allaha emanet ol.B)B)B)trabzonlu20 yazdı:
ALLAHA EMANET OLUN 2 GUN YOKUM GORUSMEK UZERE SELAMETLEEB)
trabzonlu20 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
trabzonlu20 yazdı:
İkindi namazı geldi Allaha emanet ol ben kaçtım. B)
ALLAH KABUL ETSIN SIMDIDEN BIZIM IKINDI DAHA VAR
energy yazdı:
s.a. trafik canavarı dediğimiz şey ne kadın ne de erkek tanır.erkekler daha tecrübeli ve atak olabilirler ben erkeğim daha iyi araba kullanırım diye kasım kasım kasınabilirler ama şu bir gerçek ki kadınlar daha dikkatli ve yaratılışları icabı daha nezaketli olabiliyorlar dolayısıyla ben kadınların arabayı daha iyi kullandıkları kanaatindeyim.a.s.B)B)
trabzonlu20 yazdı:
S.A BENIM 20 DAK kaldi ALLAHIN izniyle eve gidecegimmmm ha bide herhalde 1 hafta sonra almanyaay gidecegim 2 3 hafat ozletecem kendimiyoklumu bile anlamazsiniz dimii
trabzonlu20 yazdı:
ALLAHA EMANET OLUN 2 GUN YOKUM GORUSMEK UZERE SELAMETLEEB)
Warrior7 yazdı:
selamümaleyküm.nasılsınz kardeşler
sevdegonca yazdı:
s.a. nasılsınız arkadaşlar
ve aleyküm selam ve rahmetullahı ve berekatu.bende size ve site sakinlerine saygı duyuyorum.Resul_Acer yazdı:
energy yazdı:
s.a. trafik canavarı dediğimiz şey ne kadın ne de erkek tanır.erkekler daha tecrübeli ve atak olabilirler ben erkeğim daha iyi araba kullanırım diye kasım kasım kasınabilirler ama şu bir gerçek ki kadınlar daha dikkatli ve yaratılışları icabı daha nezaketli olabiliyorlar dolayısıyla ben kadınların arabayı daha iyi kullandıkları kanaatindeyim.a.s.B)B)
Aleykümselam hoş geldiniz aramıza saygı duyuyorum
rosered yazdı:
MERHABA SEVGİLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM BEN BU SİTEYE RASTGELE GİRDİM AMA ŞUAN O KADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM,HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM,ŞUAN İÇİMDE Bİ FERAHLIK HİSSEDİYORUM,BEN GENÇ Bİ ARKADAŞINIZIM FAKAT O KADAR GÜZEL BİYER Kİ BURASI HİÇ ÇIKMAK İSTEMİYORUM....SEVGİLER,EĞER BANA MANEVİ DESTEK VERİR YADA EN AZINDAN DUALARINIZDA BANADA YERVERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
energy yazdı:
ve aleyküm selam ve rahmetullahı ve berekatu.bende size ve site sakinlerine saygı duyuyorum.Resul_Acer yazdı:
energy yazdı:
Aleykümselam hoş geldiniz aramıza saygı duyuyorum
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM NASILSINIZ.
Resul_Acer yazdı:
meftun61 yazdı:
Aleykümselam abla hoşgeldin iyiyz bee işte nasıl olsun sen ne yapıyorsun?
meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
meftun61 yazdı:
Aleykümselam abla hoşgeldin iyiyz bee işte nasıl olsun sen ne yapıyorsun?
BENDE NE YAPAYIM ABLAM BU ARALAR BİRAZ STRESLİYİM.DÜN DEĞİL ÖNCEKİ GÜN SÖZ KESİLDİ.BU GÜN ÖMER SINAVDA İŞTE.BAYA Bİ STRES OLDUM.