Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (20 Kullanıcı)

Warrior7

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sohbet meydanI

selamümaleyküm.nasılsınz kardeşler

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

energy yazdı:
:p s.a. trafik canavarı dediğimiz şey ne kadın ne de erkek tanır.erkekler daha tecrübeli ve atak olabilirler ben erkeğim daha iyi araba kullanırım diye kasım kasım kasınabilirler ama şu bir gerçek ki kadınlar daha dikkatli ve yaratılışları icabı daha nezaketli olabiliyorlar dolayısıyla ben kadınların arabayı daha iyi kullandıkları kanaatindeyim.a.s.B)B):D:D:D;)

Aleykümselam hoş geldiniz aramıza saygı duyuyorum:D:D:D:D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
S.A BENIM 20 DAK kaldi ALLAHIN izniyle eve gidecegimmmm ha bide herhalde 1 hafta sonra almanyaay gidecegim 2 3 hafat ozletecem kendimi:):)yoklumu bile anlamazsiniz dimii

Hadi yaa güle güle gidin yolda ordada girersiniz heralde...:DB) sanki orda net yok hee:eek:

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Warrior7 yazdı:
selamümaleyküm.nasılsınz kardeşler

Aleykümselam hoşgeldiniz...Ne güzel ilk mesajınızı buraya atmışsınız:D Üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah bizde sohbet edioduk :D Allaha emanet olun

rosered

Kayıtlı Kullanıcı

MERHABA SEVGİLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM BEN BU SİTEYE RASTGELE GİRDİM AMA ŞUAN O KADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM,HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM,ŞUAN İÇİMDE Bİ FERAHLIK HİSSEDİYORUM,BEN GENÇ Bİ ARKADAŞINIZIM FAKAT O KADAR GÜZEL BİYER Kİ BURASI HİÇ ÇIKMAK İSTEMİYORUM....SEVGİLER,EĞER BANA MANEVİ DESTEK VERİR YADA EN AZINDAN DUALARINIZDA BANADA YERVERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

energy

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
energy yazdı:
:p s.a. trafik canavarı dediğimiz şey ne kadın ne de erkek tanır.erkekler daha tecrübeli ve atak olabilirler ben erkeğim daha iyi araba kullanırım diye kasım kasım kasınabilirler ama şu bir gerçek ki kadınlar daha dikkatli ve yaratılışları icabı daha nezaketli olabiliyorlar dolayısıyla ben kadınların arabayı daha iyi kullandıkları kanaatindeyim.a.s.B)B):D:D:D;)

ve aleyküm selam ve rahmetullahı ve berekatu.:p:p:pbende size ve site sakinlerine saygı duyuyorum.:D:D:D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

rosered yazdı:
MERHABA SEVGİLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM BEN BU SİTEYE RASTGELE GİRDİM AMA ŞUAN O KADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM,HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM,ŞUAN İÇİMDE Bİ FERAHLIK HİSSEDİYORUM,BEN GENÇ Bİ ARKADAŞINIZIM FAKAT O KADAR GÜZEL BİYER Kİ BURASI HİÇ ÇIKMAK İSTEMİYORUM....SEVGİLER,EĞER BANA MANEVİ DESTEK VERİR YADA EN AZINDAN DUALARINIZDA BANADA YERVERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

Hoşgeldiniz aramıza bu site gerçekten çok yararlı olucaktır size... İyi bir iş yapmışsınız...Hepimiz aileyiz burda...Allah bozmasın amin...Allaha emanet ol.. B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

energy yazdı:
Resul_Acer yazdı:
energy yazdı:

ve aleyküm selam ve rahmetullahı ve berekatu.:p:p:pbende size ve site sakinlerine saygı duyuyorum.:D:D:D

Allah razı olsun:D Allaha emanet olun....

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM NASILSINIZ.;)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
meftun61 yazdı:

Aleykümselam abla hoşgeldin :D iyiyz bee işte nasıl olsun:D sen ne yapıyorsun?

BENDE NE YAPAYIM ABLAM BU ARALAR BİRAZ STRESLİYİM.DÜN DEĞİL ÖNCEKİ GÜN SÖZ KESİLDİ.BU GÜN ÖMER SINAVDA İŞTE.BAYA Bİ STRES OLDUM.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
meftun61 yazdı:

Aleykümselam abla hoşgeldin :D iyiyz bee işte nasıl olsun:D sen ne yapıyorsun?

BENDE NE YAPAYIM ABLAM BU ARALAR BİRAZ STRESLİYİM.DÜN DEĞİL ÖNCEKİ GÜN SÖZ KESİLDİ.BU GÜN ÖMER SINAVDA İŞTE.BAYA Bİ STRES OLDUM.

Çok sevindim...Allah bozmasın amin...sInav içinde abla merak etme en iyi bir şekilde çıkıcaktır inşallah...Doğaldır stresli olmak inşallah ona belli etmemişsindir ?????????*

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
Yoksa ettinmi????

EVET DÜN BİRAZ İŞİ YOK DİYE MIZ MIZLANDIM STRES YAPTIM.ODA BANA KIZDI, AKŞAM BENİ SAKIN BU SES TONUYLA ARAMA DEDİ,ARAYACAKSAN MORAL VERMEK İÇİN ARA DEDİ KAPATTI.BENDE AKŞAM ARADIM.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt