Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizi seviyorum..... (1 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar. Beni az çok hepiniz tanıyorsunuz. Ben bu siteye üye olmadan önce çok berbattım umutsuz bi şekilde kıvranıyordum. Kimsye anlatamadıgım dertlerimi bu sitedeki arkadaşlarıma anlattım. Hepiniz bana allah c.c. Bin kere razı oldu yardımcı oldunuz. Sizler sayesinde namazıma başladım, kapandım, islama biraz daha sarıldım rabbime daha yakın olabildim. üzüntülerimizi, sevinçlerimizi beraber paylaştık. Beraber birbirimize dualar ettik. Bu zamanda kimse tanımadıgı insanlar için dua etmezken sizler benim için bende sizler için dualar ettim. Ayrıca bir sürü bu siteden ablalarım, abilerim, kardeşlerim oldu..
Hepinizi çok seviyorum. Ailem gibisiniz inanki...
Peki arkadaşlar bu son zamanlarda bu sitede olanları görünce çok üzülüyoruz. Neden arkadaşlar şu yalan dünyada birbirimize sevmek ve korumak varken tartışıyoruz, birbirimiz hakkının altında kalıyoruz...
Hepimiz geçiciyiz bu dünyada biliyoruz. Bugun varız yarın yokuz...
Arkadaşlar ne olursunuz artık böyle şeyler üzücü olaylarla karşı karşıya kalmayalım. Hatta bazı arkadaşlar sitemizi terk bile ettiler, halada terk edilmeye devam edilmekte. Biz bi aile degilmiyiz. Gerçekten sizi çok seviyorum...
Arkadaşlar üzüldügüm için bunları yazmak istedim. Hakkınızı helal edin. Dilim döndügünce anlatmaya çalıştım ama kusurumada bakmayın...
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

selamün aleyküm arkadaşlar. Beni az çok hepiniz tanıyorsunuz. Ben bu siteye üye olmadan önce çok berbattım umutsuz bi şekilde kıvranıyordum. Kimsye anlatamadıgım dertlerimi bu sitedeki arkadaşlarıma anlattım. Hepiniz bana allah c.c. Bin kere razı oldu yardımcı oldunuz. Sizler sayesinde namazıma başladım, kapandım, islama biraz daha sarıldım rabbime daha yakın olabildim. üzüntülerimizi, sevinçlerimizi beraber paylaştık. Beraber birbirimize dualar ettik. Bu zamanda kimse tanımadıgı insanlar için dua etmezken sizler benim için bende sizler için dualar ettim. Ayrıca bir sürü bu siteden ablalarım, abilerim, kardeşlerim oldu..
Peki arkadaşlar bu son zamanlarda bu sitede olanları görünce çok üzülüyoruz. Neden arkadaşlar şu yalan dünyada birbirimize sevmek ve korumak varken tartışıyoruz, birbirimiz hakkının altında kalıyoruz...
Arkadaşlar ne olursunuz artık böyle şeyler üzücü olaylarla karşı karşıya kalmayalım. Hatta bazı arkadaşlar sitemizi terk bile ettiler, halada terk edilmeye devam edilmekte. Biz bi aile degilmiyiz. Gerçekten sizi çok seviyorum...
Arkadaşlar üzüldügüm için bunları yazmak istedim. Hakkınızı helal edin. Dilim döndügünce anlatmaya çalıştım ama kusurumada bakmayın...
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...

Allah CC. ebeden razı olsun değerli kardeşim...
Allah CC. rızası için mümin mümini sevmeli...
Bizlerde sırf bundan dolayı herkesi seviyoruz...
Karşılık, menfaat beklemeden...Sadece ve sadece Allah rızası...

Bu sitede bildiklerimizi paylaşıyoruz, bilmediklerimizi soruyor öğreniyoruz...

Biz bir AİLEYİZ...
Gidenleri tekrar aramızda görmek istiyoruz...
Onlar bizim kardeşimiz, abimiz, ablamız...

Allaha emanet olunuz kardeşim...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Canım bu sitede kazandıklarımızın hakkını ödeyemeyiz bazı şeylerin değerlerini kaybedince anlaşılır bizler en azında bi kere bile olsa elimizdeki değerin farkında olalım ve kaybetmeyelim "seni seviyorum" demek zordur her zaman gönül rahatlığıyla bu laf ağızlardan çıkmaz ben şahsen öyleyim ama ne hikmetse bu lafı burda gönül rahatlığıyla içimden gelerek direk söylüyorum "Sizleri Çok Seviyorum" tartışmalar sorun değilde Kinci olmayalım inşaAllah ortam eski halini alır bi anı olarak anımsarız ...Hayırlı Günler...
Kalbiniz Atar kalbimde...

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim sana katılıyorum.Bu sitenin hepimiz hayatında çok önemli katkıları oldu.Birbirimizden çok şey öğrendik.Öncelikle senin gibi bir arkadaş edindim.fakat son zamanlardaki tartışmalar sitenin kalitesini düşürüyo bence.Biz burya birbirimizle tartışmak için değil birbirimize dua etmek için birlikteyiz.İnşallah bundan sonra böyle olayların olmamasının diliyorum

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Allah CC. ebeden razı olsun değerli kardeşim...
Allah CC. rızası için mümin mümini sevmeli...
Bizlerde sırf bundan dolayı herkesi seviyoruz...
Karşılık, menfaat beklemeden...Sadece ve sadece Allah rızası...

Bu sitede bildiklerimizi paylaşıyoruz, bilmediklerimizi soruyor öğreniyoruz...

Biz bir AİLEYİZ...
Gidenleri tekrar aramızda görmek istiyoruz...
Onlar bizim kardeşimiz, abimiz, ablamız...

Allaha emanet olunuz kardeşim...

Çok haklısının mavci abi. gerçekten biz bi aileyiz kimse bizi dagıtmasın bunada izin vermeyelim...
selam ve dua ile...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Canım bu sitede kazandıklarımızın hakkını ödeyemeyiz bazı şeylerin değerlerini kaybedince anlaşılır bizler en azında bi kere bile olsa elimizdeki değerin farkında olalım ve kaybetmeyelim "seni seviyorum" demek zordur her zaman gönül rahatlığıyla bu laf ağızlardan çıkmaz ben şahsen öyleyim ama ne hikmetse bu lafı burda gönül rahatlığıyla içimden gelerek direk söylüyorum "Sizleri Çok Seviyorum" tartışmalar sorun değilde Kinci olmayalım inşaAllah ortam eski halini alır bi anı olarak anımsarız ...Hayırlı Günler...
Kalbiniz Atar kalbimde...

evet kardeşim. bende öyle istiyorum...
selam ve dua ile....
hayırlı günler..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...

ve aleykum selam kardeşim.yazdıklarına imzamı atıyorum.haklısınız.hepimiz beşeriz ve şaşarız.kimse hatasız olamaz.bize düşen bu hataları insanın gizli bir şekilde yüzüne söylemesi şu şu durumdan dolayı sana kırılıyorum.bir daha yapmamanızı rica ediyorum gibi naif cümleler kullansak keşke.dua ile kalın:a15:

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende sizleri tanıdığım için rabbime şükrediyorum iyiki varsınız.....
[FONT=SouvenirTürk][/FONT]
[FONT=SouvenirTürk]1.[FONT=SouvenirTürk] "[/FONT][FONT=SouvenirTürk]Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını bulun!"[/FONT][/FONT]

[FONT=SouvenirTürk]Hucurât sûresi (49), 10[/FONT]​

[FONT=SouvenirTürk]Müslümanlar arasında selâmı sabahı kesmeyi, küsmeyi, konuşmamayı gerektiren küçük veya büyük olaylar olabilir. Bunu bir anlamda normal karşılamak gerekir. Ancak normal olmayan, müslümanların bu tür olaylar sebebiyle birbirleriyle alâkayı uzun süre kesmeleridir. Mademki müslümanlar din kardeşidir, o halde uzun süre birbirlerinden kopuk kalamazlar, kalmamalıdırlar. Gerek fert olarak gerekse toplum olarak müslümanlar arasındaki küskünlüklerin, kırgınlıkların ve düşmanlıkların ortadan kaldırılması, aralarının bulunması öteki müslümanların görevidir. Kardeşlik bunu gerektirir.[/FONT]
[FONT=SouvenirTürk]Kardeşler toplumunda kardeşliğin devamından kardeşlerin tamamı sorumludur.[/FONT]

[FONT=SouvenirTürk]"[FONT=SouvenirTürk]Birbirinizle ilginizi kesmeyiniz, sırt dönmeyiniz, kin tutmayınız, ve hased etmeyiniz. Ey Allah'ın kulları, kardeş olunuz. Bir müslümanın, din kardeşini üç günden fazla terkedip küs durması helâl değildir.[/FONT][FONT=SouvenirTürk]"[/FONT][/FONT]

[FONT=SouvenirTürk]selam ve dua ile.....[/FONT]

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim sana katılıyorum.Bu sitenin hepimiz hayatında çok önemli katkıları oldu.Birbirimizden çok şey öğrendik.Öncelikle senin gibi bir arkadaş edindim.fakat son zamanlardaki tartışmalar sitenin kalitesini düşürüyo bence.Biz burya birbirimizle tartışmak için değil birbirimize dua etmek için birlikteyiz.İnşallah bundan sonra böyle olayların olmamasının diliyorum

canım kardeşim benim. bende senin gibi,bir sürü arkadaş edindim. inanki o yönden çok mutluyum...
inşallah kardeşim inşallah..
selam ve dua ile...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim.yazdıklarına imzamı atıyorum.haklısınız.hepimiz beşeriz ve şaşarız.kimse hatasız olamaz.bize düşen bu hataları insanın gizli bir şekilde yüzüne söylemesi şu şu durumdan dolayı sana kırılıyorum.bir daha yapmamanızı rica ediyorum gibi naif cümleler kullansak keşke.dua ile kalın:a15:

evet kardeşim.eger birbirimize kırıldıgımız zaman, birbirimizi kırmadan güzelce söylesek vede uzatmadan ne güzel olur...
selam ve dua ile...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende sizleri tanıdığım için rabbime şükrediyorum iyiki varsınız.....
[FONT=SouvenirTürk]1.[FONT=SouvenirTürk] "[/FONT][FONT=SouvenirTürk]Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını bulun!"[/FONT][/FONT]

[FONT=SouvenirTürk]Hucurât sûresi (49), 10[/FONT]​

[FONT=SouvenirTürk]Müslümanlar arasında selâmı sabahı kesmeyi, küsmeyi, konuşmamayı gerektiren küçük veya büyük olaylar olabilir. Bunu bir anlamda normal karşılamak gerekir. Ancak normal olmayan, müslümanların bu tür olaylar sebebiyle birbirleriyle alâkayı uzun süre kesmeleridir. Mademki müslümanlar din kardeşidir, o halde uzun süre birbirlerinden kopuk kalamazlar, kalmamalıdırlar. Gerek fert olarak gerekse toplum olarak müslümanlar arasındaki küskünlüklerin, kırgınlıkların ve düşmanlıkların ortadan kaldırılması, aralarının bulunması öteki müslümanların görevidir. Kardeşlik bunu gerektirir.[/FONT]
[FONT=SouvenirTürk]Kardeşler toplumunda kardeşliğin devamından kardeşlerin tamamı sorumludur.[/FONT]

[FONT=SouvenirTürk]"[FONT=SouvenirTürk]Birbirinizle ilginizi kesmeyiniz, sırt dönmeyiniz, kin tutmayınız, ve hased etmeyiniz. Ey Allah'ın kulları, kardeş olunuz. Bir müslümanın, din kardeşini üç günden fazla terkedip küs durması helâl değildir.[/FONT][FONT=SouvenirTürk]"[/FONT][/FONT]

[FONT=SouvenirTürk]selam ve dua ile.....[/FONT]

canım benim. ekledigin bilgi için allah razı olsun.
selam ve dua ile...

mir_erhan

Moderator
selmün aleyküm kardeşim Elmas...Ellerine sağlık değindiğin konu hepimizi dünden beri yaraldı durdu..
hepimiz nerdeyse donup kaldık..
neler oluyor diye sorduk...
o kadar kötü bir zamanki herkesten biran olsun herşeyi bekleyebiliyorsun...
en güvendiğin devlete bakıyorsun o da ne ergenekoncular derin devletçiler yıllardır uytmuş gitmiş...
yardım vakfı diyorsun bakıyorsun ne filimler dönmüş...
islami cemaattır diyorsun dinim için hizmet ederim diyorsun bakıyorsun hizmet ettiğin kişi meğerse siyonistleri için misyonerlik üstlenmiş derincler...
vs. vs.. vs...
çok şey eklemek istediğinizi hissediyor gibiyim....
..........
.......en son geldik bu güzel aileyle tanıştık çıkarsız karşılıksız ve Allahtan başkasına hizmeti bilmeyen bir aile..
huzur dolduk..heyecan duyduk...
ellerimizi gün oldu kardeşlerimiz için açarken ogünki sıkıntılarımızı unuttuk..
derken günler güzel geçti...
şimdi hepimizin aklına acabalar doldu..
oysa birilerine güvenmek zorundayız...
oysa sadece Allaha hizmet edenlere hizmet etmek istiyoruz..
yoksa buraya damı güvenmeyeceğiz yoksa burada mı bizi kaygan zeminle başbaşa bırakacak..
oysa hepimiz bir sarsıntı yaşadık..

ama ben şahsen dedim ki olabilir böyle şeyler.
ben aileme güveniyorum...
Elbette şeytan bizim de nifakımızı bozmak için birliğimizi bozmak için askerlerini yollayacak....
ama biz '' Euzubillahimineşşeytanirrecimm'' dedik yine..
Allaha sığındık..
Allah için yine kenetlendik..
VE ALLAH İÇİN tüm kardeşlerimizi çok sevdik.
bir kez daha anladım...
iyi ki burdayım ve burda olduğum için Allaha şükrediyorum...

biliyorum biraz uzattım..ama benimde için yandı dünden beri dökmek istedim kardeşim Elmas gibi...
..bende hepinizi Allah için seviyorum ve Allah için hepinizi çok seviyorumm

selam ve dua ile...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selmün aleyküm kardeşim Elmas...Ellerine sağlık değindiğin konu hepimizi dünden beri yaraldı durdu..
hepimiz nerdeyse donup kaldık..
neler oluyor diye sorduk...
o kadar kötü bir zamanki herkesten biran olsun herşeyi bekleyebiliyorsun...
en güvendiğin devlete bakıyorsun o da ne ergenekoncular derin devletçiler yıllardır uytmuş gitmiş...
yardım vakfı diyorsun bakıyorsun ne filimler dönmüş...
islami cemaattır diyorsun dinim için hizmet ederim diyorsun bakıyorsun hizmet ettiğin kişi meğerse siyonistleri için misyonerlik üstlenmiş derincler...
vs. vs.. vs...
çok şey eklemek istediğinizi hissediyor gibiyim....
..........
.......en son geldik bu güzel aileyle tanıştık çıkarsız karşılıksız ve Allahtan başkasına hizmeti bilmeyen bir aile..
huzur dolduk..heyecan duyduk...
ellerimizi gün oldu kardeşlerimiz için açarken ogünki sıkıntılarımızı unuttuk..
derken günler güzel geçti...
şimdi hepimizin aklına acabalar doldu..
oysa birilerine güvenmek zorundayız...
oysa sadece Allaha hizmet edenlere hizmet etmek istiyoruz..
yoksa buraya damı güvenmeyeceğiz yoksa burada mı bizi kaygan zeminle başbaşa bırakacak..
oysa hepimiz bir sarsıntı yaşadık..

ama ben şahsen dedim ki olabilir böyle şeyler.
ben aileme güveniyorum...
Elbette şeytan bizim de nifakımızı bozmak için birliğimizi bozmak için askerlerini yollayacak....
ama biz '' Euzubillahimineşşeytanirrecimm'' dedik yine..
Allaha sığındık..
Allah için yine kenetlendik..
VE ALLAH İÇİN tüm kardeşlerimizi çok sevdik.
bir kez daha anladım...
iyi ki burdayım ve burda olduğum için Allaha şükrediyorum...

biliyorum biraz uzattım..ama benimde için yandı dünden beri dökmek istedim kardeşim Elmas gibi...
..bende hepinizi Allah için seviyorum ve Allah için hepinizi çok seviyorumm

selam ve dua ile...

çok haklısın erhan kardeşim. yerden göge kadar hak veriyorum. ben ona degilde en çok inançlı insanların yaptıklarına üzülüyorum ya. inançlı, dinine baglı diyorsun, allahından korkan birisi diyorsun. inanıyorsun güveniyorsun bi bakıyorsunki karşına nasıl bi şekilde yalanlarla dolanlarla çıkıyor. artık kime güvenecegimizi bilemez olduk ya...
benim artık kimsye güvenim kalmadı hergün aldatılmaktan usandım...
selam ve dua ile...

mir_erhan

Moderator
ne güzel ve mertçe söylüyorsun kardeşim..

