Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizce? (1 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
sizde yeni gelmş sayılırsınız askerden zormuydu hasretlik özlem

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ..................sizce................

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Nişanlınıza en güzel hediye edebileceğiniz Evlilik İlmihali ve yahutta Büyük aile İlmihalidir. Bilinçlenmemiz lazım hem dünyevi hemde uhrevi bir beraberliğe adım atıyorsunuz bunu bilinçli bir şekilde İslam ilmihal Hal ilmine göre atmanın daha doğru olduğuna inanıyorum...

Başka hiç birşey bu hediyelerden önemli/ değerli olmaz..

Selam ve dua ile

allah razı olsun abi.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
41382255tk8.gif
41382255tk8.gif
41382255tk8.gif
41382255tk8.gif

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
sizde yeni gelmş sayılırsınız askerden zormuydu hasretlik özlem

Anne babamı kardeşimi arkadaşlarımı cok özlemiştim birde uzak yerde yaptıysanız hasret ve özlem çekmek daha zor oluyo Askerdeyken evli olan cocukları ve nişanlı olan kardeşlerim vardı onlar için özlem hasretlik çekmek daha cok oluyo evinden ilk defa ayrılmış kardeşlerim de vardı sessiz ağladıklarını görüyordum bende ağlamıştım ilk günlerimde .Ama alıştıkları zaman herşey yolunda gidiyo.
Rabbim Asker kardeşlerimin hayırlısıyla yapıp gelmelerini aile ve yuvalarına kavuşmalarını nasip etsin.(Amin).

Rabbim sizede mutluluklar versin inşaAllah..
selametle kalın..
selam ve dua ile..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Amin ecmain olsun...

Unutmayalım ki nişanlıda olsak İslamın Nişanlılara vermiş olduğu hakları bilmeli ve ölçülü davranmalıyız... Ve düşünmeliyiz biz bu gün sadece nişanlıyız Yarını Allah bilir yarın ne olacağımızı bilmiyoruz Onun için yanlış yapmamaya çalışalım inşallah...

Sözlü söz hakkını...Nişanlı Nişan Haklarını.. Evlide evlilik Haklarını Bilmeli bilinçli hareket etmeli islamın ölçülerinden dışarı çıkmamalı umarım demek istediklerim anlaşılmıştır...

Allah hayırlı uğurlu eylesin.. Tamamına erdirsin... Hayırlı bir kadın hayırlı bir koca eylesin inşallah Selam ve dua ile

amin abi evet yarının bize neler getireceğin bilmiyoruz.bizde öyle davranıyoruz ölçülü allah razı olsun

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
Nişanlınıza en güzel hediye edebileceğiniz Evlilik İlmihali ve yahutta Büyük aile İlmihalidir. Bilinçlenmemiz lazım hem dünyevi hemde uhrevi bir beraberliğe adım atıyorsunuz bunu bilinçli bir şekilde İslam ilmihal Hal ilmine göre atmanın daha doğru olduğuna inanıyorum...

Başka hiç birşey bu hediyelerden önemli/ değerli olmaz..

Selam ve dua ile

ALLAH razı olsun,kardeşim.
selametle.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hem kendimiz için yardım alıyoruz hemde bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz bu sitede her zaman kardeşlerimiz bizi kötülüklere karşı uyarıyor

hapinizden allah razı olsun

çay gülü

Kayıtlı Kullanıcı
kış geliyo bence kazaktürü bişeyler al sıcak tutsun

tövbekar_kız

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleykum kardeşim
öncellikle allah kavuştursun kardeşim,bence mektup yazardım ama yinede sen bilirsin
birde senı hatırlatacak bişey alırdım mesala saat,zincır,tesbıh felan gibi benden bu kadar ae ol cnm

can-medine

Kayıtlı Kullanıcı
Mervenur kardeşim küçüklük resimlerinden su ana kadar son cekildiğiniz fotoğraflarda dahil olmak üzere bi albüm yap gönder bence. Şöyle küçüklük resimlerindeki şirinlik varsa cadılık fotoğraflarını görmesi, ne bileyim asker ocağındaki nişanlına iyi anı ve hediye olur bence :)
Allah'ım tüm askerlerimize ve Mervenur'un nişanlısına hayırlı teskereler nasip eylesin inşallah. s.a.

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
benimde bir fikrim var seni abimin doğum gününde süpriz yapıp yanı na götüreyimmi merve

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleykum kardeşim
öncellikle allah kavuştursun kardeşim,bence mektup yazardım ama yinede sen bilirsin
birde senı hatırlatacak bişey alırdım mesala saat,zincır,tesbıh felan gibi benden bu kadar ae ol cnm

allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim bilgi için

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Mervenur kardeşim küçüklük resimlerinden su ana kadar son cekildiğiniz fotoğraflarda dahil olmak üzere bi albüm yap gönder bence. Şöyle küçüklük resimlerindeki şirinlik varsa cadılık fotoğraflarını görmesi, ne bileyim asker ocağındaki nişanlına iyi anı ve hediye olur bence :)
Allah'ım tüm askerlerimize ve Mervenur'un nişanlısına hayırlı teskereler nasip eylesin inşallah. s.a.

amin kardeşim allah razı olsun

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Ben saat almıştım geçen sene, bu sene de yeni sezon beşiktaş forması almayı düşünüyorum :D .. Tabi maddiyat önemli değil hiç bir zaman ama, sevdiği şeyleri alıp onun sevinmesini görmek çok mutluluk verici birşey.. Zaten hediyeleşmek de sünnettir malum..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Ben saat almıştım geçen sene, bu sene de yeni sezon beşiktaş forması almayı düşünüyorum :D .. Tabi maddiyat önemli değil hiç bir zaman ama, sevdiği şeyleri alıp onun sevinmesini görmek çok mutluluk verici birşey.. Zaten hediyeleşmek de sünnettir malum..

bnede aslında saat almayı düşünüyorum zatende farklı bı fıkır olursa o da olur.forma aslında güzel kendısı de fenerlı ama pek futbolu sevmez.maclara bıle bakmaz(buna türkiye macı da dahil:a21:).fikrin için saol allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt