Nişanlınıza en güzel hediye edebileceğiniz Evlilik İlmihali ve yahutta Büyük aile İlmihalidir. Bilinçlenmemiz lazım hem dünyevi hemde uhrevi bir beraberliğe adım atıyorsunuz bunu bilinçli bir şekilde İslam ilmihal Hal ilmine göre atmanın daha doğru olduğuna inanıyorum...
Başka hiç birşey bu hediyelerden önemli/ değerli olmaz..
Selam ve dua ile
sizde yeni gelmş sayılırsınız askerden zormuydu hasretlik özlem
Amin ecmain olsun...
Unutmayalım ki nişanlıda olsak İslamın Nişanlılara vermiş olduğu hakları bilmeli ve ölçülü davranmalıyız... Ve düşünmeliyiz biz bu gün sadece nişanlıyız Yarını Allah bilir yarın ne olacağımızı bilmiyoruz Onun için yanlış yapmamaya çalışalım inşallah...
Sözlü söz hakkını...Nişanlı Nişan Haklarını.. Evlide evlilik Haklarını Bilmeli bilinçli hareket etmeli islamın ölçülerinden dışarı çıkmamalı umarım demek istediklerim anlaşılmıştır...
Allah hayırlı uğurlu eylesin.. Tamamına erdirsin... Hayırlı bir kadın hayırlı bir koca eylesin inşallah Selam ve dua ile
Nişanlınıza en güzel hediye edebileceğiniz Evlilik İlmihali ve yahutta Büyük aile İlmihalidir. Bilinçlenmemiz lazım hem dünyevi hemde uhrevi bir beraberliğe adım atıyorsunuz bunu bilinçli bir şekilde İslam ilmihal Hal ilmine göre atmanın daha doğru olduğuna inanıyorum...
Başka hiç birşey bu hediyelerden önemli/ değerli olmaz..
Selam ve dua ile
kış geliyo bence kazaktürü bişeyler al sıcak tutsun
s.aleykum kardeşim
öncellikle allah kavuştursun kardeşim,bence mektup yazardım ama yinede sen bilirsin
birde senı hatırlatacak bişey alırdım mesala saat,zincır,tesbıh felan gibi benden bu kadar ae ol cnm
Mervenur kardeşim küçüklük resimlerinden su ana kadar son cekildiğiniz fotoğraflarda dahil olmak üzere bi albüm yap gönder bence. Şöyle küçüklük resimlerindeki şirinlik varsa cadılık fotoğraflarını görmesi, ne bileyim asker ocağındaki nişanlına iyi anı ve hediye olur bence
Allah'ım tüm askerlerimize ve Mervenur'un nişanlısına hayırlı teskereler nasip eylesin inşallah. s.a.
benimde bir fikrim var seni abimin doğum gününde süpriz yapıp yanı na götüreyimmi merve
Ben saat almıştım geçen sene, bu sene de yeni sezon beşiktaş forması almayı düşünüyorum .. Tabi maddiyat önemli değil hiç bir zaman ama, sevdiği şeyleri alıp onun sevinmesini görmek çok mutluluk verici birşey.. Zaten hediyeleşmek de sünnettir malum..