Sağolasın abi.Cümlemizden İNŞALLAH...saolun allah razı olsun ama daha bı suru sıkıntılarım varr(( hem sızdede sevap kazanma azmı var neyse bugun gıdın yarın gelın devlet daıresı mısalı allaha emanet olun ....
Gülüm ayıp ettin ama son mesaj hep bende malesefşahadetgülü ablacım.son mesaj kimde konusunu yerle bir ettin de şimdi buraya mı el attın:a15:.burası da toz duman olmuş.ama sen önce bi son mesaj kimde adlı konuda al birinciliğini de sonra dönersin buraya:a12:
geçen yaz bu konuya çok uğrardım bensiz garip kalmamış bak şehadetgülüm konuyu devam ettirmişş
Benden sonra Ayşe gelir
Vay efendim kimler gelmiş.)Hoş gelmişsiniz efendim.Ne istersiniz çay kahve... Yaz demeyecektin galiba yaz ve yazdan öncesi....
bilemiyorum artık kırmızı halı mı serersin:a31:
Ayıp ettin kırmızı halı bile yetmez..:a19:Seni göreyim ben buralarda ne yapmam ki..:a40:Hayırdır İNŞALLAH diyesim geldi bir anda:a20:
özelmişim yaw
Özel ne kelime:a29:Sen bitanesin.:a07:
:a15:Cümlemizden İNŞALLAH abi sağol.Alıntı:
gncl´isimli üyeden Alıntı
saolun allah razı olsun ama daha bı suru sıkıntılarım varr(( hem sızdede sevap kazanma azmı var neyse bugun gıdın yarın gelın devlet daıresı mısalı allaha emanet olun ....
Sağolasın abi.Cümlemizden İNŞALLAH...
Abi soracağın soru varsa sor biliyorsam cevaplarım.
allah razı olsun ilgi gostermenız bıle kafı gercekten allah yar ve yardımcınız olsun
amiimmm...[ı]:a15:cümlemizden inşallah abi sağol.[/ı]
çeşmenın altına koysak ve doldursak zamanı ıyı fıkır aslındaBir söz .:a35:
"Hepimiz hayatin kisaligindan söz ederiz de, bos geçen zamanimizi
nasil kullanacagimizi bilmeyiz"
Çok parlak fikirlisin abi...:a15:çeşmenın altına koysak ve doldursak zamanı ıyı fıkır aslında
ve aleyküm selam can ablam..selamun aleyküm can dostlarım
Ablam dur nereye yaakimse selamımı almadı bende gidiyorum ozaman(((
selamun aleyküm hem zeynep abla nerdesin diyosunuz hemde hiçbiriniz yoksunuz