offf değil afff deyin....
sebep? :a02:
offf değil afff deyin....
haklısınız dılımız surctu ılgınızden dolayı ozellıkle teşekur etmek ısterdım... yapılacak işinız varmı mesela cam sılmek yada mutfak temızleme veya bulaşık yıkama baştan soyleyım bulaşık yıkamada ustgume yoktur....offf değil afff deyin....
sebep? :a02:
haklısınız dılımız surctu ılgınızden dolayı ozellıkle teşekur etmek ısterdım... yapılacak işinız varmı mesela cam sılmek yada mutfak temızleme veya bulaşık yıkama baştan soyleyım bulaşık yıkamada ustgume yoktur....
işin şakası bır yana Allah azze ve celle razi olsun sizden
onca bulmacalar çözdüm sizin bu mesajinizi çözemedi bağişlayın... diyorsunuz ki benim işim deyil.. sonra arada bır diyorsunuz.. hem kardeşim dediniz sonrada buyuklerimize iş yaptır mayız dedınız....Ne demek kardeşim Görevimiz.
Temizlikten yana derdim yok .Benim işim değil:a04:Arada bir anca:a24:
Sağolun. Büyüklerimize iş yaptırtmayız evelALLAH
onca bulmacalar çözdüm sizin bu mesajinizi çözemedi bağişlayın... diyorsunuz ki benim işim deyil.. sonra arada bır diyorsunuz.. hem kardeşim dediniz sonrada buyuklerimize iş yaptır mayız dedınız....
şimdi ben sizden buyukmuyum yoksa ufak kardeşmiyim ..iyiden iyiye kafam kariştı . bu bulmacayı 12 den once sorsaydınız kesın cevaplardim malumunuz memleketım icabi yarım gün faaliyet gosterebılıyorum.
estafurullah ozur dılenecek bır durum yok ortada sadece saat haylı ılerlemiş ben ozur dılerım.Saat 12 meselesine güldüm doğrusu:a12:Çok mu karışık olmuş:a36:
Ben size açıklayayım...Siz benden büyüksünüz ama ben en başta kardeş dedim bu yüzden bu kervan böyle yürüdü.Özür..:a24:
Bundan sonra abi derim.Ufak kardeş ben oluyorum:a04:
estafurullah ozur dılenecek bır durum yok ortada sadece saat haylı ılerlemiş ben ozur dılerım.
anlaşılan bugun hayır severlık ustunuzde yok yazamıyom ..sakın pc ye murekkep doldur deme da cunku denedım olmadı klavyeyede doktum duman çiktı işe yaramadiNasıl isterseniz..:a24:
hmmm bu arada yazılarını renkli yazabiliyormusun abi?:a12:
:a15::a15::a15::a15:anlaşılan bugun hayır severlık ustunuzde yok yazamıyom ..sakın pc ye murekkep doldur deme da cunku denedım olmadı klavyeyede doktum duman çiktı işe yaramadi
onca bulmacalar çözdüm sizin bu mesajinizi çözemedi bağişlayın... diyorsunuz ki benim işim deyil.. sonra arada bır diyorsunuz.. hem kardeşim dediniz sonrada buyuklerimize iş yaptır mayız dedınız....
şimdi ben sizden buyukmuyum yoksa ufak kardeşmiyim ..iyiden iyiye kafam kariştı . bu bulmacayı 12 den once sorsaydınız kesın cevaplardim malumunuz memleketım icabi yarım gün faaliyet gosterebılıyorum.
bı deneyelım olacak gıbı sankı he oldu:a15::a15::a15::a15:
Abi çok güldürdün beni ya.....:a04:
NAsıl yazamıyorsun abi anlamadım ki :a03: mesaj yazdığımız yerde renkler var oraya tıklayın o kadar başka bir şeye gerek yok ki:a24:
buyur anne acemının halınden ya anne anlar yada ustası ellerın dert gormesın annecım he bu arada kardeşimızınde doğum gunuymuş nıce hep beraber seneler asker donuşundede bı duğun dernek kovalarız hayırlısıyla..Atışmayın çocuklar siz şöle durun ben yaparım işleri :a15:
Aaa olur mu hafize anem sen otur ben yaparım işleri...:a37:Atışmayın çocuklar siz şöle durun ben yaparım işleri :a15:
bı deneyelım olacak gıbı sankı he oldu
evet azmin sonu elımızde becerı varda haberımız yok allah senden razı olsun....Aaa olur mu hafize anem sen otur ben yaparım işleri...:a37:
VEeeee azmin sonuuu..:B
evet azmin sonu elımızde becerı varda haberımız yok allah senden razı olsun....
ama bu şekılde yapıldıyını bılıyordum da her mesaj yazmak ıstedıyımde ayarmı yapacam kaydetme lınkı yokmu
saolun allah razı olsun ama daha bı suru sıkıntılarım varr(( hem sızdede sevap kazanma azmı var neyse bugun gıdın yarın gelın devlet daıresı mısalı allaha emanet olun ....yok malesef.:a35: e daha iyi işte ..Her mesajın daha renkli olur..
Neyse abi size hayırlı günler ben çıkıyorum:a33:
buyur anne acemının halınden ya anne anlar yada ustası ellerın dert gormesın annecım he bu arada kardeşimızınde doğum gunuymuş nıce hep beraber seneler asker donuşundede bı duğun dernek kovalarız hayırlısıyla..