ben eşime birlikte geçirdigmiz ilk dogum gününde
kaliteli bir kalem alıp üzerine ismini soy ismini ve dogum tarihini yazdırmıştım..
bide şu var asker künyeleri oluyoya onun üstüne ikinizin adını yazdırp göndere bilirsin..
bide gümüş bi yüzük alıp içine seni seviyorum yazdıra bilirsin ..
aklıma bunlar geldii
,
selametlee
hayırlı günler kardeşim
allah sizi islam için hayirli bir evlilikle sevindirir inşallah
kardeşim öyle zor bir soruki senin ki (neden :nişanlın ne sever ne sevmez neye kızar neye güler bilmemiz nümkün degil )
öylede kolay bir soru sordun ki ( neden: Insan sevdiginden kurutulmuş üzerine kokusunu sıktıgı bir gül bile nasılda mutlu olur )
tahmin ediyorum sizin resminiz onda vardır bu sebeble ortak hayal ettiginiz gönderebilecegiz bir eşya yada o gülün altına kundaklı bir oyunçak bebek
benden bu kadar inşaallah yardım edebilmişimdir
selamet ile
babk mervecım bide bişey var resmınızı pazzle yaptırbilirsiniz ilginç oluo
onu duydum aslında nerde yapılıyo nasıl oluyo onu bılmıyorum
canım fotogarfcılar yapıo gayette hgoş farklı bisey bence aslında benım aklıma cok sey gelıo ama ne bilim askerde ya o engel işte idare edecen artık
sen aklındakılerı de yazar mısın zahmet olmassa :a26:
buraya yazmam falzca romantık seyler site yavaslar ben şimdi cıkcam canm sana ileti atarım ben benden size
Mervenur kardeşim önce Duanızı eksik etmeyin..
sonra Mektup gönderin derim ben askerdeyken cok hasret kalmıştım keşke bir mektup yazanım olsa diye nişanlın şafak sayıyodur mutlaka mektubunda teselli etmeyi unutmayın günlerin gececeğini görevini hayırlısıyla yapmasını söyleyin ben geldiğimde annemin yemeklerini cok özlemiştim sizde sevdiği yemeklerden yaparsanız mutlu olucaktır..
nişanlınıza bir Kırmızı gül ' hediye edin..
selametle kalın.
selam ve dua ile..
Hediye düşünmeyin siz gidiyorsunuz ya nişanlınız için en güzel hediye olur bence...