İnşallah sevgiyi manasıyla anlayan ve gerçek manasıyla yaşayan
Allahın da sevdiği kullardan oluruz..

Allah senden razı olsun.inşallah hepimiz bize verilen sevgiye layık oluruz...

selam ve dua ile..

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
galıba bu sıteyle tanısan herkes aynı duyguları paylasıyor ben gurbetcıyım ve memlektımdekı ortamı hep cok ozlerdım hep bıseyler eksıktı bende takı bu sıteye gırene kadar burda tanıdıgım kımse yok ama sızınle manevı bı aıle kurduk rabbım vennetındede bırlıkte kılsın bızı burdakı herkes cok yureklı ınsanlar ıcten hıc tanımadıgı nsanların uzuntusunu sıkısntısını paylasacak kadar cömert cok sukur haytaımda cok guzel seyler ekleme fırsatı oldu sızınle umarım kıymetını bılırız musluman olmak cok guzel musluman kardesını sevmek yardımcı olmak cok guzel kalplerımızı sevgıyle doldurursak musluman kardesımzın hatlarını affetmek kolay olur cunku hepımız Onun rızası ıcın bıseyler yapıyoruz razı olmadıgı seylerın olmaması temennısıyle selam ve dua ıle

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel ve mertçe söylüyorsun kardeşim..

İnşallah sevgiyi manasıyla anlayan ve gerçek manasıyla yaşayan
Allahın da sevdiği kullardan oluruz..

Allah senden razı olsun.inşallah hepimiz bize verilen sevgiye layık oluruz...

selam ve dua ile..

AMİN KARDEŞİM AMİN.
kime söylemiştin anlamadım. eger bana söylemiş isen evet kardeşim. dogruları sizlerle paylaşıyorum. inanki hayat çok açımasız, hele inanlar hayattanda açımasızlar...
selam ve dua ile...

mir_erhan

Moderator
AMİN KARDEŞİM AMİN.
kime söylemiştin anlamadım. eger bana söylemiş isen evet kardeşim. dogruları sizlerle paylaşıyorum. inanki hayat çok açımasız, hele inanlar hayattanda açımasızlar...
selam ve dua ile...

..

selamün aleyküm ...
Elmas kardeşim sana yazmıştım :

selam ve dua ile.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
galıba bu sıteyle tanısan herkes aynı duyguları paylasıyor ben gurbetcıyım ve memlektımdekı ortamı hep cok ozlerdım hep bıseyler eksıktı bende takı bu sıteye gırene kadar burda tanıdıgım kımse yok ama sızınle manevı bı aıle kurduk rabbım vennetındede bırlıkte kılsın bızı burdakı herkes cok yureklı ınsanlar ıcten hıc tanımadıgı nsanların uzuntusunu sıkısntısını paylasacak kadar cömert cok sukur haytaımda cok guzel seyler ekleme fırsatı oldu sızınle umarım kıymetını bılırız musluman olmak cok guzel musluman kardesını sevmek yardımcı olmak cok guzel kalplerımızı sevgıyle doldurursak musluman kardesımzın hatlarını affetmek kolay olur cunku hepımız Onun rızası ıcın bıseyler yapıyoruz razı olmadıgı seylerın olmaması temennısıyle selam ve dua ıle

Aleyküm selam kardeşim. haklısın. söyleyecek sözüm yok...
selam ve dua ile...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...

Selamün Aleyküm..
Çok yerinde bir konuya değinmişsiniz.. Artık yaşananları duydukça bende siteden zevk almamaya başladım. Konulara cevap bile vermek istemiyor canım.. Sitemizin en güzide kişileri ufacık sebeplerden dolayı birbirlerini kırıp siteden ayrılıyor.. Artık insanların biraz daha duyarlı olması gerektiği kanaatindeyim.. Herkes biraz daha dikkatli olup yine faydalı paylaşımlarda bulunmaya devam etmeliyiz. Kardeşlik ortamını oluşturmak yine bizlerin elinde...
Herkes elini taşın altına koysun bakalım..
Selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt