Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sohbet meydanI

trabzonlu20 yazdı:
OLSUNNN RESIM GOREMEDIM AMA BIZLER DAHA IYI KULLANIYORUZ TABI BURDAA KARALAR HARIC HHAHAH:D

Yaw erkekler mi daha çok trafikte kadınlarmı?Tabiki erkekler kadınlara sadece dikiz aynasında makyaj yapmak yakısır

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
trabzonlu20 yazdı:
OLSUNNN RESIM GOREMEDIM AMA BIZLER DAHA IYI KULLANIYORUZ TABI BURDAA KARALAR HARIC HHAHAH:D

Yaw erkekler mi daha çok trafikte kadınlarmı?Tabiki erkekler kadınlara sadece dikiz aynasında makyaj yapmak yakısır

ALLAH ALLAHH :D SIZ ERKEKLERDE KURDANLA DISLERINDE HEP YAA :D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
trabzonlu20 yazdı:

ALLAH ALLAHH :D SIZ ERKEKLERDE KURDANLA DISLERINDE HEP YAA :D

Biz karizmatik erkeğiz:D:D bayanlar çok panikatak bi olay olsa hemen heyecandan bayılırlar.....:D:D

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

HAHAA COK KOMIKSINN HAAA WALLAHAA ben hicte bayilmam erkek gibi kizim evel:D:D:DALLAH

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
HAHAA COK KOMIKSINN HAAA WALLAHAA ben hicte bayilmam erkek gibi kizim evel:D:D:DALLAH

Al işte erkek gibi kızım dedin nedemek bu yaw :D:D:D yani erkekler daha tecrübeli:DB)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

HAHAHHICTE DEGIL yani oylee araba dursa bayilan biri degilim hahaha olurya korkak kadinalr yaa tamam dogrusunu soylimmi kadinlarin cogu suremiyorr:D:D:Dben dhaa ehliyetimi almadim o yuzden :)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

trabzonlu20 yazdı:
HAHAHHICTE DEGIL yani oylee araba dursa bayilan biri degilim hahaha olurya korkak kadinalr yaa tamam dogrusunu soylimmi kadinlarin cogu suremiyorr:D:D:Dben dhaa ehliyetimi almadim o yuzden :)

Hele şükür kabul ettin.... Artık nedesen boş bu saatten sonra( kadınlar daha iyi deme sakın:D:D:D)

Neyse benim çıkmam lazım Allaha emanet ol.. B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Bu arada forum ailesine hoşgeldin direk daldın :D:D unuttuk:D

FORUM AİLESİ (fORUmA YAZI YAZAN KİŞİLER)

1)Resul_Acer
2)meftun61
3)handos
4)gurbetten
5)hayrunissa86
6)huzunlu_gurbet
7)deryam
8)yalan_yalan
9)necna
10)cennet_agacı
11)M DENIZ
12)CEVDET-71
13)desertrose
14)MAVI HUZUN
15)derya_derya
16)fa_tih
17)KAAN ERDEM
18)erdal
19)aska mecnun
20)piyanistalp
21)talha 11
22)trabzonlu20​

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Yok ben senden küçüğüm ......:D

energy

Kayıtlı Kullanıcı

:p s.a. trafik canavarı dediğimiz şey ne kadın ne de erkek tanır.erkekler daha tecrübeli ve atak olabilirler ben erkeğim daha iyi araba kullanırım diye kasım kasım kasınabilirler ama şu bir gerçek ki kadınlar daha dikkatli ve yaratılışları icabı daha nezaketli olabiliyorlar dolayısıyla ben kadınların arabayı daha iyi kullandıkları kanaatindeyim.a.s.B)B):D:D:D;)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BENIM 20 DAK kaldi ALLAHIN izniyle eve gidecegimmmm ha bide herhalde 1 hafta sonra almanyaay gidecegim 2 3 hafat ozletecem kendimi:):)yoklumu bile anlamazsiniz dimii

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt