selamün aleyküm arkadaşlar. Beni az çok hepiniz tanıyorsunuz. Ben bu siteye üye olmadan önce çok berbattım umutsuz bi şekilde kıvranıyordum. Kimsye anlatamadıgım dertlerimi bu sitedeki arkadaşlarıma anlattım. Hepiniz bana allah c.c. Bin kere razı oldu yardımcı oldunuz. Sizler sayesinde namazıma başladım, kapandım, islama biraz daha sarıldım rabbime daha yakın olabildim. üzüntülerimizi, sevinçlerimizi beraber paylaştık. Beraber birbirimize dualar ettik. Bu zamanda kimse tanımadıgı insanlar için dua etmezken sizler benim için bende sizler için dualar ettim. Ayrıca bir sürü bu siteden ablalarım, abilerim, kardeşlerim oldu..
Hepinizi çok seviyorum. Ailem gibisiniz inanki...
Peki arkadaşlar bu son zamanlarda bu sitede olanları görünce çok üzülüyoruz. Neden arkadaşlar şu yalan dünyada birbirimize sevmek ve korumak varken tartışıyoruz, birbirimiz hakkının altında kalıyoruz...
Hepimiz geçiciyiz bu dünyada biliyoruz. Bugun varız yarın yokuz...
Arkadaşlar ne olursunuz artık böyle şeyler üzücü olaylarla karşı karşıya kalmayalım. Hatta bazı arkadaşlar sitemizi terk bile ettiler, halada terk edilmeye devam edilmekte. Biz bi aile degilmiyiz. Gerçekten sizi çok seviyorum...
Arkadaşlar üzüldügüm için bunları yazmak istedim. Hakkınızı helal edin. Dilim döndügünce anlatmaya çalıştım ama kusurumada bakmayın...
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...
Hepinizi çok seviyorum. Ailem gibisiniz inanki...
Peki arkadaşlar bu son zamanlarda bu sitede olanları görünce çok üzülüyoruz. Neden arkadaşlar şu yalan dünyada birbirimize sevmek ve korumak varken tartışıyoruz, birbirimiz hakkının altında kalıyoruz...
Hepimiz geçiciyiz bu dünyada biliyoruz. Bugun varız yarın yokuz...
Arkadaşlar ne olursunuz artık böyle şeyler üzücü olaylarla karşı karşıya kalmayalım. Hatta bazı arkadaşlar sitemizi terk bile ettiler, halada terk edilmeye devam edilmekte. Biz bi aile degilmiyiz. Gerçekten sizi çok seviyorum...
Arkadaşlar üzüldügüm için bunları yazmak istedim. Hakkınızı helal edin. Dilim döndügünce anlatmaya çalıştım ama kusurumada bakmayın...
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...