun

trksvr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm...Sevgili Dostlar. Cevaplanmasını İStediğim Kendimce önemli Bulduğum Bir Sorum Olcak.Sorum Şudur ki ;
Neden Yatsı Namazı 13 Rekat ? Veya Neden İkindi Namazı 8 Rekat da 15 rekat değil ? Yani Rekatlar Nete Göre Belirlenmiş Merak Etmekte, Öğrenince Belki (inşallah) Namazımı Daha Huşu İçinde kılmakta oluyor olacağım.
Bilgisi dahilinde Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.Daha Detaylı Bilgi Verebilecek arkadaşlar varsa Mesela Namaz Vakitlerininde Neye Göre Belirlendiğini Anlatabilir.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm...Sevgili Dostlar. Cevaplanmasını İStediğim Kendimce önemli Bulduğum Bir Sorum Olcak.Sorum Şudur ki ;
Neden Yatsı Namazı 13 Rekat ? Veya Neden İkindi Namazı 8 Rekat da 15 rekat değil ? Yani Rekatlar Nete Göre Belirlenmiş Merak Etmekte, Öğrenince Belki (inşallah) Namazımı Daha Huşu İçinde kılmakta oluyor olacağım.
Bilgisi dahilinde Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.Daha Detaylı Bilgi Verebilecek arkadaşlar varsa Mesela Namaz Vakitlerininde Neye Göre Belirlendiğini Anlatabilir.

Ve aleykümselam..tam bir cevap almak istiyorsanız sorunuzu sorularla islamiyet bölümüne sorup daha faydalı bir cevap alırsınız inşallah...

Allah cc ya emanet olun..Hayırlı akşamlar..

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm.
yeni üye değilim eskidim bile artık ama fırsatım olmadığından sizlere eşlik edemiyorum sitede.
maşallah her girdiğimde siteye yeni üye gibi hissediyorum kendimi çok dinamik bi site:D 1 ay sonra hergün burda olacağım inşallah.(öss bitince yani)
allaha emanet olun.görüşmek üzere:B

alisenem

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayırlı akşamlar bende yeniyim verimli paylaşımlar yaşamak dileğiyle...

cumaruzgari

Kayıtlı Kullanıcı
2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Hristiyanlardan İslam Alemine büyük adım

2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Hristiyanlardan İslam Alemine büyük adım

2009 Dinler Arası Diyalog Toplantısı sonrası Samsung Elektronik "İslama saygı" sloganı ile bir cep telefonu üretti.Namaz vakitlerini ve hangi konumda olursanız olun kıble yönünü hatasız gösteren bu telefon satıldığı islam ülkelerinde çok beğenildi.Sonunda Türkiyeye gelen telefon 125 tl lik fiyatı ile de beğeni topluyor.
SAMSUNG E1310
Kıble yönü ve Namaz Vakitleri Cebinizde

Araştırdım en uygun ceptelefonubayisi.com da satılıyor.

Allah yardımcımız olsun..

muratk_85

Kayıtlı Kullanıcı
s.a herkeze hayırlı akşamlar bende yenı katıldım aranıza hepinizi selamlıyorum

aylin_mese

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm bende uzun zamandir girememistim. nasilsiniz?

G

gerçekyaşam

:a27:ESSELAMU ALEYKÜM herkese baya oldu steye girmeyeli özlemişim doğrusu ozaman hoşgeldim ben :a14::a20:

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm;

mp3 formatında acil ney sesi indirmem lazım..
Lütfen biri yardım etsin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt