Saat yada tesbih olabilir bence.
bence nisanlina bol bol dua et en güzel hediye odur......... benim fikrim dua ile zeynep
selamunaleykum
bırıncısı dua
ıkıncısı cüzdan ıcıne de resmını koy
allaha emanet ol
selamun aleykum mervecım
ben bu konularda maddiyattan cok manevıyata önem verıyorum fikrimde bu dogrultuda olcak
bence al eline kagıt kalem
atmış oldugunuz ilk adımı yanı nişan dönemınden başla dusun evliliginizi nasıl bı yuva istedigini ondan beklentilerini onun beklentilerini
huzurun nerde nasıl bulundugunu esas temellirinb mutlulugun ikinizde varoldugunu yaz ama azcık duygusal ol tamam mı
sonra ikiniz ve yuvanız için duanı et mektubun yanında artık hediye almak istıosan bi tane alıver
Kardeşim askerde insan sevdiklerinin özlemini en yoğun şekilde yaşar.Dolayısıya maddi bir eşyadan çok bence kendi düşüncelerini ve onun kendisini iyi hissedebileceği şeyleri doğum günü kutlaması olarak bir mektup şeklinde yazarsan, o'da arkasında onun için iyi duygular besleyen birinin olduğunu bilmesi onu mutlu edecektir. Ufak bir çiçek ve senin resmin de hoşuna gidecektir diye düşünüyorum. Bende nişanlı olarak gitmiştim askere Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ve en kısa sürede kavuşmanız duasıyla...
SEVGİ ve DUA....
Bunu içeren herşeyi gönderebilirsiniz...
Mektup çok güzel olur...
Sevginizi ve bağlılığınızı telefonla da bildirebilirsiniz ayrıca...
bence nisanlina bol bol dua et en güzel hediye odur......... benim fikrim dua ile zeynep