Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizce? (2 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benim nişanlim askerde ama doğum günü yaklaşiyor doğum gününde ne hediye edeyim.neler yapayim.sizce ne alinir? Ne yapilir? Bana yardim eder misiniz?
fikirlerinizi paylaşir misiniz?

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
ben eşime birlikte geçirdigmiz ilk dogum gününde
kaliteli bir kalem alıp üzerine ismini soy ismini ve dogum tarihini yazdırmıştım..

bide şu var asker künyeleri oluyoya onun üstüne ikinizin adını yazdırp göndere bilirsin..

bide gümüş bi yüzük alıp içine seni seviyorum yazdıra bilirsin ..
aklıma bunlar geldii
,
selametlee

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
ben eşime birlikte geçirdigmiz ilk dogum gününde
kaliteli bir kalem alıp üzerine ismini soy ismini ve dogum tarihini yazdırmıştım..

bide şu var asker künyeleri oluyoya onun üstüne ikinizin adını yazdırp göndere bilirsin..

bide gümüş bi yüzük alıp içine seni seviyorum yazdıra bilirsin ..
aklıma bunlar geldii
,
selametlee

allah razı olsun kardeşm bu söylediklerinin ikisini yaptımda da kalem e ismini yazdırmadım künyeyi o bana yaptırdı fikirlerin için saol kardeşim selametle kal.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
............sizce?............

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bi yardimedeniniz yok sirtinizda yük taşiyin demiyorum .sadece fikirlerinizi istiyorum:a25:

gırgır

Kayıtlı Kullanıcı
hediyenin en güzeli

hediyenin en güzeli

hayırlı günler kardeşim

ALLAH SİZİ İSLAM İÇİN HAYIRLI BİR EVLİLİKLE SEVİNDİRİR İNŞALLAH

kardeşim öyle zor bir soruki senin ki (neden :nişanlın ne sever ne sevmez neye kızar neye güler bilmemiz nümkün degil )

öylede kolay bir soru sordun ki ( neden: insan sevdiginden kurutulmuş üzerine kokusunu sıktıgı bir gül bile nasılda mutlu olur )

tahmin ediyorum sizin resminiz onda vardır bu sebeble ortak hayal ettiginiz gönderebilecegiz bir eşya yada o gülün altına kundaklı bir oyunçak bebek
benden bu kadar İNŞAALLAH yardım edebilmişimdir

selamet ile

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler kardeşim

allah sizi islam için hayirli bir evlilikle sevindirir inşallah

kardeşim öyle zor bir soruki senin ki (neden :nişanlın ne sever ne sevmez neye kızar neye güler bilmemiz nümkün degil )

öylede kolay bir soru sordun ki ( neden: Insan sevdiginden kurutulmuş üzerine kokusunu sıktıgı bir gül bile nasılda mutlu olur )

tahmin ediyorum sizin resminiz onda vardır bu sebeble ortak hayal ettiginiz gönderebilecegiz bir eşya yada o gülün altına kundaklı bir oyunçak bebek
benden bu kadar inşaallah yardım edebilmişimdir

selamet ile

allah razi olsun kardeşim amin allahim tum müslümanara nasip etsin hayirli evlilik.fikrin için saol.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
....................sizce.................

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
sen aklındakılerı de yazar mısın zahmet olmassa :a26:

buraya yazmam falzca romantık seyler :) site yavaslar :D ben şimdi cıkcam canm sana ileti atarım ben benden size
28398658aw3.gif

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
Mervenur kardeşim önce Duanızı eksik etmeyin..
sonra Mektup gönderin derim ben askerdeyken cok hasret kalmıştım keşke bir mektup yazanım olsa diye nişanlın şafak sayıyodur mutlaka mektubunda teselli etmeyi unutmayın günlerin gececeğini görevini hayırlısıyla yapmasını söyleyin ben geldiğimde annemin yemeklerini cok özlemiştim sizde sevdiği yemeklerden yaparsanız mutlu olucaktır..
nişanlınıza bir Kırmızı gül ' hediye edin..

selametle kalın.
selam ve dua ile..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Mervenur kardeşim önce Duanızı eksik etmeyin..
sonra Mektup gönderin derim ben askerdeyken cok hasret kalmıştım keşke bir mektup yazanım olsa diye nişanlın şafak sayıyodur mutlaka mektubunda teselli etmeyi unutmayın günlerin gececeğini görevini hayırlısıyla yapmasını söyleyin ben geldiğimde annemin yemeklerini cok özlemiştim sizde sevdiği yemeklerden yaparsanız mutlu olucaktır..
nişanlınıza bir Kırmızı gül ' hediye edin..

selametle kalın.
selam ve dua ile..

allah razı olsun kardeşim.telefon ile hergün konuşuyoruz çarşı izninde de nette görüşüyoruz ben mektupla değilde teefonda söylemek istiyorum.kısmet olursa kurban bayramında yanına ziyarete gidecegiz hadiyeyi de o zaman vermek istiyorum.yüz yüze iken ama ne alacağım onu bilemiyorm .fikrin için sao karddeşim

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
Hediye düşünmeyin siz gidiyorsunuz ya nişanlınız için en güzel hediye olur bence...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt