Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizce? (2 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benim nişanlim askerde ama doğum günü yaklaşiyor doğum gününde ne hediye edeyim.neler yapayim.sizce ne alinir? Ne yapilir? Bana yardim eder misiniz?
fikirlerinizi paylaşir misiniz?

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Sizleren gelecek fikirleri bekliyorum

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Ben şuan çikiyorum fikirlerinizi bekliyorum kardeşlerim siz yazin inş ölmezsem yarin okurum ben
yardimlarinizi bekiyorum ii akşamlar

semazen13

Kayıtlı Kullanıcı
Saat yada tesbih olabilir bence.

zeynep2008

Kayıtlı Kullanıcı
bence nisanlina bol bol dua et en güzel hediye odur......... benim fikrim dua ile zeynep

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bırıncısı dua
ıkıncısı cüzdan ıcıne de resmını koy :)
allaha emanet ol

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum mervecım
ben bu konularda maddiyattan cok manevıyata önem verıyorum fikrimde bu dogrultuda olcak
bence al eline kagıt kalem
atmış oldugunuz ilk adımı yanı nişan dönemınden başla dusun evliliginizi nasıl bı yuva istedigini ondan beklentilerini onun beklentilerini
huzurun nerde nasıl bulundugunu esas temellirinb mutlulugun ikinizde varoldugunu yaz ama azcık duygusal ol tamam mı:D
sonra ikiniz ve yuvanız için duanı et mektubun yanında artık hediye almak istıosan bi tane alıver

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum mervecım

ben bu konularda maddiyattan cok manevıyata önem verıyorum fikrimde bu dogrultuda olcak
bence al eline kagıt kalem
atmış oldugunuz ilk adımı yanı nişan dönemınden başla dusun evliliginizi nasıl bı yuva istedigini ondan beklentilerini onun beklentilerini
huzurun nerde nasıl bulundugunu esas temellirinb mutlulugun ikinizde varoldugunu yaz ama azcık duygusal ol tamam mı:D
sonra ikiniz ve yuvanız için duanı et mektubun yanında artık hediye almak istıosan bi tane alıver

allah razı olsun aylin kardeşim bende düşünüyordum hediyenin yanına mektup yazmayı fikrin için teşekkürler

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlarım fikirleriniz

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim askerde insan sevdiklerinin özlemini en yoğun şekilde yaşar.Dolayısıya maddi bir eşyadan çok bence kendi düşüncelerini ve onun kendisini iyi hissedebileceği şeyleri doğum günü kutlaması olarak bir mektup şeklinde yazarsan, o'da arkasında onun için iyi duygular besleyen birinin olduğunu bilmesi onu mutlu edecektir. Ufak bir çiçek ve senin resmin de hoşuna gidecektir diye düşünüyorum. Bende nişanlı olarak gitmiştim askere:) Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve en kısa sürede kavuşmanız duasıyla...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim askerde insan sevdiklerinin özlemini en yoğun şekilde yaşar.Dolayısıya maddi bir eşyadan çok bence kendi düşüncelerini ve onun kendisini iyi hissedebileceği şeyleri doğum günü kutlaması olarak bir mektup şeklinde yazarsan, o'da arkasında onun için iyi duygular besleyen birinin olduğunu bilmesi onu mutlu edecektir. Ufak bir çiçek ve senin resmin de hoşuna gidecektir diye düşünüyorum. Bende nişanlı olarak gitmiştim askere:) Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve en kısa sürede kavuşmanız duasıyla...

allah razı olsun kardeşim saol.amin.evet maddi olmadan manevi birşey daha güzel olur . teşekkür ederim

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

SEVGİ ve DUA....
Bunu içeren herşeyi gönderebilirsiniz...
Mektup çok güzel olur...
Sevginizi ve bağlılığınızı telefonla da bildirebilirsiniz ayrıca...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
SEVGİ ve DUA....

Bunu içeren herşeyi gönderebilirsiniz...
Mektup çok güzel olur...

Sevginizi ve bağlılığınızı telefonla da bildirebilirsiniz ayrıca...

alah razı olsun.evet paha biçilemez hediye sevgi ve duadır

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt